Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja gledam po sebi.ako sam cjeli dan u kuci navece sam nikakva,pogotovo zimi kad je grijanje.bas se lose osjecam.nije ni kod nas obavezno da moramo izaci al trudimo se svaki dan bar malo,ako je bas vrijeme grozno odemo nekom u goste,da promjenimo sredinu
Alen ustane max. u 8 al bez obzira dali se probudio u 7 il 8 ,spavanje je ponovo u 12.traje oko 3 sata i navece oko 9.uvjek ima odstupanja ako nismo kod kuce il nam imaju gosti.al ovo dnevno je gotovo uvjek u isto vrijeme.isto vazi i za Ajlu vikendom,kad je kod djece.mada za nju nije bas obavezno
Nije mi jasno zasto ne izlazis poslijepodne... pa ne zivimo u prasumi, sve je super osvjetljeno...
Odes odmah poslije spavanja i kad ti muz zavrsi s poslom, pridruzi vam se...
bojim se jer je svugdje poledica a ja trudna a ne znam ni sta cu raditi po ovoj zimi u mraku nigdje nikog popodne po grbavici sada,drugo da je ljeto, ljetos smo izlazile svako vece
ma ne znam sta da vam kazem vise ...ja ne bih mogla dobro pa vam djeca izdrze...ovaj moj donese sve...od dzempera do cipela po najvecem minusu mi hodamo...licno mi se eto jucer nije nimalo setalo tri sata...al ko me pita
emica_sa i felix, sad bi nas dadada napala sto smo u kuci, mene je nekidan napala zbog 3-4 dana sto je lana bila u kuci sto je ne izvodim
ma ne znam sta da vam kazem vise ...ja ne bih mogla dobro pa vam djeca izdrze...ovaj moj donese sve...od dzempera do cipela po najvecem minusu mi hodamo...licno mi se eto jucer nije nimalo setalo tri sata...al ko me pita
lana meni stvarno i iskreno ne pravi nikakve probleme kad ne izadjemo, navikla je fino i da se igra kod kuce i opet lijepo spava, tokom dana sat- dva i navecer je u krevetu vec izmedju 8 i 9. veci mi problem pravi kad se vraacamo kuci i kad nece da se penje ili kad smo vani i nece da mi da ruku ili hoce u nekom svom pravcu a ja trudna, sva kilava, ne mogu trcati za njom. u prosloj trudnoci sam bila puno pokretnija, sad sve jedva, ne mogu disati, ko da mi je 100kg
moja ustaje vikendom oko osam,spavanje u dvanaest a naveče oko osam je već u krevetu,spavalica moja i meni je često mrsko ići bilo gdje pogotovo kada je hladno,ako ne idemo zajedno onda je mm vodi,davno sam ga ubijedila da je fer da je on izvodi jer u toku sedmice radi puno manje od mene
moja ustaje vikendom oko osam,spavanje u dvanaest a naveče oko osam je već u krevetu,spavalica moja i meni je često mrsko ići bilo gdje pogotovo kada je hladno,ako ne idemo zajedno onda je mm vodi,davno sam ga ubijedila da je fer da je on izvodi jer u toku sedmice radi puno manje od mene
ja opet ponavljam da sam na prizemlju li bar 1.-2. sprat ne bi mi bilo mrsko izletit svaki dan na pola sata -dva al ovo me ubija. ljetos i ranije dok je bila laksa i dok nisam bila trudna smo izlazile skoro svaki dan pa i po dva puta i tada sam je jos i nosila gore dole, sad stvarno nemam ni snage ni volje
< Poruku je uredio teacher75 -- 24.12.2011 10:51:54 >
Jutro zenice, kako ste mi? Mene nema danima nemam kad sa ovo dvoje djecurlije . Nadam se da su sva djecica ok, jer nisam jos nista citala. A izasla jedna petica a ostale tri se napele sve se crveni. Nije nervozan sto je super, kad se samo sjetim male kakva je bila Mi brojimo dane do rodjendana . Teacher zali li se Lana jos uvijek da je bole noge??
Jutro zenice, kako ste mi? Mene nema danima nemam kad sa ovo dvoje djecurlije . Nadam se da su sva djecica ok, jer nisam jos nista citala. A izasla jedna petica a ostale tri se napele sve se crveni. Nije nervozan sto je super, kad se samo sjetim male kakva je bila Mi brojimo dane do rodjendana . Teacher zali li se Lana jos uvijek da je bole noge??
ne zali se hvala bogu vise nikako, onih par dana se zalila i od kako je prestala nikad vise, a svi nalazi su joj bili ok tako da mislim da su ipak bili oni bolovi rasta jer je ona dugonja jedan, vec je oko 94cm visoka, od vrsnjakinja a i nekih vrsnjaka je najvisocija
Standardno,uvijek kritika
uh, i ja se jezim na ovakve komentare
Kaze meni svekrva neki dan,da je Alan kod nje vec bi se odvikao od pelena,ona bi ga naucila na tutu,ja ne znam!! Jja se na to samo nasmijem,ne obracam paznju na takve stvari
Tajra jeli tvija T dobila onu vakcinu( revakcinacija MRP)?? Ja sam E vodila prije 2-3 mjeseca pa joj nisu dali jer mora proci dva mjeseca od pljuskavica. Primila je u ponedjeljak pa mi dr rece da moze za 7-10 dana dobiti temperaturu i osip.
Sad mojim roditeljima kazem da se R. upiskila, a oni: Ne oblacis je dovoljno, ne nosi pokucnice, izlazi vani...
Pa cu da im porucim ovdje ...
Standardno,uvijek kritika
uh, i ja se jezim na ovakve komentare
tajra ja sam mislila da su samo moji roditelji takvi kad A izvedem van mama pa gdje ces ga voditi zima djete ce se razboliti ,nema nikog vani kao od djece jesi koga vidjela cuvaj djete nahlada po njenom djete nebi izaslo van do proljeca Cak i kad je beba bio iznesem ga malo ona meni gdje ces maksuma vodit van bla bla I ja sad fino nista ne pricam i nista mi ne prigovara
emica_sa i felix, sad bi nas dadada napala sto smo u kuci, mene je nekidan napala zbog 3-4 dana sto je lana bila u kuci sto je ne izvodim
neku noc kad sam citala vi 3 sata bili van ja mislim da bi meni mm odma dao razvod braka da sam toliko bila vani s djetom vani i + mislim da bi ja i A obadvoje sutradan zavrsili na hitnoj -kako smo hafifni