Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lijepi petak, hvala bogu, jedva sam cekala vikend da malo odmor, djeca su mi se popela na vrh glave i moljakanja oko vecih ocjena itd...uzasni su pismene su me iscrpile dodatno i njihovi komentari na iste mm je malo bolji danas, ode veceras na dernek s rajom, meni pravo drago da se malo opusti, nije nigdje izasao mjesecima,a ja cu sutra malo sa rodicom-jaranicom u pub na holiday market da i ja malo napunim baterije kontam ujutro malo prosetati sa lanom ovuda, nisam je nikako izvodila od ned. pa moram a nemam s kim, zvala ove neke prijateljice s djecom i nijedna ne moze a mm ce ujutro dolazit sebi poslije derneka pa na njega ne racunam
hej drage eh mi smo danas obisli sve doktore,ja otisla da nakon mjesec rijesim ovo grlo i kasalj,pita me dr. jeli pusim reko ne,mislim da mi nije povjerovala,rece da imam pocetak bronhitisa ,dala mi antibiotik i nesto za iskasljavanje odvedem E. ped.,tamo neka ljubazna teta,fino ga pregleda kaze nema nista na plucima,nos ok,temp. nema kao dacu vam sirup da mu malo smiri grlo jer je malo upaljeno,reko konacno neka koja ne pise antibiotik cim vrata otvoris,eh jest ja izasla uzela knjizicu,u apoteku vadim one recepte kad dva,antibiotik i prospan,e pa stvarno bilo mi doslo da se vratim,ni nerece mi da mu daje antibiotik,uglavnom zavrsio je u kanti za smece,ako dobije turu idemo vaditi nalaze i briseve,dotad prospan eh da ostavila E. mami dok sam bila kod dr. kad sam se vratila kaze mama E. mi donijeo sirup hoce da pije i ja mu dala,a par sati prije tog mu ja dala dozu koju treba da popije i jos kasnije kaze dala mu 5 ml a on pije 2,5 joj tjesi me to sto je prirodni neki sa b.sljezom i majcinom dusicom pa nisam skroz poludila,izvinjava se meni zena kaze nezna ni sama sta joj bi a neznam vala ni ja bas je odgovorna inace,na sve to on se izasuo po licu malo(ovo sigurno trazim dlaku u jajetu) al sve kontam da je od tog sirupa i na kraju od svih tih dogadjaja meni sad puca glava
felix jesi vidjela draga ,citala sam da je A. bolje nema turu jelde ljubi ga megi taj sirup sto sam ja E. davala prave zenicke apoteke,pise samo sirup za kasalj,nadam se da cete brzo ozdraviti
< Poruku je uredio rose 87 -- 23.12.2011 22:44:39 >
rose draga nebrigaj mila bit ce dobro drug imal ture ako nema ture super onda A nema ture al kaslje kao drug i nama je dala prospan sirup 2 puta po 5ml . Ako nema ture nemoras ukljucivat antb. ako ima ja bi ukljucila A . nisu dali Antibotik samo pije florindan, i prospan ..... Ima jos afti po jeziku al nekako uspjeva jest kihne tu i tam preko dana malo je danas nona poceo curiti kad smo malo bili na svjezem zraku, dok smo usli u kucu prisusio.
Rose samo da ti kazem da ne postoji sirup koji smiruje grlo a da nije antibiotik. Cim tako kaze to se podrazumjeva da je antibiotik, samo da znas ubuduce.
legla Nikolu i da ga poljubim kad topal,izmjerim kad tamo 37,5 opet nikakvih drugih simptoma,isto je bilo prije 10-ak dana,kontam da nije od petica jer mu nisu jos izbile
ja A cesto ukapam nosic aqamarisom jer to je samo voda tako nam i u apoteci teta rekla smijem koliko god ocu puta ukapati kod nas radijatori isusuje zrak nam i njemu nosic cesto bude mu nos suh sline osusene on puhce ni tam ni vam pa mu aqmarisom ukapam da sluznicu mu malo procistim....to nije stetno koliko znam nije fizoloska kap .....
jutro nije valjda da niste ustali do sad jelena hvala,sad znam felix nema turu,ma i onu jednu noc sto je imao do 38 rasla i sama spala bez sirupa,tako da necemo piti antibiotik zasad,pa vidjecu ako ne bude bolje nije meni tesko za par dana opet otici i povaditi nalaze i crp pa da vidimo sta je u pitanju,i mi stalno koristimo akvamaris i nosic je ok.kaslje pravo zreli kasalj pa idem da mu pravim onaj caj od luka i jabuka marijana pa moguce da je od zubica drugu temp
dobro jutro i od nas, lana me po obicaju nadigla oko pola 8 a ja jedva gledam, nisam sinoc uspjela zaspati do pola 2, dok se mm nije vratio s derneka, neobicno mi bez njega, pa ko da sam i ja dernecila... cekam jos malo pa da izadjemo, nisam je izvela od ned. pa moram a tako mi je mrskoooooooooo
< Poruku je uredio teacher75 -- 24.12.2011 9:46:35 >
Jutroooo vam...Evo da i mi malo zavirimo ,ja sam vaka naka svega pomalo ali dobro je ,ovih par dana je super proslo ,dobila sam finih poklona elem stid me bilo otvarati vise,mogu reci odavno se nisam ovako lijepo osjecakla,mada ne volim iznenadjenja ono jedno mi je bas prijalo...
...Adi je superiska samo dijete nece nista da jede,samo vocni jogurt,voce ,suha hljeba,rastu mu petice pa je nemoguc....Ne mogu dijete svoje da prepoznam ,sta god mu kazem pocne plakati,histerise,udara se ujeda,napravio mi je 8 znacki na ruci,sva mi ruka natekla ...Desavalo se i prije da odbja hranu ali jendom na dan je jeo ovu normalnu hranu sad nece ni da pogleda..Ne znam sta da mu radim...Pokusat cu damas da izbacim vocni jogurt,pa mozda se sjeti da jede... Vidim vi ste iopet napisale puno ja stvarno nemam vremena da to procitam,ispala sam iz reda tako osjecam...Nadam se da su nam bebice zdrave i vesele.... Nane danas ti je rockas ljubimo te ja i Adi puno zelimo ti zdravlja srece ,da nam budes a i svojim roditeljima ponos....Sretno mama i tebi ...