Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Emice strudle, kolaci, peciva. Pravila sinoc strudlu sa malom i džemom, sa džemom pojeli, a ima ove jos malo sa makom, a Ana trazi, pa nemam pojma da li da joj dam.
Emice strudle, kolaci, peciva. Pravila sinoc strudlu sa malom i džemom, sa džemom pojeli, a ima ove jos malo sa makom, a Ana trazi, pa nemam pojma da li da joj dam.
Lady hocu sve da te pitam djeluje li beviplex?
Ma daj, zasto ne bi dala....samo ce prduckati malo vise hihihihi... Bebama su davali mljeveni mak za grcice.... Sta da ti kazem, evo cijelu sedmicu teta samo govori masala, sta god je spremila za rucak Lana je jela...opet naglasavam, corbice, pita, cak i grah sa malo graski (vecinom je zadrobljen hljeb bio ali i to je nesto )....voce... Jel do toga il sta je ne znam, ali je pocela hB, da ne ureknem ne daj mi Boze...
ej felix ma kasaljala jutros onako nekoliko puta dok ja nisam otisla na posao mislim da joj je od nosa, pa se sliva probacemo malo cajevima i slicno da je ne vodim dr
Poky...daj da vidimo te haljine ...jos kad mi spoomenu nafnaf...ja se vazda jadna razbolim tamo...odmah bi sve ...i sad znas kako imaju dobrih...prelijepe...samo sto nisu za mene...fali mi (.)(.) A sto se Cicija tice...ma viruscic...zdravo dijete...nix mu ne treba
Nisam upratila sto je lady stavila m u kaznu
Ma nista nisam upratila
Mi smo danas bili tri sata vani...smrzla sam se ko foka...a ovom mom dijetu nikad dosta...ja ga fakat ne kontam ...i jos se jadna tresem...zima mi se u kosti uvukla E Hanady...daj mi recept za one tvoje kiflice iz voza ...one dobre
Nothing... Tresla se gora, rodio se mish Ja sinoc ispucala ono iz sebe, sad cekam aBd 04.01. da vidim idem li dalje ili da na ovom ostane
Sve hoću da ti napišem, pa zaboravim..
Oni su bona osjetljivi na te stvari, ... mislim da je on više na jeziku takav, a da će uradit kako ti kažeš, jer i njemu tako odgovara, pa sta ce mu nervozno dijete... samo polako... vidjeces, ... jedno prica, a drugo ce raditi....
meni bila emy na kafi, rekla mi supu skuhati, usisati, al cim je popila kafu uhvatila je user posted image
ccc,ove danasnje omladine..... user posted image
E baš si bezobrazana, pa jesam ti fino rekla daj da usisam a ti kažeš pusti, kažem haj da pravim supu a ti ma hajde a meni bilo nezgodno preturati po kuhinji ali bome evo ja ću pripremiti ručak kad ti dođeš saa pretraga da te sve čeka gotovo Ma da ti nama brzo ozdraviš pa napravim ja sjelo pravo ... Škorpi ne podbadaj sram te bilo, pa skuhala sam nam kafu, donijela joj lenor i neku čarobnu kutiju deterdženta pa eto i to je nešto i da k'o budala sam hodala zgradom jer nisam mogla da se sjetim na kojem je spratu a došla sam pod gasom hehheeheheee
dobri dan.vidim svasta se pisalo meni dode da se roknem,kupovali sve enciklopedije one s Winnie-em i zaboravili prosle sedmice i sad je nema negdje vise ako budem narucivala od Ttropika postom bice me duplo skuplje ako ne i vise
Anidla zato ti ja nisam ni dolazila, da ti dajem lažnu nadu da ću ti pomoći
na tebe sam navikla ljenguza al ova amy bogme valjano celjade, jos znam kako fino kuha orijentalna jela mmmmm, vec sam bila zamisljala kako ce mi kuca mirisati na neku lijepu hranu...kad shipak....donijela mi deterdzent da perem ves.....
nisu ni zene iz Krajine vise ono sto su nekad bile....
jao kad pala nisam od smjeha stvarno si luda.. jesu,jesu uvijek vrijedne... ehhh sad si me postidila .... e dobro si se sjetila ide nešto i tunisko za ručak