Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A inace crp-u treba puno duze vremena da se vrati u normalu. tako da i moze biti da je neki virus bio koji je prosao, a da je crp jos povisen.
a jel? vidis, ja svaki trenutak nesto novo saznajem...nedavno je imao slinav nos, bas je slinio providnim slinama , ali nije imao temp. samo dakle prehladica...moguce da je ostalo od toga..
ma i ja sam ubijedjena da mi djetetu zapravo nije nista, nego se digla halabuka, mama doktor me pegla-čak me sad nagovorila da jadno dijete zakazem na uzv bubrega - zakazah i otkazah naravno kad saznah za nalaz urina, nasa pedijatrica ni sama ne zna vise, mm, ja, teta..svi odma misle aman zaman..a dijete ko metak... pa sta, malo ga strefila temepratura, malo grlo crveno, ja koliko znam ovo nije nista strasno i ovo svi mi imamo a djeca da ne pricam
pocy svejedno je,obadvije ti stoje savrseno kad si bomba
joj ja vas malo zabavljam..valjda nije puno off topic..znam ja da je nama ženama zanimljivo mahalati o odjeći pa zato ja malo zadajem temu (a ne kao ova lady26 ko o čemu ona o vibratorima )
samo se ne vidi lijepo da je plavo-crna kombinacija..malo je deblja i kroj je onako vise business formal-prati liniju tijela do izand koljena, strukirana je lijepo, bez rukava i ladja izrez..
pozdrav drustvu u cosku. jos uvijek cekamo Djeda Mraza...rekao je da ce sutra doci ako ga recesija ne sprijeci. pozeljeli smo svasta nesto a najvise zdravlja,srece i para. mozda malo pretjerujemo sa zahtjevima u danasnjem vremenu. Djeda Mraze drz gace ne budes li nam svratio.
pozdrav drustvu u cosku. jos uvijek cekamo Djeda Mraza...rekao je da ce sutra doci ako ga recesija ne sprijeci. pozeljeli smo svasta nesto a najvise zdravlja,srece i para. mozda malo pretjerujemo sa zahtjevima u danasnjem vremenu. Djeda Mraze drz gace ne budes li nam svratio.
koko, sigurna sam da ce vam doci sutra Deda Mraz, evo upravo je sad krenuo iz Sarajeva
E sad dobar dan zene moje, vidim bile ste vrijedne i pisale ste o svemu, nema sanse da procitam 10-15 stranica!!Sve u svemu zelim bolesnim bebicama ozdravljenje a Lady26 da se ne nervira oko ponasanja muzeka
Samo da mahnemo. Bili smo kod ORL, nosili urin, pa posle opet kod pedijatara. Urin kristalnp cist, bukvalno nista nema u njemu , orl kaze blaga upala jednog uha, ali nista strasno, nije tolika upala da bi bili toliki leukociti, ona kaze da leukociti ne pokazuju toliku vrijednost ona bi rekla da su u pitanju zubi. Pedijatrica se isto slaze da bi i ona mislila da su zubi da nije ovih leukocita. Ponovo vadili leukocite da visimo da nije do greske neke doslo, kad ono nije. Uglavnom da nastavimo sa ovim antibiotikom, ako ne bude poboljsanja da ga sutra vodimo na jezero jer... kako to ona kaze...on je ipak imao mrsu .
koko nadam se da ce vas dm posjetiti jelena sretno da ne ide na gore vec na bolje abd lady imal zime. Moj A zaspo al opet otvorenih usta to sam primjetila zine samo kad je ovako slab malo cuca mu na pola usta stoji .....
Rose koji si sirup ukljucila malom, i moja od jutros nesto kasljuca, dodsue slini ima tri dana, nema temperature ja milsim danema potrebe da je vodim dr, kasalj je onako zreo mogao bi onaj caj luk-jabuke i sta jos
megi jel stalno mala kaslje il ponekad A ponekad naleti mu svega kad bi sad brojala 5,6 puta do skoro je bio suh al od jutros kako je usto cujem uzrelio nema ture vise Mya, pa onak srednje nema ture kaslje, jedino evo zaspo zino ko peš otvorenih usta . Malo sam ga jutros izvela do prodavnice nisam djete van izvodila ne pamtim samo reko da uzme malo svjeze have . posle se dogovorili da ce uc u kucu bez placa i posluso me prvi put u zivotu da se nije dero i otimo da nece u kucu Al je vani vise kasljo, nakasljavo se ....pa nismo se smjeli dugo zadrzat i da odma mu vani nona procurio voda Kad smo usli u kucu prisusi