Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hello, hello. Pocahontas, i ja sam za roza haljinu. Pa kad je bal... Ti si crnka sa svjetlim tenom i mislim da ti super stoji prljavo roza boja.
Vidim da se svi nesto zale na introvertirane i zatvorene muzeve. Ma meni se cini da su oni svi takvi. Moras iz njih cupati rijeci da saznas sta ih tisti. Ali ja opet kod svog uglavnom mogu da skontam koja ga briga mori. Ali sta cemo, nismo svi isti.
Teacher, ti meni djelujes kao bas vesela i pozitivna osoba (necu ti uzeti za zlo sto ne volis zimu i snijeg, jer sam i ja slicna ), pa ako vec ne mozes da oraspolozis muza, ako bas ne ide, ne daj mu da on tebe prevede na "mracnu stranu". Uzmi Lanicu i u setnju. Ne daj se.
Emice, bice bolje. Razumijem ja i tog muza jer ipak nije lako sa jednom platom izdrzavati cetveroclanu porodicu, pogotovo kada nije sigurno da li ces i tu platu dobiti narednih mjeseci. Ali strpi se jos malo, djecica rastu, pa onda djecicu u vrtic a ti ces moci naci posao, da i ti malo promijenis, jer nije lako biti domacica, a taj posao se ne cijeni koliko bi trebao, a i da zaradis koji dinar. Bice bolje.
emice, i ja se nadam da ce biti bolje, on jos nije bio nikako bez posla, ali stalno je pod stresom jer radi isto po ugovoru i ova neizvjesnost ga ubija, a sad je situacija bas kriza. a previse je odgovoran pa se brine, ne moze se opustiti. nijedno ne zna ustediti iako imamo neka prosjecna primanja pasmo uvijek u minusu i onda ga uhvate crnjaci, kaze: razvescemo se ako ostanem bez posla, necemo moci zivjeti od jedne plate itd... a ja nema osmjeha na licu, ako pokusam pricati o necemu veselom,ili smislim neku zezanciju, on kaze nije mi do toga,pusti me, imam precih stvari, vidis da mi nije nidocega itd... a imala sam jednog bivseg momka koji je bio susta suprotnost, uvijek veseo, nasmijan i sve mu ravno do mora, a nistam u nije islo u zivotu, ni fakultet, ni posao, nikakve perspektive- to mi je jos gore, ja sam ludila zbog toga i prekinula nakon 5 godina. evo sad imam drugu krajnost
< Poruku je uredio teacher75 -- 23.12.2011 10:27:46 >
emice, i ja se nadam da ce biti bolje, on jos nije bio nikako bez posla, ali stalno je pod stresom jer radi isto po ugovoru i ova neizvjesnost ga ubija, a sad je situacija bas kriza. a previse je odgovoran pa se brine, ne moze se opustiti. nijedno ne zna ustediti iako imamo neka prosjecna primanja pasmo uvijek u minusu i onda ga uhvate crnjaci, kaze: razvescemo se ako ostanem bez posla, necemo moci zivjeti od jedne plate itd... a ja nema osmjeha na licu, ako pokusam pricati o necemu veselom,ili smislim neku zezanciju, on kaze nije mi do toga,pusti me, imam precih stvari, vidis da mi nije nidocega itd...
Ista situacija,razumijem te u potpunosti,i kod nas je isto,jednostavno se brine kako cemo ziviti i od cega,ali mora biti bolje
Kupit cu ona mala, ak su ostala u TL, .. al sad mi mrsko tabanat do Mercatora, .. a velika nam kolica u autu, a auto na poslu Odosmo nas dvije u park da "ubijemo" sat...
u merkatoru na dobirnji ti nema nista zatvorili onaj dio sa kolicima mi sinoc bili.
Pocy i ja sam za sivu.. Anidla šta je tebe to safatalo? Emica razumijem te a i meni je haman isto...
Dječici
ne ne ne ja ignorisati tebe jedva nadjoh ovaj post sta me safatalo? mozes ili do mene da nam skuhas kafu da ti pricam il da se vratis unazad 10 stranica da citas moje muke
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
pocy svejedno je,obadvije ti stoje savrseno kad si bomba
joj ja vas malo zabavljam..valjda nije puno off topic..znam ja da je nama ženama zanimljivo mahalati o odjeći pa zato ja malo zadajem temu (a ne kao ova lady26 ko o čemu ona o vibratorima )