Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa da ti kažem...njima su one tombole super...uvijek se jednom do dva člana isplati što su došli al fakat...
po istoj cijeni nude i drugi koji su u rangu Inna po cijenu a ovako relano
ja sam bila trudna sa H kad su bili u Innu na dočeku
i jednom u nakoj diskoteci familija u vogošči haman je bila za neki bajram al bome puno prije udaje
taurus,isla sam ja ranije s njim svugdje ali kao i sve u zivotu,i to postane dosadno. Nije to bas zabavno kako zvuci. On radi a ja sjedim sama za stolom...a ljudi oko mene slave. Ili sjedim s nekim za kim me boli briga i onda jos moram voditi isprazne konverzacije.
poky...znam da su vecina rekli ZA antibiotik...ja opet mislim da ne treba...mislim da to nije strasno visok crp...da moze biti upaljeno malo grlo...i da je sve od zuba...a ti kako hoces...ako se i odlucis...sacekaj barem da prodju cetiri dana temp pa onda...ako spadne...oonda stvarno nema potrebe
nadam se da ste mi svo ol rajt odoh vam ja u krpe...budem vas sutra iscitavala
znala sam ja ko će mene podržati ja nekako isto osjećam da ne treba, do sada uvijek kada sam radila po osjećaju, bilo šta vezano za dijete nije me nikad ali nikad prevarilo..na stranu i crp nalaz od 55 g/mol (i ja mislim da je ta blaga upala grla razlog tome), ali evo danas je 4 dan bolesti, sinoć bez temp. cijelu noć, sada ću zvati da vidim da mu se nije vratila ne daj Boze jutros..urin svakako nosi mm danas, pa ću u 14h znati nalaz i odlučiti da li ići sa zinatom ili ne...temp. nikad nikad realno nije presla 37,9C. meni ovo nije strasno uopste... samo daj Boze da urin bude oki doki i ja vec znam da necu antibiotik ...znam da kod urinarnih infekcija crp ide do 120 i preko..ovo sto ladyblue rece crp od 50-60 je upala grla garant...a za virozu crp pokazuje cak i do 50 - to negdje na netu pročitah..kod R. je crp 55..dakle, moze biti viroza sa blagom upalom grla, ma neka je, samo da nije urin i nesto vezano za to..odmah pomislim na caparenje "rolke"
hvala svima koji pitate za nas, hanady naročito jelo, ljubac za luku..biće to dobro anelu brzo ozdravljenje i svima ostalim
a kad smo već kod bolesti, evo i ja dobila i grlo me sastavilo..garant od djeteta mi prešlo
hvala maglaj_mum nego, večeras mi je taj advokatski bal pa sam u duminama prvo da li ću ići uopšte zbog R. (realno on može ostati s mojom mamom, na kraju, evo me sada na poslu, on je s tetom i mislim da mu ništa ne fali ali dobro)....drugo, ne znam sta da obučem..nisam noJu haljinu kupila nikakvu, ovih par dana bolesti mi proleti pa sam i zaboravila..imam nekakvih iz proslih sezona, dvije tri koje su obučene par puta u tako nekim prilikama..je li sada off da ih opet obučem, mislim jednu od tih par haljina, ha sta mislite mislim, skupo sam ih platila, a sada da za svaku takvu priliku (vecere, vjencanja i sl) kupujem po jednu haljinu nisam šiznula, a i nisam Sharon Stone da ne mogu u istoj vala dva puta da se pojavim, ha ja jesam li upravu samo mi još recite-rozu ili sivu? roza lepršava duzina tačno ispod koljena, sa ubijitim dekoleteom ili siva uska malo uža iznad koljena?
Za tu priliku ja preporucujem sivu...nekako mi roza vise odgovara ljetu i nekim otvorenim zabavama i sl...u svakom slucaju ne sumnjam da ces biti cakum pakum...
ja sam skrsena, valjda od ture , od lezanja,svaka kost boli....sinoc me mm masirao pa je bilo malkice lakse,al evo opet ledja slomise.....
pocy-sta god da obuces,ja ne sumnjam u tvoj ukus i da ce ti stajati ljubi nam drugara da prodje sto prije i da prodje bez antibiotika!
Jelo, zao mi je bebacha....nadam se da ce sve biti uredu...
Citam ovo za mrzovoljne muzeve, ja stvarno imam srecu....sto kaze Lady blue,cini mi se moj mm kad dobije otkaz, samo se brine za mene, jer puno teze to podnesem nekako... on mene grli i govori sve ce biti o, i ovo ce proci, i bude zaista tako svaki put....
puno puno za bolesnu djecicu!
joj, vi svi sivu a prosle godine sam ja oblačila a ma boli me dupe..bolje i to nego da neku kupujem sad u azelu za cvaju, ha ja ..ova mi je ljepsa sigurno..azel je ba azel, a dva puta je samo dva puta i roza je bombastična..nije ono seljački roza, vec prljavo roza, svilena...nije ni ljetna ni zimska već eto večernja..ali mm će iči i kaže mojne Boga ti tu rozu, previše sam dobra u njoj bolje nešto konzervativnije
anidla ladyblue hvala na podršci..i ja tako mislim vrijeme je da i ja dahnem dušom u životu...
< Poruku je uredio pocahontas -- 23.12.2011 9:16:31 >
joj, vi svi sivu a prosle godine sam ja oblačila a ma boli me dupe..bolje i to nego da neku kupujem sad u azelu za cvaju, ha ja ..ova mi je ljepsa sigurno..azel je ba azel, a dva puta je samo dva puta i roza je bombastična..nije ono seljački roza, vec prljavo roza, svilena...nije ni ljetna ni zimska već eto večernja..ali mm će iči i kaže mojne Boga ti tu rozu, previše sam dobra u njoj bolje nešto konzervativnije
anidla ladyblue hvala na podršci..i ja tako mislim vrijeme je da i ja dahnem dušom u životu...
Bogme, i tm je dobar :) prema tome,dobri i mocni ste uzajamno hahahahhahah sta vas briga, ha ja
Bogme, i tm je dobar :) prema tome,dobri i mocni ste uzajamno hahahahhahah sta vas briga, ha ja