Emica_sa
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Emica_sa E ja nemam tu srecu,moj je non stop u nekoj depresivnoj fazi u zadnje vrijeme Evo sinoc nije progovorio 2 puta,dosao s posla,jeo,zaspao,ustao,okupao se i opet otisao spavati Znam da imamo milion problema i da ga je stislo sa svih strana,ali mene ta tisina ubi Ja nisam taj tip,pa ebemu misa,ja sam stalno u kuci s djecom i stalno bi trebala biti i depresiji,ali on jednostavno ne zna da se nosi sa problemima Da postoji neki problem izmedu nas,pa ja bi rekla ok,nego se on uvijek povuce u sebe,a u zadnje vrijeme katastrofa draga, ti introvertni tipovi su i meni najopasniji nekako...i mm je poprilično takav, ja ga nekad zovem u šali "mrtvo puhalo", a ja sam ta koja je temperamentna..on je prava hladovina, i kao zatvorena kutija..ja odmah sve izblebetam, ne moze u meni ostati ako me nesto muči, ali me zato i brzo prođe...on je drugačiji, u njemu moze kuhati danima, mjesecima, a da se ne primjeti...mislim, ja primjetim ali tesko se otvara...takvi su jednostavno tipovi i gotovo... joj pocy, i kod nas je isto tako, a ne shvataju da bi im bilo puno lakse da se otvore kao mi i pokusaju malo pozitivnije gledati na sve emice, ovaj moj kad je raspolozen, totalno je druga osoba- ja ga zovem dr jekyill and mr hyde- nema bolje osobe, al nazalost uglavno mje neraspolozen u zadnje vrijeme a ne znam kak oda mu pomognem, jer sto vise pokusavam gore je Isto,dobar je ko hljeb,ali ga nervoza ubi u zadnje vrijeme,ja ga sinoc nisam htijela dirati,kontam nekada je bolje nista ne pricati Sve ce biti dobro,ja sam uvijek optimista