Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobri dan.vidim svasta se pisalo meni dode da se roknem,kupovali sve enciklopedije one s Winnie-em i zaboravili prosle sedmice i sad je nema negdje vise ako budem narucivala od Ttropika postom bice me duplo skuplje ako ne i vise
Hajd' me prosvijetlite za ove enciklopedije-gdje, koliko i kada? Mi imamo jednu, nsimo sve nabavili-čekamo spešl prilike da upotpunimo kolekciju a kako imamo i drugih-i ne žuri nam se plaho Vidjela sam da ih ima u Bingu-oko 40 km su
evo sad zvala mm, on krenuo s posla iz Visokog po Nou.... ja docekat ne mogu...nazvala sam ga danas 10 puta, sad Nonce paja, al ce se iznenaditi kad ugleda tatu a ja ljubomorna sto nisam tu s njima....
Boze, koliko se ta djeca vole....ja tacno ne znam sta cu kad ga vidim....
luda sam, znam....
ljubi mi najljepsu curicu!
Ako si horna da probaš ja ću maksuz napraviti pa da dođete.... Anidla nemoj biti ljubomorna eto Nokice tebi pa se izgrlite, izljubite ..... ama stopite se jedno s drugim ... ee djeca su nešto najljepše na svijetu..
Emice strudle, kolaci, peciva. Pravila sinoc strudlu sa malom i džemom, sa džemom pojeli, a ima ove jos malo sa makom, a Ana trazi, pa nemam pojma da li da joj dam.
Lady hocu sve da te pitam djeluje li beviplex?
Ma daj, zasto ne bi dala....samo ce prduckati malo vise hihihihi... Bebama su davali mljeveni mak za grcice.... Sta da ti kazem, evo cijelu sedmicu teta samo govori masala, sta god je spremila za rucak Lana je jela...opet naglasavam, corbice, pita, cak i grah sa malo graski (vecinom je zadrobljen hljeb bio ali i to je nesto )....voce... Jel do toga il sta je ne znam, ali je pocela hB, da ne ureknem ne daj mi Boze...
Je li dajes one granulice?
Mi smo popili više od pola bočice redapina i ne mogu zaista reći da nam je pomoglo
Danas je prvi put jela da sam ostala u šoku zbog količine. I to je jela kupus kalju. Daj boze da se nastavi tako...
Danas je prvi put jela da sam ostala u šoku zbog količine. I to je jela kupus kalju. Daj boze da se nastavi tako...
Dajem, trebam kupiti novu kesicu... A za redapin, ona je meni pocela jesti nakon sto sam ga iskljucila iz upotrebe...toliko je silan, ja sam imala utisak da dobije sve sto joj organizmu treba i nema potrebe za hranom...vjeruj kako sam ga prestala davati pocela je jesti... To se desilo i sa Lukom od male1994.... Ne znam...
IZVORNA PORUKA: Lady26 Dajem, trebam kupiti novu kesicu... A za redapin, ona je meni pocela jesti nakon sto sam ga iskljucila iz upotrebe...toliko je silan, ja sam imala utisak da dobije sve sto joj organizmu treba i nema potrebe za hranom...vjeruj kako sam ga prestala davati pocela je jesti... To se desilo i sa Lukom od male1994.... Ne znam...
Hm...ma, moja nije jela skoro ništa ni prije tog redapina...ovako bar unosi nešto korisno...mislim, ja se bar tako tješim...
Ne znam smijem li uz njega paralelno da joj dajem u mlijeku te granulice Trebala bih se posavjetovati s pedijatrom.
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
doublemum evo enciklopedije izlaze svaki cetvrtak.sad je izasla br.9 a ima ih ukupno 15.tako da mislim da ste zakasnili.jedna kosta 7KM.et nasa nedostaje br 8
Bananice jesu li to ove enciklopedije KLIK?Imaju malo manje od 200 str. Je li se kupuju same ili uz neki časopis? I gdje ih kupujete?
nisu to te, kasnije ti slikam nase da vidis, pokusala sa neta staviti sliku ,al ne ide ove imas na trafikama, u marketima, granapima, ma svuda ih ima
Ide li neko sutra na planine? Mi kontali poslije doručka nekad odmah krenuti, ali ne znamo na koju bismo
mi cemo vjerovatno prekosutra na igman, nekako mi je zgodniji za djecu nego bjelasnica
Ama Teacher, sutra je event ...
kakav event a mi ionako ne volimo guzvu, najvise volimo otici na planinu radnim danima, kada ja ne radim- sad radim pa ne mozemo, tako da je bolje da to sutra propustimo