Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2011 0:02:25
bananica
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.
apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)
Pa to uopste nije skupo,mi smo prosle godine u Neumu placali 45 Eura a jos ni sezona nije bila pocela.
ovo ne mogu da vjerujem , jedino ako vas je bilo cetvero odraslih
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2011 8:20:56
teacher75
IZVORNA PORUKA: bananica
Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.
apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)
Pa to uopste nije skupo,mi smo prosle godine u Neumu placali 45 Eura a jos ni sezona nije bila pocela.
ni ja, bas je preskupo. evo mi rezervisali u zuljani za 36 eura od 15. jula (kad je full sezona),plaza 40 metara udaljena, nadam se da nece biti lose, idemo prvi put tamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2011 8:40:08
Hannica
ni ja, bas je preskupo. evo mi rezervisali u zuljani za 36 eura od 15. jula (kad je full sezona),plaza 40 metara udaljena, nadam se da nece biti lose, idemo prvi put tamo
Bili ja muz i beba,dvokrevetni apartman,mali dnevni boravak s kuhinjom i dali su nam daljinski od klime. Mogli smo mi naci i lijepsi apartman za manje para ali smo morali stepenicama do plaze a nama to nije odgovaralo zbog kolica.Nismo rezervisali unaprijed i nije nam se bas dalo puno trazit s bebom.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2011 8:48:28
Skvo RR
Bili ja muz i beba,dvokrevetni apartman,mali dnevni boravak skuhinjom i dali su nam daljinski od klime. Mogli smo mi naci i lijepsi apartman za manje para ali smo morali stepenicama do plaze a nama to nije odgovaralo zbog kolica.Nismo rezervisali unaprijed i nije nam se bas dalo puno trazit s bebom.
Meni je ovo korektna cijena za apartman..ja dosta vise placam ovo isto u Hrvatskoj.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.6.2011 20:57:30
bananica
Pa i nama se cjena ucinil prihvatljivom s obzirom da je apartman bio bas blizu plaze. Ah,da...imali smo i TV.Nismo ga bas gledali ali mogli smo.
apartman na samoj plazi za tri odrasle osobe, znaci soba, kuhinja+trpezarija i kupatilo je 60KM , 20KM lezaj, sto mi je i prihvatljivo jer je rijec o Neumu, a Hrvatska je nesto sasvim drugo, u sezoni sam placala apartman za dvije osobe plus dijete 75 eura, Tucepi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 8:35:45
Nedi
Evo mi došli iz Tučepa...more je predivno plivala sam do iznemoglosti. Smještaj hmmm....meni ne odgovara za odmor duži od jednog dana. Apartman smo plaćali 40eura. Bolje reći apartmančić. Sve ima kuhinja, wc, kreveti,balkon, tv, klima (sa daljinskim ) ali je malo i tijesno. Vrata na wc-u su uska da nema šanse da uneš dijete nego ulazimo jedno po jedno. Ne znam kako su unijeli tuš kabinu Valjda prije nego su zazidali pola vrata koja da su veća nebi se mogla otvoriti ni do pola od wc šolje. Ako je jedno u wc ni vrata se ne mogu otvoriti. Smještaj je 10 koraka od mora ali do plaže i hladovina treba hodati oko 100m. Ako je neko zainteresovan rado ću proslijediti podatke. Imaju i u julu mjesta i cijena je 70eura.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 8:49:19
ivanak
IZVORNA PORUKA: helena_7
za smjestaj ti ne mogu pomoci jer je nama besplatan,pa to pronadji na netu.
Plaže su predivne,ali gradska Borik ne valja bar meni pogotovo za djecu. Imaš Punta Bajlo bas u gradu i ta je super - ima debelu hladovinu, i tu vecinm Zadrani budu,...imaš ZATON-ta je oko 20 min.od Zadra (ako ste s autom) i ta je fenomenalna za djecu-ima mnogo hlada,pijesak,plicak,....trgovina,imas restoranee , a i jedan tipa menze-tu je dosta jeftinije , i ja cu ove godine probati otici na neku Kolovare-i meni je prvi put pa ne znam kakva je al preko interneta izgleda OK. Uglavnom sve ove plaze imaju debelu hladovinu i plavu zastavicu (ekoloski ciste). Za navecer-svi idu u Stari grad i lijepo je, mada ja vise volim vecernje setnje po plazi, a ne tu guzvu. Imas i one poznate orgulje (iskreno mene zivciraju) i pozdrav suncu ( i to mi je bezze al eto bebi mozda bude ove godine zanimljivo zbog boja). Eto pitaj jos ako te sta zanima!
Evo tek sad stigla da odgovorim. Nismo misli stati u sred Zadra, nego izvan grada... pa mislim da bi nam taj ZATON bila dobra opcija za kupanje. Naravno da idemo sa autom i mislim d aje ovo bolja opcija od Plitvica. Valja prošetati i njima, ali za gori stati - može da je jesen. Mi imamo namjeru sad ići od srijede na tri dana. Mislim da nam je to dovoljno, s obzirom da smo već na moru. Eto samo da se malo maknemo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 9:05:29
Malenaoduvijek
mi idemo kod istog covjeka kao prosle godine i ista je cijena apartmana u kleku
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 9:26:32
Hannica
Pa i nama se cjena ucinil prihvatljivom s obzirom da je apartman bio bas blizu plaze. Ah,da...imali smo i TV.Nismo ga bas gledali ali mogli smo.
apartman na samoj plazi za tri odrasle osobe, znaci soba, kuhinja+trpezarija i kupatilo je 60KM , 20KM lezaj, sto mi je i prihvatljivo jer je rijec o Neumu, a Hrvatska je nesto sasvim drugo, u sezoni sam placala apartman za dvije osobe plus dijete 75 eura, Tucepi
Ako je 45 eura jednako 60 KM onda ok,upravu si.Valjda znam koliko sam placala.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 9:32:24
Malenaoduvijek
za 75 eur u zivotu ne bih otisla u hrvatsku i to u apartman, pa nije nica nego tucepi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 9:40:21
new mama
Mi smo rezervisali u Baskim kod iste tete kao i prosle godine od 09.07-16.07 a cijena je malo veca nego prosle godine jer je vec sezona,ali bitno mi je da znam gdje idem,da je lijep apartman i najbitnije da je cisto
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 9:48:34
bananica
nisam mislila na tvoje placanje, to sam vidjela, ali kazem koja mi je prihvatljiva cijena
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 10:00:32
Mamarica
Mi smo 2009 u Neumu placali apartman 100 KM u mjesecu augustu. Apartman je ispod hotela Neuma, kuca odmah do mora (s tim sto je drugi sprat, pa se treba popeti jedno 20-tak stepenica). Ima trpezarija sa kuhinjom, kupatilo, spavaca soba i ogromna dnevna soba u kojoj ima ugao i jos krevet sa ladicom u kojoj je isto krevet. Nas je bilo troje odraslih i dijete od 3 godine, a komotno je moglo jos dvoje, pa i troje odraslih stati. Terasa prema moru i klima. Meni se plaza nije posebno svidjela, nema hlada i guzva je, vikendom ti bukvalno jedu na glavi kad se suncas. Nocu su nas izludjivali komarci (i pored autana, raida i sl. dijete smo vodili u dom zdravlja jer je imala more ujeda koje je rascesala) i preglasna muzika (najgore cajke za drustvo u cosku) toliko da sam dobila zelju da odem i pjevacu otmem mikrofon i zafrljacim ga u more. Prednosti su-jeftinoca u odnosu a Hrvatsku-Konzum ima na magistrali, pa se ne treba nista nositi, mada malo vise deru u granapima. Hrane po restoranima ima od ribe do punjenih paprika i nisu tako strasne cijene, signala na mobitelu, pare ne moras mijenjati. Put preko Svitave je prestrasan, ja sam bila vise na rubu suza kad i nakon hiljaditog brda koje smo presli jos se nije ukazalo more, krivine su uzasne, pa ko ne podnosi voznju obavezno je popiti bobu, put sam od sebe je dosadan, pa je sa vrlo zivom trogodinjakinjom meni bilo katastrofa. Sve u svemu ne bih vise ako ne moram, ali ne mogu ni reci da je bas katastrofa.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 10:51:01
Honey3
mi smo tri puta bili u Neumu,to nam je nekako mimo odmora po par dana i svaki put nam je bilo fino pravo.Dva puta smo bili na pocetku Neuma kad se ide od Kleka,jedan apartman je bio 100KM ali ekstra sredjen,drugi put isto blizu tog 55KM,kad sam bila trudna 2009,smjestaj super i blizu plaza ali ne one velike nego kao privatne ali nisu za malu djecu betonske su i ima dubine.....2005 ili 2006.bili smo na kraju Neuma Tiha luka,smjestaj odmah pored mora,mala plaza ma milina jedna i sinoc smo poslali upit za smjestaj tu jer idemo samo na sedam dana sa gostima iz Austrije pa vidjet cemo odgovor
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:02:16
almija
Drage moje, evo da napokon i ja nešto napišem na ovom forumu Vidim da je danas tema more, ja sam sretna dobitnica u našoj zajedničkoj nagradnoj igri, tako da defitivno hoćemo na more Gledali smo sve na internetu o Pakoštanima i suuuuuper izgleda, jedva čekamo Prošle godine smo išli u Selce, hotel "Slaven", cijena nije strašna, za nas dvoje odraslih i dvoje djece /s tim da za jedno dijete smo plaćali 30%, a za drugo ništa/, polupansion za 4 noći i 5 dana je bio ne punih 800,00 KM, ako nekog zanima
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:08:52
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
za 75 eur u zivotu ne bih otisla u hrvatsku i to u apartman, pa nije nica nego tucepi
ne bi ni ja, meni je ovih 36 eura kapak sto bih dala za smjestaj, a kad bi imala vise para radije bih onda otisla u kemer all inclusive
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:16:24
škorpija
tičer ti si to super jeftino našla, ja sam gledala po pelješcu apartmane(doduše mi hoćemo spavaću sobu posebno) sve po 60 eura i to nemaju ni klimu mislim jbt sreser, drače, sve neka šit mjesta, ne da je malo nego niđe veze i traže tolike pare, fakat nisu normalni. zato ćemo u neum, a apartman 45 eura, dvosoban sa klimom, 10 metara od plaže, jbg ako ajdin bude htio spavati na plaži, kupaćemo se na pelješcu na našoj plažici najljepštoj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:23:23
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
tičer ti si to super jeftino našla, ja sam gledala po pelješcu apartmane(doduše mi hoćemo spavaću sobu posebno) sve po 60 eura i to nemaju ni klimu mislim jbt sreser, drače, sve neka šit mjesta, ne da je malo nego niđe veze i traže tolike pare, fakat nisu normalni. zato ćemo u neum, a apartman 45 eura, dvosoban sa klimom, 10 metara od plaže, jbg ako ajdin bude htio spavati na plaži, kupaćemo se na pelješcu na našoj plažici najljepštoj
nasla sam bila i apartman za dvoje odmah na najljepsoj plazi u zuljanima doduse bez klime ali je na prizemlju. mislim da soba nije odvojena, al nama nije bitno. to je bilo 44 eura ali smo se ipak odlucili za ovaj za 36 eura zbog cijene, jer se nakupi kad ostanes 7-10 dana, nije mala razlika
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:42:52
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: almija
Drage moje, evo da napokon i ja nešto napišem na ovom forumu Vidim da je danas tema more, ja sam sretna dobitnica u našoj zajedničkoj nagradnoj igri, tako da defitivno hoćemo na more Gledali smo sve na internetu o Pakoštanima i suuuuuper izgleda, jedva čekamo Prošle godine smo išli u Selce, hotel "Slaven", cijena nije strašna, za nas dvoje odraslih i dvoje djece /s tim da za jedno dijete smo plaćali 30%, a za drugo ništa/, polupansion za 4 noći i 5 dana je bio ne punih 800,00 KM, ako nekog zanima