Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 18:53:02
Hannica
IZVORNA PORUKA: d.dita
Ja sam bila 2x u Neumu i oba puta rekla nikada više. Prvi put prije možda 7 godina sa prijateljicama, izdržale 4 dana pa otišle dalje. I opet prije 2 god pošto bebaću nije bio gotov pasoš a mužu isticao godišnji pa da odemo bilo gdje. Imali smo apartman odmah pored plaže, privatnu plažu sa ležaljkama, klimu, ali je zajednička kuhinja bila i mislim da smo plaćali 45e. Meni je jedina prednost što normalno koristim telefon i ne razmjenjujem novac, a ostale cijene su kao u Hrvatskoj.
I mi smo placali 45 Eura,cini mi se,ali mi smo imali svoju kuhinju.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 19:56:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
A jel se u hrvatskoj bas nigdje ne moze naci smjestaj bez rezervacije? Mi nikad prije nismo rezervisali ali uvijek nadjemo smjestaj.
kod nas je vako prije bilo i uvjek nadjemo smjestaj sami kad smo i super mjesto prije smo isli u tucepe sami sad kako je anel tu idemo u promajnu , sreca pa zena odavde pa uvjek imamo mjesta i superrr jeeeeeeeeee .... Drugacije kad ides s djetom a drugacije sami nebi tam da hodam s djetom i trazim , ganjam smjestaj .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 19:57:38
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: d.dita
Ja sam bila 2x u Neumu i oba puta rekla nikada više. Prvi put prije možda 7 godina sa prijateljicama, izdržale 4 dana pa otišle dalje. I opet prije 2 god pošto bebaću nije bio gotov pasoš a mužu isticao godišnji pa da odemo bilo gdje. Imali smo apartman odmah pored plaže, privatnu plažu sa ležaljkama, klimu, ali je zajednička kuhinja bila i mislim da smo plaćali 45e. Meni je jedina prednost što normalno koristim telefon i ne razmjenjujem novac, a ostale cijene su kao u Hrvatskoj.
I mi smo placali 45 Eura,cini mi se,ali mi smo imali svoju kuhinju.
a mi u hrvatskoj placali 40eur . dan dvosoban stan sa kuhinjom i kupatilom.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 20:00:13
MaminaBeba
Mi ćemo u početkom septembra aBd u Vodice. Mislim da je to najljepše vrijeme za djecu, nema gužve, prilično tiho i lijepo. A i mislim da neće biti mnogo hladno. Jedva čekamoooo... :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 20:01:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba
Mi ćemo u početkom septembra aBd u Vodice. Mislim da je to najljepše vrijeme za djecu, nema gužve, prilično tiho i lijepo. A i mislim da neće biti mnogo hladno. Jedva čekamoooo... :)
od mm brat sa zenom i djecom je isao prosle god isto u sept. u vodice kaze prelijepo im bilo tamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 20:07:18
MaminaBeba
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba
od mm brat sa zenom i djecom je isao prosle god isto u sept. u vodice kaze prelijepo im bilo tamo
Juhuuuu jedva čekamoooo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 22:36:53
taurus
palachinken ako ideš krajem jula u trpanj garant smo se viđali mi tamo idemo godinama i uvijek u istom terminu
teacher možda da odeš preko vikenda do žuljane pa da sve provjeriš na licu mjesta bojim se da se ne razočaraš, jer garant u manjem mjestu u životu nisi bila obrati pažnju na ovim slikama se nigdje ne vidi ni jedna kuća to je baš malo mjesto
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 22:51:41
teacher75
IZVORNA PORUKA: taurus
palachinken ako ideš krajem jula u trpanj garant smo se viđali mi tamo idemo godinama i uvijek u istom terminu
teacher možda da odeš preko vikenda do žuljane pa da sve provjeriš na licu mjesta bojim se da se ne razočaraš, jer garant u manjem mjestu u životu nisi bila obrati pažnju na ovim slikama se nigdje ne vidi ni jedna kuća to je baš malo mjesto
bila sam u dracama jedan dan ako ne odemo u zuljanu, ici cemo u drace ili sreser a zuljana je ipak veca od draca i sresera i ima puuuuno ljepse plaze
< Poruku je uredio teacher75 -- 15.6.2011 22:52:03 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 23:27:15
Adana
IZVORNA PORUKA: ivanak
Jeli itko bio u zadru????
Bila sma ja prije par godina, doduse sa rajom. Isli smo na neki gradsku plazu. Nije lose. Prihvatljivo. Malo je sega to sto si u gradi i ides na plazu, malo se ima prosetati. :) Mi smo bili smjesteni blzu onog jedinog mostica u Zadru, prekoputa ulaza u stari dio grada. U djackom domu. Zadar mi je prelijep! Vrijedi otici i vidjeti. Ali je podaleko, bas smo se navozali do gore.
Helena_7 - forumasica ce ici tamo ove godine, ne znam da li je i prije bila, pa moze si nju pitati.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 23:32:30
teacher75
IZVORNA PORUKA: Adana
IZVORNA PORUKA: ivanak
Jeli itko bio u zadru????
Bila sma ja prije par godina, doduse sa rajom. Isli smo na neki gradsku plazu. Nije lose. Prihvatljivo. Malo je sega to sto si u gradi i ides na plazu, malo se ima prosetati. :) Mi smo bili smjesteni blzu onog jedinog mostica u Zadru, prekoputa ulaza u stari dio grada. U djackom domu. Zadar mi je prelijep! Vrijedi otici i vidjeti. Ali je podaleko, bas smo se navozali do gore.
Helena_7 - forumasica ce ici tamo ove godine, ne znam da li je i prije bila, pa moze si nju pitati.
ja sam bila jedan dan u obilasku dok sam boravila u splitu i grad mi se bas svidio, lijep je ali ne znam kakve su plaze. nama je i iz splita bilo podaleko ,a kamoli iz sa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 0:08:39
š t a
evo adresa apartmani iz Tučepa Blato 37, +38521623128
ili 385981957314
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 1:22:26
teacher75
tiki jesi li sigurna da su sreser i drače veći od žuljane meni se čini da nisu kako to možemo provjeriti a plaže jesu ljepše garant
mislila sam na onaj sami centar- u dracama ima samo jedan kafic, jedan kiosk i jedan restoran, a u za sreser ne znam... meni zuljana u svakom slucaju djeluje ljepse, a sumnjam da je dosadnija odd draca i sresera jer sve je to penzija
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 8:26:07
mamina princeza
Meni se ova zuljana jako svidja ... nisam bila al mi je predobro na slikama:) Teacherko ako odes tu ili negdje okolo fino sve zapati da znas prenijeti za ubuduce. Ja trazim za mozda septembar nesto mirnije i sa malo ljudi - da malo odmorim i tako. a kad je covjek s autom moze se doci negdje za cas.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 8:49:33
vila_7
za smjestaj ti ne mogu pomoci jer je nama besplatan,pa to pronadji na netu.
Plaže su predivne,ali gradska Borik ne valja bar meni pogotovo za djecu. Imaš Punta Bajlo bas u gradu i ta je super - ima debelu hladovinu, i tu vecinm Zadrani budu,...imaš ZATON-ta je oko 20 min.od Zadra (ako ste s autom) i ta je fenomenalna za djecu-ima mnogo hlada,pijesak,plicak,....trgovina,imas restoranee , a i jedan tipa menze-tu je dosta jeftinije , i ja cu ove godine probati otici na neku Kolovare-i meni je prvi put pa ne znam kakva je al preko interneta izgleda OK. Uglavnom sve ove plaze imaju debelu hladovinu i plavu zastavicu (ekoloski ciste). Za navecer-svi idu u Stari grad i lijepo je, mada ja vise volim vecernje setnje po plazi, a ne tu guzvu. Imas i one poznate orgulje (iskreno mene zivciraju) i pozdrav suncu ( i to mi je bezze al eto bebi mozda bude ove godine zanimljivo zbog boja). Eto pitaj jos ako te sta zanima!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 11:04:14
palachinken
Zadnjih dana jula I to budemo kod čike iz Sarajeva smješteni, kod onog bara Jabuka. Samo nećemo više, dojadilo nam iako sam poželjela popiti kafu u onom kafiću na češkoj plaži.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 12:47:25
la bomba
Mene je prosto stid ja je više odgovaram od Žuljane