Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 10:10:29
taurus
žuljana jeste lijepa, jer je čisto i nije gužva ambulante nema sigurno, a ni apoteke prva najbliža ambulanta je u stonu, pa je to meni zbog djece mislim da se nema gdje ni prošetati, jer je mjesto baš, baš malo
mi godinama ljetujemo u trpnju, tamo ima ambulanta, ali za sve ozbiljnije intervencije šalju u orebić mm je prošle godine zabolio zub i baš taj dan stomatolog nije radio u trpnju pa smo morali do orebića u trpnju ima predivna staza uz more za šetnju, mi ne idemo na gradsku plažu jer je ona na drugoj strani grada i tamo dolazi trajekt uvijek smo na tzv češkoj plaži, a do grada idemo šetnjom uz more nema nekog noćnog života, uglavno sve do ponoći se raziđe more je čisto i nije gužva često idemo na plažu u dubu ili divnu, to su prelijepe uvale sa kristalno čistim morem izlet napravimo do orebića ili do korčule i bude nam
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 10:13:37
la bomba
IZVORNA PORUKA: DISANA
Žuljana je divna. Ja sam bila prije 7 godina i bilo je super. Bili smo u privatnom smještaju i ja sam kuhala. Hranu sam svu ponjela jer iskustva sa Pelješca su me tome naučila. Osim skupoće hrane i restorana ostalo je super. Mi smo bili kod porodice Matutinović i ljudi su bili krasni. Gosti su uglavnom Česi, Poljaci te je bilo nešto i Slovenaca Plaže su divne pogotovo Vučine. Uglavnom raj za odmor. Za ambulantu nisam sigurna ali svi mi nosimo na odmor priručnu apoteku te imamo vlastiti automobil. Uglavnom Žuljana je raj na zemlji i stvarno izgleda onako kao na slikama na netu.
Da, to je ta plaža čijeg se imena nisam mogla sjetit,... znači Vučine i gradska.
Ma, ... Teacherko, ... otiđi u sama vidi
Ja tamo nikad ne bih platila, ... odem jer imam kod koga
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 11:13:08
aldi
A ti Dina meni.
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 11:23:21
taurus
IZVORNA PORUKA: la bomba
IZVORNA PORUKA: taurus
mi godinama ljetujemo u trpnju
Gdje???
Joj ja kontala ove godine tamo možda, .... ali bih neki smještaj u onoj borovini, iza tog šetališta, ..
Gdje ste vi tačno bili???
mi budemo u onim kućama iznad češke plaže i kampa odmah ispod kuće je plaža a ta borovina na koju ti misliš je nekako na sredini grada (jer je trpanj "razvučen") i imaš tamo smještaja oko crkve ili oko ambulante, samo što bi u tom slučaju išla na tzv beogradsku plažu, to ti je ona betonska plaža ispod staze za šetnju, ali i ona je lijepea i ima hladovine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 12:06:59
la bomba
IZVORNA PORUKA: la bomba
mi godinama ljetujemo u trpnju
Gdje???
Joj ja kontala ove godine tamo možda, .... ali bih neki smještaj u onoj borovini, iza tog šetališta, ..
Gdje ste vi tačno bili???
mi budemo u onim kućama iznad češke plaže i kampa odmah ispod kuće je plaža a ta borovina na koju ti misliš je nekako na sredini grada (jer je trpanj "razvučen") i imaš tamo smještaja oko crkve ili oko ambulante, samo što bi u tom slučaju išla na tzv beogradsku plažu, to ti je ona betonska plaža ispod staze za šetnju, ali i ona je lijepea i ima hladovine
Ih, ja nisam ni znala da ima dalje, .. to gdje si ti
Pa kako je tamo?
Ja sam baš bila na ovoj betonskoj plaži, doduše, bilo mi je katastrofa kad sam ja išla, ... mlada, željna provoda al s bebom mislim da će nam biti ekstra
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 14:32:44
š t a
TUČEPI: evo naprimer ja sam bila par puta kod istih ljudi 2009. sam bila zadnji put odmah na ulasku u Tučepe u onim kućama uz brdo više Turist biroa, plaćali smo smještaj 14E (na više dana malo snize kao)po osobi uz korištenje zajedničke kuhinje. Ima parking ne plaća se bar to. Mi parkirali i tek kad smo pošli kući ušli u auto. To je super mi smo sebi pravili samo doručak jer nas je bilo 2 pa smo htjeli odmarati i uživati-a bilo i para. Evo potražit ću vizitku pa dam broj pa raspitajte se detalje.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 14:38:04
mama75
IZVORNA PORUKA: dinaa
IZVORNA PORUKA: zaha
treba mi zene tih kontakata za Tucepe,pa ko sta ima neka javi na pp a ja cu da biram
A ti proslijedi meni
www.tucepi.net imate i slike, udaljenost od plaze i birate sebi. Ja u Tucepima imam 2 zene kod kojih idem, ali kod njih se mora bas puno ranije rezervisati. Meni su Tucepi stvarno extra, godinama sam tamo ljetovala, ali od kako imam djecu samo sam 2x isla, jer je u julu i augustu ogromna guzva i moras ujutro u 5 odnijeti peskir na plazu. Mi zato ljetujemo na Omiskoj rivijeri, ako idemo u 7. ili 8. mjesecu. Jeste da nije kao u Tucepima, Podgori i sl. ali se bas odmorimo, a ako pozelimo izlazak odemo u Omis ili Split. Prosle godine smo isli u Drvenik, ali tek u septembru i to 8.9. i bilo nam je extra - vrijeme super, plaza prazna, ljepota.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 14:42:28
škorpija
mi izgleda nećemo nigdje, ili ćemo opet u neum koji mi je nakgore mjesto ns avijetu ali na to smo osuđeni iz više razloga: - ne želim rezevrirati ništa mjesec unaprdijed jer šta ako bude cijelo vrijeme padala kiša - ne želoim plaćati aprtman po astronsomskim ciframa a namjšetaj ko iz 1948. - ima super aprtmana,a li enmaju klimu, jednom se kuhala i pokrivala mokrim plahtama e neću više nikad ne daj mi bože
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 14:58:36
bananica
IZVORNA PORUKA: škorpija
mi izgleda nećemo nigdje, ili ćemo opet u neum koji mi je nakgore mjesto ns avijetu ali na to smo osuđeni iz više razloga: - ne želim rezevrirati ništa mjesec unaprdijed jer šta ako bude cijelo vrijeme padala kiša - ne želoim plaćati aprtman po astronsomskim ciframa a namjšetaj ko iz 1948. - ima super aprtmana,a li enmaju klimu, jednom se kuhala i pokrivala mokrim plahtama e neću više nikad ne daj mi bože
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 15:17:51
škorpija
prljavo more, malo gdje ima hlada, ne smijem zaroniti jer se bojim da ne udarim glavom u ciglu, beto ili sl, jer svi šutu koja im ostaje od gradnje kuća bacaju direkt u more, a da ne govorim da nigdje ne osjetiš mirsi mora, nema uopšte osjećaj da sam na moru. što me opet nije spriječilo da ljetujem u njemu 4 godien zaredom , samo zbog toga što aprtman iste kvalitete samo 30 Km dalje košta duplo skuplje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 15:19:08
škorpija
prljavo more, malo gdje ima hlada, ne smijem zaroniti jer se bojim da ne udarim glavom u ciglu, beto ili sl, jer svi šutu koja im ostaje od gradnje kuća bacaju direkt u more, a da ne govorim da nigdje ne osjetiš mirsi mora, nema uopšte osjećaj da sam na moru. što me opet nije spriječilo da ljetujem u njemu 4 godien zaredom , samo zbog toga što aprtman iste kvalitete samo 30 Km dalje košta duplo skuplje
a da zabroavih, tek su lani počeli praviti kanalizacijua, tako da još uvijek veći dio kanalizacionog otapda ide direktono u neumski zaljev gdje se mi kupamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 15:19:45
sabinos
IZVORNA PORUKA: bananica
et
a sta fali Neumu??
i ja se pitam?meni je neum ok pogotovo tamo na kraju vec,pri izlazu iz neuma.moji starci redovno isli i super je za djecu jer su to uglavnom privatne male plaze.doduse mora se rezervisati u proljece jer je kod njih bas popunjeno.da mi je samo malo kaemcica sad bih ja u neum zapucala
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 15:20:56
palachinken
žuljana jeste lijepa, jer je čisto i nije gužva ambulante nema sigurno, a ni apoteke prva najbliža ambulanta je u stonu, pa je to meni zbog djece mislim da se nema gdje ni prošetati, jer je mjesto baš, baš malo
mi godinama ljetujemo u trpnju, tamo ima ambulanta, ali za sve ozbiljnije intervencije šalju u orebić mm je prošle godine zabolio zub i baš taj dan stomatolog nije radio u trpnju pa smo morali do orebića u trpnju ima predivna staza uz more za šetnju, mi ne idemo na gradsku plažu jer je ona na drugoj strani grada i tamo dolazi trajekt uvijek smo na tzv češkoj plaži, a do grada idemo šetnjom uz more nema nekog noćnog života, uglavno sve do ponoći se raziđe more je čisto i nije gužva često idemo na plažu u dubu ili divnu, to su prelijepe uvale sa kristalno čistim morem izlet napravimo do orebića ili do korčule i bude nam
Taurus, možda smo se sretali na češkoj zadnjih godina Doduše, idemo mi i na Dračevac, ta nam je najbliže apartmanu, ali to smo mogli dok nas je bilo dvoje. Za porodice s djecom je češka plaža zakon. Pogotovo što je takav položaj plaže da je poslije podne cijela u hladovini, za bebače idealno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 15:32:09
Hannica
et
Mi smo prosle odine bili u Nemu,meni je to bio prvi put da odem u neum.Ja nisam nesto odusevljena,kao prvo ne svidja mi se sto moru vidim kraj,nisam bila zadovoljna ni uslugom u kaficima i restoranima,kako se mjenaju konobari tako i cijene,racun skoro nigdje nismo dobili,mene te sitnice tako iznerviraju da mi pokvare cijeli dan.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 15:53:39
ivanak
moj muž je za plitvice... ali mi se ne sviđa, jer na slikama mi se čini namještaj iz pra stoljeća, a i svenešto skućeno, malo.... piiihhhhhhh. ja sam za brač. ali karta za trajekt kad se ide sa autom je pre, pre, previše.... bolje mi je tamo doći i iznajmiti auto, bar jeftinije. a oko te opcije, a orebiču imam gdje parkirati auto ta dva tri dana, a ako bi na brač, ne znamo baš gdje u splitu ima skrovitih mjesta za ne plačanje a bar donekle blizu trajekta. Tako da se još nismo odlučili. Jeli itko bio u zadru????
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 17:58:44
Emica_sa
et
e ovo je nesto najbolje sto sam procitala, skorpija,nazalost 80% smijestaja je ovako,a ako je malo bolje onda je 100 eura dan,bas pretjeruju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 18:02:39
škorpija
emica fakat čini mi se da je ovo godien pogotovo sve otišlo u p.m. sa cijenama u hrvatskoj, ustvari ima i razlog, zbog svih dešavanja u egiptu, i na sjeveru afrike, turisti iz srednje evrope su se okrenuli hrvatskoj i eto prilike susjedima da nabiju sramotno visoke cijene
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 18:26:01
d.dita
Ja sam bila 2x u Neumu i oba puta rekla nikada više. Prvi put prije možda 7 godina sa prijateljicama, izdržale 4 dana pa otišle dalje. I opet prije 2 god pošto bebaću nije bio gotov pasoš a mužu isticao godišnji pa da odemo bilo gdje. Imali smo apartman odmah pored plaže, privatnu plažu sa ležaljkama, klimu, ali je zajednička kuhinja bila i mislim da smo plaćali 45e. Meni je jedina prednost što normalno koristim telefon i ne razmjenjujem novac, a ostale cijene su kao u Hrvatskoj.