Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 21:22:47
teacher75
ja sam googlajuci otkrila raj na Peljescu- Zuljana! jel neko bio tamo, kakva su iskustva, imate li neki kontakt? bas sam se nafurala da tamo idem, jednostavno izgleda predivno!!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 21:29:26
ElmaB
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja sam googlajuci otkrila raj na Peljescu- Zuljana! jel neko bio tamo, kakva su iskustva, imate li neki kontakt? bas sam se nafurala da tamo idem, jednostavno izgleda predivno!!
Žuljana je super, ali: premaleno mjesto za odmor sa malom djecom. Nema bukvalno ništa, osim trafike i pošte, za doktora i apoteku da ne govorim. Do prvog većeg mjesta ima poprilično, i ja se ne bih usudila tamo otići sa malim djetetom.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 21:33:55
teacher75
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
Žuljana je super, ali: premaleno mjesto za odmor sa malom djecom. Nema bukvalno ništa, osim trafike i pošte, za doktora i apoteku da ne govorim. Do prvog većeg mjesta ima poprilično, i ja se ne bih usudila tamo otići sa malim djetetom.
ima ambulanta tamo, tako pise
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 21:37:22
ElmaB
Prije 5 godina nije bila, a čisto sumnajm da su je napravili. Ima u Janjini i Sreseru ali u Žuljani je nije bilo. Premaleno je vjeruj mi, lijepo jeste, ali nije za djecu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 21:40:07
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Adana
Bas lijepo i izgleda, i na samoj je plazi! Jeli skupo? :)
Draga ja sve zaboravim da ti odgovorim na ono pitanje za Trogir.
Trogir je prelijep i super sve osim plaze, nemaju pjescanu plazu vec je od kamenja i ploce pored mora... mislim da ti nije toliko prikladno za dijete...
Al grad kao grad je prelijep, ima dosta i diskoteka... a u pizzama se cak i lipe nalaze hihihihi (umalo zub nisam slomila hahah)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 21:46:31
teacher75
Prije 5 godina nije bila, a čisto sumnajm da su je napravili. Ima u Janjini i Sreseru ali u Žuljani je nije bilo. Premaleno je vjeruj mi, lijepo jeste, ali nije za djecu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 22:19:04
la bomba
Ja sam bila prošle godine i ne sjećam se da sam vidjela ambulantu.
Ma ima jedna "gradska plaža" ekstra mini formata i još jedna do koje se malo treba prošetati, na kojoj ima i neki bar. Na ostale se plaže ide privatnim brodićima.
Ja mislim da imaju dva restorančića.
Ma fakat premalo. Meni se ne sviđa uopšte!
Tamo su Vam sve privatne porodične kuće, ... ono raja sebi tamo gradila i idu svake godine, .. svi se znaju. Ima i neki kamp ja mislim.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 22:44:22
teacher75
posto su nam druge opcije sreser i drace, meni zuljana izgleda puno ljepse i zanimljivije, a mi ni ne zelimo u veliko mjesto gdje je guzva. plaze mi se cine lijepe i da ima dosta hladovine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 23:52:36
š t a
mi godinam ljetujemo u Tučepima, tamo ima sve; hlad, kabine, wc, mir, fino se klopa ne hodaju auta uz plažu. Odmor brate. Prošle godine smo bili u Srebrenom, al nema hladovine otpada odmah. Ove godine su nas prijatelji pozvali u Biograd pa vidjet ćemo i to. Ja svima koji su porodični ljudi željni mira i odmora koji ne uključuje provode i lumperaj savjetujem Tučepeeeeeeeeeeeeee
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 23:59:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: š t a
mi godinam ljetujemo u Tučepima, tamo ima sve; hlad, kabine, wc, mir, fino se klopa ne hodaju auta uz plažu. Odmor brate. Prošle godine smo bili u Srebrenom, al nema hladovine otpada odmah. Ove godine su nas prijatelji pozvali u Biograd pa vidjet ćemo i to. Ja svima koji su porodični ljudi željni mira i odmora koji ne uključuje provode i lumperaj savjetujem Tučepeeeeeeeeeeeeee
zavisi kada ides tamo, ako ides u drugoj polovini jula ili prvoj polovini avgusta, tamo je covjek na covjeku i peskir do peskira sto je sve samo ne mirni odmor. slazem se da je van sezone super
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 2:20:13
delfin
zaha, ako dobiješ koji kontakt proslijedi i meni n app, ili neko od vas, please. Nama treba apartman d aje blizu plaže za 2-3, po mogućnosti one lijeve , na suprotnoj starni od Makarske. gledam i ja ponude pa me to pravo smori. P ato ako je već neko našao, odnosno iz iskstva preporuči
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.6.2011 9:55:46
DISANA
Žuljana je divna. Ja sam bila prije 7 godina i bilo je super. Bili smo u privatnom smještaju i ja sam kuhala. Hranu sam svu ponjela jer iskustva sa Pelješca su me tome naučila. Osim skupoće hrane i restorana ostalo je super. Mi smo bili kod porodice Matutinović i ljudi su bili krasni. Gosti su uglavnom Česi, Poljaci te je bilo nešto i Slovenaca Plaže su divne pogotovo Vučine. Uglavnom raj za odmor. Za ambulantu nisam sigurna ali svi mi nosimo na odmor priručnu apoteku te imamo vlastiti automobil. Uglavnom Žuljana je raj na zemlji i stvarno izgleda onako kao na slikama na netu.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
pitam se..
zasto ima vise slatke, lijepe robe za curice a ne djecake :-((( ja kad odem da kupujem malcu robu sva se rastopim nad onim slatkim stvarcicama zenskim jojjjjjjjjjjjjjjjjjj.......tacno dodje mi da mu uzmem maijcu zensku hehhehe ....
molim odg. (96%)
molim odg. (4%)
Broj svih glasova: 78
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!