Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2020 16:21:35
Visnja RR
nismo problem ti i ja nego oni koji se zaista ponasaju neodgovorno....a dovoljno je proći ulicama gradova....
opet mislim da će se nesto promjeniti...al ako nama padne broj zaraženih promjenice se situacija... a vidim da ne pada danas 88...a u SRB i N.Mk. preko 130... do nas je
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2020 22:45:50
manuela RR
Popunice mi teta iz agencije 2 dana prije polaska...
Jos sam imala frku i sa pasosem za malog,istekao mu jos u aprilu..Predala sam prije 10 dana valjda bude sve na vrijeme...Kod mene sve u knap...😁🤣 Javi nam kakva je situacija na moru...Imam neke prijatelje koji su vec na moru i djeluje da je prazno...Nesto ne mogu da vjerujem da Split nije pun
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2020 16:07:44
salmy
Moja zaova jučer prešla granicu(idu u kuću kod svekra) svu dokumentaciju je ponijela...Prešla bez problema samo pasoš pogledali....Ništa ih nisu pitali gdje iduAli od 15 se mijenja taj zakon..Bog zna sta će biti Mi bi trebali aBd oko 20 ali meni se opste ne ide....Strah me situacije ...