Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2011 20:25:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja se bas svo vrijeme razmisljam je li to ono mjesto sto je plaza uz cestu i sto nemas osjecaj da si na moru, jeste vidim sad po slikama
"Ćutanje je najsavršeniji izraz preziranja." - Bernard Šo
samo sto ja nisam mislila na tu plazu, nesto se ne sjecam da su auti prolazili bas direkt pored plaze u svakom slucaju ,dio je bio sa skroz sitnim pijeskom i plicakom gdje se dijete moze igrati u pijesku, drugi dio je bio sljunkovita plaza i ostatak su bili molovi- tu je bilo i hladovine i jedan kafic
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.6.2011 9:51:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83
Da li je neko nekada bio u Drveniku, koji se nalazi malo prije Zaostroga?? Moze li podijeliti neke svoje utiske?? Thanks, jer gledamo evo na google earth, izgleda malo i mirno mjesto, a imamo lijepu ponudu tamo, pa ne znamo da li da se odlucimo za to...
ej mila poslala sam ti br . Sretno Pusa curi lijepoj :-)))))
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.6.2011 0:40:34
Adana
E i mene sada zanima Zivogosce. :)
Dobila sma informaciju da je prelijepo, nema previse guzve, plaza i setaliste par kilometara dugi, okruzeni borovinom. Imaju 3 mjesta: Porat, Mala duba i Blato. Koliko sam uspjela vidjeti na slikama Mala Duba mi se bas svidja. :) Plaze su pjescano/sljuncane. Ono sto sam do sada vidjela cijene i nisu bas niske... A i svidja mi se sto je Makarska relativno blizu pa se uvece mze malo skoknuti i tamo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.6.2011 0:46:31
veeseelaa
ja sam bila 5-6 dana do mora, stanicionirali smo se u Neumu u stanu prijatelja mm.... svaki dan smo mijenjali destinacije... Klek, Ston, Dubrovnik.... i bilo nam je super.... večerali smo uglavnom u Neumu u extra restoranu Karaka, usluga i klopa odlične, ambijent prekrasan A super smo se proveli u Dubrovniku, koji je udaljen od Neuma nekih 65 km, ništa strašno, sa autom za čas... Ovo mi je jedno od ljepših ljetovanja, uživali smo baš sve troje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.6.2011 0:52:45
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja sam bila 5-6 dana do mora, stanicionirali smo se u Neumu u stanu prijatelja mm.... svaki dan smo mijenjali destinacije... Klek, Ston, Dubrovnik.... i bilo nam je super.... večerali smo uglavnom u Neumu u extra restoranu Karaka, usluga i klopa odlične, ambijent prekrasan A super smo se proveli u Dubrovniku, koji je udaljen od Neuma nekih 65 km, ništa strašno, sa autom za čas... Ovo mi je jedno od ljepših ljetovanja, uživali smo baš sve troje
jeste li se kupali?? ima li raje?? i ja bih u Neum ove godine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.6.2011 0:58:32
veeseelaa
jesmo draga, u Kleku i u Stonu i nema raje.... onako tak tuk, al meni to baš i godi U Neumu i nismo bili na plaži a Dubrovnik je krcat, kao i obično Vrijeme nam je bilo ok, baš super, Boga mi sam pocrnila
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.6.2011 9:35:47
aldi
Ima li neko neku preporuku ta tučepe ili bašku vodu?
Druga beba nam dolazi 11.08.2011 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Naše zlato došlo 27.01.2009. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ja 28, muž 33 god. U braku smo 6 godina, oko prve bebe se trudili 9 mjeseci i sada je bebica tu, na našu veliku radost
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.6.2011 10:43:38
tajcika
evo ako mogu pomoci Trnoruzice,Makarska rivijera je skupa ali imas ponudu hotel Punta u Igranima all inc. do 25.06.2011 za 548,00 KM po osobi (sobe gledaju na park) jedno dijete do 12 god. sa dvoje odraslih gratis
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.6.2011 18:26:30
klemzi
Mi smo planirali u Sveti Stefan, ali smo se predomislili. Idemo u Primošten, imamo samo 5 dana slobodnih, hotel Zora, za dvije osobe polupansion 800 eura. Evo link, pa ako koga zanima, maeni izgleda super. Je li neko bio u Primoštenu, da čujem utiske, ovo nam je prvi put da idemo tamo. Evo link: http://www.uniline.hr/hrvatska/hotel/zora-primosten.php?gclid=CJ_p5IKks6kCFYOBzAodQy70Lg
< Poruku je uredio klemzi -- 13.6.2011 18:27:51 >
Kad ti dodje seka, obavezno napisi ovdje utiske
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.6.2011 13:45:09
HanaBana
Vazi pisem izvjestaj krajem juna kod nas je na 5 rata, s tim samo da prvu ratu moras dati do polaska a ostalo mjesecno Mis mo prosle godine otisli u augustu na more a otplatili sa decembrom tako da nismo ni osjetili
I moja seka je rezervisala isti smjestaj i ide slijedece sedmice. Cijene su super i jos preko agencije na 5 rata
aha super su cijene.... mi smo preko "Best reisena"...pa rekla zena uplatite ili sve, ili 30 %, pa ostalo do polaska kako hocete...tako da je super - mi uplatili pola i jos cemo pola u julu
Kad ti dodje seka, obavezno napisi ovdje utiske
Samo da pitam kolika je cijena po osobi,posto vidim da je smjestaj bas extra... lijep provod u svakom slucaju vam zelim !