|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
9.6.2011 9:18:57   
ivanak
Mislim da pretjerujete sa zaključcima.
Pa to se praktikuje od davnina.
Pa kad ideš kupovati auto daješ avans da ga zadržiš.
Kad ideš kupovati građevinski materijal daješ avans....
Kao prvo, gdje su slike tih apartmana i da ti da OIB svoje djelatnosti i s time ideš u banku da ti to uplate na njegov žiro račun. Računaj da ćeš morat izdvojiti još para.
Nikakve pare poštom... pa niste u starom vijeku.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1401
9.6.2011 11:52:53   
Nedi
1. Daje se avans i to cijena jednog dana pa nećeš sve unaprijed platiti.Svi tako traže i ok je u slučaju da ih izradiš
2. Slanje poštom je ok ako su ljudi ok. Duplo manje će se platiti slanje vredonosne koverte nego uplata preko banke. Prošle godine ja sam platila 14KM poštarine a kolegica sa posla 30KM preko banke.
3. Ne slati ništa ako nisi siguran kome šalješ. I prošle godine je  bilo slučajeva izdavanja "lažnih" apartmana

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1402
9.6.2011 12:01:44   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: niki83

Hvala sto podijeliste svoje utiske...mi, naravno, na odmor idemo u JULU user posted image tako da ja ocekujem guzvu itekako, jer mi je svake godine isto..user posted image juli user posted image
nego da li ste imale slucaj da vam vlasnik kuce (apartmana) trazi avans!?! da mu posaljemo postom?!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo placali avans postomuser posted image Htjeli preko racuna i nije nikako prolazilo, onda ja rekla vlasniku da cu poslat kovertu i stigla je za par dana. Ito sam nasla smjestaj na internetu, to je bilo u Brelima. Mislim da oni moraju biti registrovani u turistickoj zajednici, pa mozes nazvati i provjeritiuser posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1403
9.6.2011 12:44:02   
Adana
IZVORNA PORUKA: teacher75

zavisi kad ides i gdje ides. ako ides u full sezoni negdje gdje je guzva, nije bas preporucljivo, meni je posebno nezgodno sa autom radi parkinga hodati i traziti

Ma sve to znam... Idemo pocetkom jula, tako da ce sigurno biti guzva. Ali, zaova ne zna tacan datum godisnjeg, vec samo okvirno kada bi trebao biti, pa nam ne preostaje nista drugo. Vecina smjestaja koje sam kontaktirala su ili vec popunjeni, ili su cijene previsoke. Tako da ostaje jos opcija dan prije nego krenemo da kontaktiramo nekoga pa ako cijena bude prihvatljiva da rezervisemo, u suprotnom za nadati se da cemo naci parking i smjestaj sto prije. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 1404
9.6.2011 13:18:11   
palachinken
Joj Adana, lani su svekar i sveki tako otišli naslijepo i redom od brela do podaca - ništa nisu našli! Bio je kraj jula i sve puno. Na kraju su negdje usput kupili šator i otišli u kamp.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1405
9.6.2011 13:26:45   
Mamarica
Ja se isto ne bih usudila...bez djece ok, ali sa djecom, ne znam. Jedino da vi budete na plazi dok muski traze smestaj i tako redom.

Ja se iskreno iznenadim kad NE traze avans. Obicno traze tih 100 eura kao minimalan iznos da se uplati u banku. Do sada mi nisu trazili jedino kad idemo po debeloj preporuci. Pa i kad uplacujete aranzman treba da uplatite neki avans, a najcesce sve do dana polaska.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1406
9.6.2011 14:27:48   
Adana
Ma nisam ni sama pametna...
I kontala sam da budemo nas tri na plazi, a da muz trazi smejstaj. :) I gledali bi da prije 7h budemo na makarskoj rivijeri... Mada, ja se i dalje nadam da cemo mi ipak nesto rezervisati, a ne ici na slijepo... Samo da dodje juli i da njoj potvrde da ce ona u datom terminu imati godisnji.
Vec sam ja kontaktirala neke ljude, za sada imaju slobodnih apartmana, pa cu opet provjeriti pocetkom jula...

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 1407
9.6.2011 14:54:04   
ivanak
Ja ne bi išla na slijepo. Većinom se traži 10% avansa od ukupnog iznosa.
Mislim da su palacinken tvoji svekar i svekrva prežalili.... oprosti ali me smijeh uhitio kad sam to čitala. a joj zamisljam ih kako kupuju sator i postavljaju ih.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1408
9.6.2011 14:57:21   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Adana

Ma nisam ni sama pametna...
I kontala sam da budemo nas tri na plazi, a da muz trazi smejstaj. :) I gledali bi da prije 7h budemo na makarskoj rivijeri... Mada, ja se i dalje nadam da cemo mi ipak nesto rezervisati, a ne ici na slijepo... Samo da dodje juli i da njoj potvrde da ce ona u datom terminu imati godisnji.
Vec sam ja kontaktirala neke ljude, za sada imaju slobodnih apartmana, pa cu opet provjeriti pocetkom jula...

mislim da mozete tako naci smjestaj i to nekad bolji nego na internetu-tako smo i mi jedne godine i naletili na babu koja iznajmljuje u pola cijene kao ostali u Baskim vodama! Jer ima ljudi koji uopce ne stavljaju reklame! (ta baba je bila na cesti sa kartonom). A prijatelji nasli isto preko nje kod njene frendice!user posted image koja isto nema pojma o internetu!

P.S. Stigli oko 10-11, nasli smjestaj za 15 min. i mi i ti priajtelji

< Poruku je uredio helena_7 -- 9.6.2011 14:58:11 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1409
9.6.2011 15:04:35   
Adana
Eto vidis... Pa i moja zaova nesto u tom fazonu kaze, ono ima ljudi koji definitivno se nigdje ne oglasavaju, i nemaju dodira se netom. Ima toliko privatnog smjestaja da je malo vjerovatno da bas nista necemo naci. Samo kontam da ne bude po usima, ono naslijepo dosli - cijena astronomska... user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1410
9.6.2011 16:02:51   
sabinos

ima li neko neki savjet za drace ili sreser? gdje da trazimo smjestaj, ima li neko neki kontakt?

jel mislis na drace na peljescu?
tu sam bila jednom doduse nisam imala dijete i bilo mi je super.more je cisto i plitko pa je dobro za djecu.plaza od kamena a kad uđes u vodu pijesak.imaju sobe i apartmani odmah do plaze pa je i to zgodno.inace peljesac je meni super...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

Neposredna veza do poruke: 1411
9.6.2011 16:47:32   
Adana
Hej Teacher, ima li medju onim linkovima sto sam ti slala ista u Dračama?

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1412
9.6.2011 16:51:48   
taurus
IZVORNA PORUKA: sabinos

ima li neko neki savjet za drace ili sreser? gdje da trazimo smjestaj, ima li neko neki kontakt?

tu sam bila jednom doduse nisam imala dijete i bilo mi je super.more je cisto i plitko pa je dobro za djecu.plaza od kamena a kad uđes u vodu pijesak.imaju sobe i apartmani odmah do plaze pa je i to zgodno.inace peljesac je meni super...

a je li to ona plaža odmah uz glavnu cestu ili ima još nekauser posted image

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1413
9.6.2011 16:56:39   
la bomba
IZVORNA PORUKA: taurus

I ja se to upravo pitam???

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1414
9.6.2011 17:12:45   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ivanak

Ja ne bi išla na slijepo. Većinom se traži 10% avansa od ukupnog iznosa.
Mislim da su palacinken tvoji svekar i svekrva prežalili.... oprosti ali me smijeh uhitio kad sam to čitala. a joj zamisljam ih kako kupuju sator i postavljaju ih.

Ma jašta su, još ljudi u godinama user posted image user posted image user posted image Ove godine idu drito u kamp, nece se zapiiiiiip sa privatnim smještajem user posted image

Inače ja sam veliki ljubitelj kampiranja, a i udadoh se za istog. Samo s malom djecom kamp nije najsretnija opcija.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1415
9.6.2011 17:21:53   
teacher75

jeste, te drace, bili smo i mi jedan dan ali nema na internetu apšartmana, slabo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1416
9.6.2011 17:23:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Adana

Hej Teacher, ima li medju onim linkovima sto sam ti slala ista u Dračama?

nema

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1417
9.6.2011 17:25:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: taurus

mislim da nije na glavnoj cesti, vec put skrene negdje gore a plaza nastavlja obalom. ima u blizini restoran i jedan kafic odmah na plazi i neko igraliste

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1418
9.6.2011 17:46:19   
Adana
Jedan je samo za Drace, ostalo je Klek, Slano, Mlini i Trsteno. :)

Evo tog u DRACAMA.

Neposredna veza do poruke: 1419
9.6.2011 17:59:43   
ivanak
Velika pješćana plaža uz cestu - spuštaš se do nje, zove se Prapratno.
Iskreno, sve dobro... samo previše pjeska.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1420
9.6.2011 18:04:51   
maja78 RR
ja se bas svo vrijeme razmisljam je li to ono mjesto sto je plaza uz cestu i sto nemas osjecaj da si na moru, jeste vidim sad po slikama

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1421
9.6.2011 18:11:26   
nanatz
cao,pitanje kakva je plaza i smjestaj u sutomoru?ako je neko isao,da zna,a sto se tice podaca uvijek ima mjesta,bila tamo 5g uzastopce........

BOG nije obecao,da ce zivot biti lak,ali je obecao da ce uvijek biti uz nas.............

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1422
9.6.2011 18:21:18   
bananica
ja bih ove godine najradije u Neum, jer nam je najblize, al kao da gledam da mi se to nece ostvariti

(odgovor članu nanatz)
Neposredna veza do poruke: 1423
9.6.2011 18:34:03   
N_N
..... zbog posla, samo par puta vikendom.... user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1424
9.6.2011 18:46:53   
Niina
nase more bilo i proslo :(((( bilo je prelijepih 13 dana u Egiptu...i sad kad bolje razmislim..nikada vise necu ici u hrvatsku na more. Digli su cijene, a pitam se jesul oni ikada otisli negdje vani i vidjeli kako to turisticki orjentisane zemlje rade???
Za iste pare sto ces potrositi u hvatskoj i dobiti nista do goli smjestaj, otrcane peskire koje ce ti mozda promijeniti svaki dan, bez lezaljki, bez peskira za plazu, bez mjesta na plazi.....a da ne pricamo o kuhanju i odmoru ako se to tako zove...u drugim zemljama dobijes, prevoz avionom, jedi pij, do mile volje, sve sto ti dusa pozeli..

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sta vam je

slabost , na sta "padate" , slaba tacka

molim odg (98%)

molim odg (2%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *