|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
3.6.2011 10:27:08   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi smo prosle godine isli oko 26.juna i prvih par dana smo hodali u dugim rukavima i duxericama, padala je malo kisa i naravno nismo se mogli kupati. ali mi s,o uzivali ipak u setnjama i morskom zraku, bili smo 7 dana i od toga se pola nismo kupali, tek zadnja 2-3 dana je bilo fino toplo, mada je more bilo malo hladnije. lana je bila mala pa se nije kupala osim u bazencicu

ja prosle godine bila od 01. do 23. juna i kupala se svaki dan, vrijeme bilo fenomenalno, i zadnji dan kad smo trebali krenuti za Sarajevo naoblacilo se

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1351
3.6.2011 10:28:45   
Lady26
Plakalo more i nebo za vama user posted image ....

Ps neces me tuci Majo, jel de, ja sam tebi draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.6.2011 10:29:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1352
3.6.2011 10:34:36   
mama2009
mi idemo ako Bogda 10. valjda ce biti ok vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma kako god da bude  nas tri cemo da se odmorimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1353
3.6.2011 10:34:37   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1354
5.6.2011 14:51:12   
Adana
IZVORNA PORUKA: helena_7

i mene zanima stranica sa dugorocnom vremenskom-ja sam nasla ali unaprijed samo 5-10 dana

OVDJE nije losa vremenska prognoza... Nije bas sad mjesecima unaprijed, ali je dobra. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1355
5.6.2011 14:59:02   
mamina princeza
Ova prognoza je super .. mada inace vjerujem prognozama iskljucivo do 7 dana:)

Mi mso prolse godine isli od 10-17 na more i bilo je pravo super vrijeme bolje nij emoglo , more taman navece toplo Dz je spavala u kratkim rukevima navece u kolicima i nije me uopste bilo strah jer vjetra skoro nije ni bilo.

Sad idemo aBd 18. vjerovatno Sibenik mada nista nije sigurno jos. Juni je uvijek varljiv zato ja gledam da u blizini ima neki hotel gdje se moze koristiti unutrasnji bazen da imamo sta raditi .. mad ameni na moru nije nikad dosadno.  Bila sam u martu sad i pravo mi lijepo bilo samo setnja i disanje onog lijepo zraka .....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1356
5.6.2011 14:59:03   
sanela.asja
Mi 09.07 idemo pa kad bi sikire padale user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1357
7.6.2011 13:46:02   
new mama
Ima li ko kakav prijedlog za Baske Vode,Tucepe ili Podgoru da mi preporuci,user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1358
7.6.2011 14:11:59   
vila_7
aBd trebali bi od 15.-22.07. user posted image  

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1359
7.6.2011 14:16:30   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Adana

IZVORNA PORUKA: helena_7

i mene zanima stranica sa dugorocnom vremenskom-ja sam nasla ali unaprijed samo 5-10 dana

OVDJE nije losa vremenska prognoza... Nije bas sad mjesecima unaprijed, ali je dobra. :)

ova je do sad najbolja stranica! Uh kad ja idem tad je najvruce! blago nama! user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1360
7.6.2011 14:22:22   
reallove
mi idemo nigdjeuser posted image user posted image provest cemo ljeto na Mrtvom moru,sto se mene tice moze i bazenuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1361
7.6.2011 14:24:41   
koka i po
IZVORNA PORUKA: reallove

mi idemo nigdjeuser posted image user posted image provest cemo ljeto na Mrtvom moru,sto se mene tice moze i bazenuser posted image

provest cu ljeto na vikendici u bazenu (ako Krivaja ne bude za kupanje) loveci ribu i rostiljati...ponekad user posted image ...a moze i corbak sta fali user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1362
7.6.2011 14:27:27   
reallove
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: reallove

provest cu ljeto na vikendici u bazenu (ako Krivaja ne bude za kupanje) loveci ribu i rostiljati...ponekad user posted image ...a moze i corbak sta fali user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1363
7.6.2011 14:30:20   
Visnja RR
ja davno rezervisala...
Brela od 14 do 23.07.
i jedva cekam... nista mi ne moze tako napuniti baterije kao more...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1364
7.6.2011 14:33:13   
vila_7
višnja znaci i ti ces se kuhati! user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1365
7.6.2011 14:34:20   
mama2009
IZVORNA PORUKA: new mama

Ima li ko kakav prijedlog za Baske Vode,Tucepe ili Podgoru da mi preporuci,user posted image

mi idemo ako Bogda u petak u Podgoru javim ti utiske user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1366
7.6.2011 14:35:58   
Visnja RR
jock user posted image
ljudi kod kojih idem u sklopu kuce imaju restoran sa extra klopom u neogranicenim kolicinama... ja sam lijena zena a na moru pogotovo user posted image

a oni su bas nagodni i posebno vole djecicu ...njima se stalno nude neke juhice i sta god pozele... a moja asja nista nece user posted image

03.04.`08

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1367
7.6.2011 14:39:12   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jock user posted image
ljudi kod kojih idem u sklopu kuce imaju restoran sa extra klopom u neogranicenim kolicinama... ja sam lijena zena a na moru pogotovo user posted image

a oni su bas nagodni i posebno vole djecicu ...njima se stalno nude neke juhice i sta god pozele... a moja asja nista nece user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ma bona ne mislim na kuhanje,nego na vrucinu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1368
7.6.2011 14:42:14   
koka i po
ne volim toliko namakanje i cvrcanje na suncu...koliko vecernje setnje pored mora...onako preplanula i namazana .....aaaaaa odoh malo da sanjarim user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 1369
7.6.2011 14:45:46   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja davno rezervisala...
Brela od 14 do 23.07.
i jedva cekam... nista mi ne moze tako napuniti baterije kao more...

Obozavam Brela, predivno mjesto, plaze sve za 10

Neposredna veza do poruke: 1370
7.6.2011 14:46:16   
palachinken
Meni je opet jutro najdraže! Redovno se nadignem u 7, dok ostatak ekipe spava, i idem po novine i jutarnju kaficu kraj mola, gradić se polako bude, ribari istovaraju školjke i ribu, svježe, mirno, mirisno, ma neka druga dimenzija.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1371
7.6.2011 14:47:01   
Visnja RR
aaahahahaha...ma ja sam vrlo disciplinovana na moru kad je to kuhanje/cvarenje u pitanju... od 9>30 do 11>30 na plazi pa u hlad na tarasi ispred sobe sve do 5... pa opet naplazu do 19 ... ne idem ja radi cvarenja i boje jer to i ne smijem zbog zdravlja a i nije zdravo ni za koga...

mene kad se vratim s mora pitaju a gjde sam to bila jer budem skoro ista kao i kad odem... user posted image

al volim onaj osjecaj rahat s pamecu na moru

< Poruku je uredio Visnja RR -- 7.6.2011 14:48:22 >

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1372
7.6.2011 14:48:06   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni je opet jutro najdraže! Redovno se nadignem u 7, dok ostatak ekipe spava, i idem po novine i jutarnju kaficu kraj mola, gradić se polako bude, ribari istovaraju školjke i ribu, svježe, mirno, mirisno, ma neka druga dimenzija.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    tacno mogu zamisliti i mirise osjetiti

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1373
7.6.2011 14:49:26   
vila_7
ne volim ni ja...i ja odaberem hladovinu,samo sto ja ne volim ni vracanje u sobu - tako da sam u hladu ali cijeli dan na plazi-ja i odspavam malouser posted image ,al vidjet cemo ove godine hocu li odspavati pored malog cvrcka!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1374
7.6.2011 14:51:45   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image  stipnu me rak user posted image ..
umijte se djeco...ova voda je zdrava user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vrijeme
krofnica 2

Hoce li biti ljeta ove godine

da (80%)

ne (20%)

Broj svih glasova: 41

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *