|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
7.6.2011 14:53:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: new mama

Ima li ko kakav prijedlog za Baske Vode,Tucepe ili Podgoru da mi preporuci,user posted image

mi idemo ako Bogda u petak u Podgoru javim ti utiske user posted image user posted image user posted image user posted image

Zar nije 11-og?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1376
7.6.2011 14:58:38   
ivanak
i ja bi na odmor pa 2 dana pa 2 dana... ali sa ovim mojim mužem nikad se ništa ne zna.
uvijek nešto izmišlja.
dobro, svakako ovaj mjesec imamo puno izdataka ( preuređivanje kupaonice, rođendan sinu, premija ŽO, kredit, hrana, režije ) tako da nećemo ovaj, ali 7 mjesec bi mogli.
Mi mislimo na plitvice pa možda zadar đir napravimo. Makarsku smo stotinu puta vidili tako da ništa od nje.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1377
8.6.2011 0:01:36   
niki83
Da li je neko nekada bio u Drveniku, koji se nalazi malo prije Zaostroga?? Moze li podijeliti neke svoje utiske?? Thanks, jer gledamo evo na google earth, izgleda malo i mirno mjesto, a imamo lijepu ponudu tamo, pa ne znamo da li da se odlucimo za to...user posted image

N&N

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1378
8.6.2011 0:03:11   
Visnja RR
ako si u julu ili augustu tamo onda je velika guzva...u junu i spetmbru je lijepo

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1379
8.6.2011 0:07:29   
kaktuscic
Bas kako vidis na googlu Drvenik-malo, mirno mjesto! Mi smo prosle godine krenuli  u Drvenik i kad smo vidjeli koliko je malo i mirno otisli smo u Podgoru. Vidim da dosta porodica s djecom ide tamo, ali meni je bas pretiho izgledalo, jednostavno i muz i ja volimo malo vece mjesto i malo bucnije user posted image Meni bi recimo u Drveniku bilo fino 2 dana, ali treci dan bi poludila! Plaza je prelijepa za djecu, sve je u hladu.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1380
8.6.2011 0:10:21   
virgulina
mi planiramo Orebic od 01 , 07 i jedva cekam user posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1381
8.6.2011 8:11:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: niki83

Da li je neko nekada bio u Drveniku, koji se nalazi malo prije Zaostroga?? Moze li podijeliti neke svoje utiske?? Thanks, jer gledamo evo na google earth, izgleda malo i mirno mjesto, a imamo lijepu ponudu tamo, pa ne znamo da li da se odlucimo za to...user posted image

mi smo pretprosle godine svratili na jedan dan krajem jula i pokajali se jer je bio covjek na covjeku i peskir do peskira, zaista prevelika guzva. ali dobro ti je visnja rekla, ako hoces mirno mjesto na makarskoj rivijeri, trebas otici u junu ili krajem avgusta ili u septembru, inace je svugdje previse ljudi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1382
8.6.2011 8:57:52   
Anica1

Mali Drvenik ima dobar hlad, ako se ide sa djetetom, samo je juli-august guzva, kada je udarna sezona. Najbolje je tamo otici kraj juna-pocetak jula i kraj augusta. Mada mi je lose bilo tamo vikendom jer subota-nedjelja dodje vikendasa puno tako da plaze budu krcate, valjda blizu mjesto pa im odgovara.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1383
8.6.2011 9:47:18   
Nina_Lana
Mi smo prosle godine isli u Omis - hotel all inclusive usluga, nije skupo, a odlicno za odmor,,,moja preporuka - bungalov :).
Ove godine idemo u Antaliju, obzirom na cijenu i preporuke drugih nadam se da cemo se lijepo odmorit

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1384
8.6.2011 11:54:51   
lejla80
Žene kako je u Trpnju...ja kontam ove godine tamo a po slikama mi se ne čini loše..Čini se da ima i hladovine e sad ne znam kako stoji sa gužvama jer ja ih baš ne volim..zbog toga izbjegavam M. rivijeru u širokom luku???

2011.
2016.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1385
8.6.2011 12:18:08   
palachinken

Lejla80, evo ti moj post od nekad ranije na ovoj temi:

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi smo išli u Trpanj lani i preklani. Samo nas dvoje, ruksaci, voz, trajekt i fenomenalno nam je bilo.
Elem, meni je Trpanj nekako drag, valjda zbog lijepih uspomena. Gradsku plažu smo izbjegavali, nisam nikad ni prošla kraj nje, nego smo se smještali na jednu od mnogih manjih zabačenih plažica. Mi inače volimo malo aktivniji odmor, pa smo znali poraniti i u čamac, pa onda čitav dan veslati od plaže do plaže. Imaš divne šetnice, a more...more je pre-čis-to! Nakon godina Makarske rivijere, ja sam se zabezeknula!
Naveče nemaš plaho izbora, nekoliko kafića, ja po restoranima ne jedem, pa ti to ne znam i sve je to brzo gotovo, do ponoći. Ali mi se izmorimo tokom dana i nismo neki clubbing tipovi, pa mi i
odgovara.
Smještaj je jeftiniji u odnosu na druga mjesta.
Meni nije za djecu, doduše ne znam kako je kad imaš auto, ali s malim djetetom ti je ograničen radijus kretanja, a Trpanj nekako razvučen. Ako nađeš smještaj na rivi, daleko ti najljepša plaža, a ta gradska što na rivi mi je ona tipična Hrvatska plaža (bez hlada) sa milion ljudi i ne baš čistom vodom, a pride je poblizu pristalištu trajketa.
10-15km od Trpnja je plaža Divna. To je fenomenalno iskustvo - onako kristalno čisto more i sva je netaknuta. A ima i nekih malih zabačenih ribarskih naselja.
Kažem, lijepo je, ali ko voli da je non-stop u pokretu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1386
8.6.2011 12:25:01   
lejla80
Uh pa ti mene skoro pa odgovori...hehe kakva je situacija na tim manjim plažicama? Ima li tamo hlada i zašto misliš da nije za djecu??

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 1387
8.6.2011 12:31:03   
vodolija

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: reallove

mi idemo nigdjeuser posted image user posted image provest cemo ljeto na Mrtvom moru,sto se mene tice moze i bazenuser posted image

provest cu ljeto na vikendici u bazenu (ako Krivaja ne bude za kupanje) loveci ribu i rostiljati...ponekad user posted image ...a moze i corbak sta fali user posted image

ko ovo provodi ljeto na krivaji,ja sam odrasla na krivaji a sad smo tamo samo vikendom.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1388
8.6.2011 12:31:15   
palachinken
Ma jest za djecu user posted image ali ima malo više hodanja.
Jer recimo najljepša je tzv češka plaža, sitni kamen, ima cijeli dan hladovinu, dobar kafic. A od te plaže do "čaršije" je nekih 10-15 minuta hoda. A jedan dio Trpnja, taj u  "čaršiji" je u ravnici, ostalo je sve u brdu, blažem ili strmijem, pa mi i to nije baš za djecu (ali nemam ti ja baš iskustva s djecom na moru, samo predpostavljam user posted image )

Te ostale  plažice su kamene...nisu za djecu, nema baš plićaka, a ima nudista user posted image
Eh sad, imaš ti i apartmana blizu te češke plaže (plaža LUKA, oficijelni naziv), pa ako tu ubodeš smještaj, onda super.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 1389
8.6.2011 12:39:17   
teacher75
ima li neko neki savjet za drace ili sreser? gdje da trazimo smjestaj, ima li neko neki kontakt?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1390
8.6.2011 13:20:38   
lejla80
palachinken hvala ti...znači da idemo na češku plažu i da tamo trazimo smještaj....

2011.
2016.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1391
8.6.2011 18:13:17   
niki83
Hvala sto podijeliste svoje utiske...mi, naravno, na odmor idemo u JULU user posted image tako da ja ocekujem guzvu itekako, jer mi je svake godine isto..user posted image juli user posted image
nego da li ste imale slucaj da vam vlasnik kuce (apartmana) trazi avans!?! da mu posaljemo postom?!! user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 1392
8.6.2011 18:23:24   
mala86

Hvala sto podijeliste svoje utiske...mi, naravno, na odmor idemo u JULU user posted image tako da ja ocekujem guzvu itekako, jer mi je svake godine isto..user posted image juli user posted image
nego da li ste imale slucaj da vam vlasnik kuce (apartmana) trazi avans!?! da mu posaljemo postom?!! user posted image user posted image user posted image

imas pp user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1393
8.6.2011 18:27:22   
palachinken

Prošle godine smještaj trebao biti 104eura. Kaže (piše emailom) čiko mrtav-ladan: avans 100e uplatom na račun
Ah, reko, a hoćete li onih 4e western unionom da vas i tu poguram.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1394
8.6.2011 18:30:39   
mala86

IZVORNA PORUKA: palachinken

Prošle godine smještaj trebao biti 104eura. Kaže (piše emailom) čiko mrtav-ladan: avans 100e uplatom na račun
Ah, reko, a hoćete li onih 4e western unionom da vas i tu poguram.

user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1395
8.6.2011 18:41:55   
Adana

Da, to sada skoro svi praktikuju da se osiguraju u slucaju da ih izradis... Obicno se upalcuje preko banke i kada im legne uplata potvrde ti rezervaciju smjestaja.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1396
8.6.2011 21:37:50   
niki83
IZVORNA PORUKA: Adana

Da, to sada skoro svi praktikuju da se osiguraju u slucaju da ih izradis... Obicno se upalcuje preko banke i kada im legne uplata potvrde ti rezervaciju smjestaja.

e svasta!!! a ko ce meni garantovati da nije neka izrada??! user posted image user posted image user posted image Heeeej, čiko i ja razmijenili dva maila, i on trazi keš, i to poštom, hhehehehe, toliko luda nisam...valjda jos ima onih kod kojih mogu rezervisati bez avansa, nadam se...user posted image

N&N

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1397
8.6.2011 21:50:38   
Skvo RR
Hm..niki i mi smo dali avans..user posted image ..obicno traze avans kada kod nekoga ides prvi put.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1398
9.6.2011 9:06:02   
Adana
Joj znam sta hoces da kazes... Cula sma da ih ima tako da se registruju na nekoj stranici sa ponudama, a u stvari ne rentaju nista nego samo uzmu pare... hajde znaj. user posted image

S tim, sto Skvo rece, sada praktikuju to placanje avansa pogotovo ako im dolazis prvi put da se 'osiguraju'... Valjda ako si stalni gost i sl. da se dogovoriti... Mi se dvoumimo da samo odemo na more i dole trazimo smjestaj. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1399
9.6.2011 9:08:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Adana

Joj znam sta hoces da kazes... Cula sma da ih ima tako da se registruju na nekoj stranici sa ponudama, a u stvari ne rentaju nista nego samo uzmu pare... hajde znaj. user posted image

S tim, sto Skvo rece, sada praktikuju to placanje avansa pogotovo ako im dolazis prvi put da se 'osiguraju'... Valjda ako si stalni gost i sl. da se dogovoriti... Mi se dvoumimo da samo odemo na more i dole trazimo smjestaj. user posted image

zavisi kad ides i gdje ides. ako ides u full sezoni negdje gdje je guzva, nije bas preporucljivo, meni je posebno nezgodno sa autom radi parkinga hodati i traziti

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trudnoća i muž/žena.
пеперутка16

Da li vaš muž/žena zna u kojoj sedmici ste trudni?

Da. (0%)

Ne, uvek zaboravi. (0%)

Ne, nije zainteresovan/a. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *