Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 12:49:51
Visnja RR
Nasa clanica iz Cazina je dobila ljetovanje u Poksatne ...sve besplatno za cijelu porodicu.... pa da joj i ovdje cestitam...jer nas ona cita ali ne pise
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 12:54:57
la bomba
A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ... ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ... Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno. Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit.
Žuljana i Neum kod mene nula bodova.
Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni.
< Poruku je uredio la bomba -- 16.6.2011 12:56:15 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 12:59:09
veeseelaa
A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ...
Klek ti je bio blizu, 2 KM pa trebala si tamo otići prelijepo je Ja sam se u Neumu samo stacionirala inače mi je Neum izuzev jednog restorana bezveze, već sma pisala, mi smo išli do Stona i on je jako blizu a i do Dubrovnika se može skoknuti
Neum je dobar samo jer su mu navedena mjesta blizu i naravno Dubrovnik
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 13:01:51
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ...
Klek ti je bio blizu, 2 KM pa trebala si tamo otići prelijepo je Ja sam se u Neumu samo stacionirala inače mi je Neum izuzev jednog restorana bezveze, već sma pisala, mi smo išli do Stona i on je jako blizu a i do Dubrovnika se može skoknuti
Neum je dobar samo jer su mu navedena mjesta blizu i naravno Dubrovnik
potpisujem
mi cemo evo trecu godinu aBd u Klek i ovaj dio jadrana mi je bas super
< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.6.2011 13:02:29 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 13:04:45
koka i po
Meni je u Neumu odlicno.pretezno tamo i ljetujem.poznata raja...nekako ko da sam kod kuce.doduse....ispod hotela Neum a ne Sunce(tamo mi je bez veze).vec dugi niz godina iznajmljujemo privatni apartman tik do mora(kad mi se ne kupa sjedim na terasi i gledam druge koji se namacu i prze ).gazde su oslicne,gostoprimstvo na nivou i idemo sa gazdom u ribe .vecernje setnje pored mora...muzikica...lagani povjetarac ma milina...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 16:36:45
teacher75
IZVORNA PORUKA: la bomba
A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ... ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ... Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno. Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit.
Žuljana i Neum kod mene nula bodova.
Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni.
a mi bas ne zelimo nigdje blizu orebica jer nam je to duza voznja, ili se mora na trajekt itd... trazimo nesto blize, zuljana je najdalje sto bi otisli, prije toga smo kontali ici u sreser ili drace jer su najblizi sto se tice peljesca, a buduci da idemo sredinom jula kad je svugdje najveca guzva, tucepi i ostatak makarske rivijere ne dolaze u obzir
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 16:42:04
Lady26
Moja rodica je bila u Zuljani i to sa momkom....ujedali se bukvalno od dosade Ne bih se ja usudila tako daleko sa jos plus nema ljekara, apoteke i sl...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 16:46:40
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26
Moja rodica je bila u Zuljani i to sa momkom....ujedali se bukvalno od dosade Ne bih se ja usudila tako daleko sa jos plus nema ljekara, apoteke i sl...
ovo sto kaze lady stoji, ne bih se ni ja usudila.prva bolnica je u orebicu ili u neumu a to je podaleko...zato lijepi klek, ima i kod njih dr, ali brate u neumu ima bolnica a i dubrovnik nije preko svijeta....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 16:53:45
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
ma dosadno ce mi biti gdjegod da odem od ova tri mjesta koja su mi u opticaju: drace, sreser, zuljana, a zuljana ima bar lijepe plaze. a s momkom ne bih nikad ni isla na takvo mjesto. drugo je kad ides sa a nije to toliko daleko, najbliza apoteka i ambulanta su udaljeni 15ak kilometara, to je nista kad si s autom, a hb, nije nesto bolesljiva pa se ne sekiram toliko. uostalom, na onim slikama plaza na zuljani sam vidjela bas puno djece
< Poruku je uredio teacher75 -- 16.6.2011 16:54:23 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 21:25:19
niki83
Mi smo odlucili..Podace..nikad nisam bila, kazu dosta bosanaca ima, i guzva naravno, ali na to smo vec i navikli ... Uglavnom apartman je sasvim ok, a cijena mu je bas prihvatljiva, nadam se da ce sve biti po planu i uredu aBd
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 21:29:34
Hannica
Bila sam ja jednom u podacim,davno nekad,kad sam tek srednju skolu zavrsila.Lijepo mjesto,vise za porodice s djecom,ali to me nije sprijecilo da mi bude lijepo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 21:32:49
Hannica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Nasa clanica iz Cazina je dobila ljetovanje u Poksatne ...sve besplatno za cijelu porodicu.... pa da joj i ovdje cestitam...jer nas ona cita ali ne pise
Pametno,dok smo mi pisali zena glasala. Cestitke.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.6.2011 22:26:02
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: niki83
Mi smo odlucili..Podace..nikad nisam bila, kazu dosta bosanaca ima, i guzva naravno, ali na to smo vec i navikli ... Uglavnom apartman je sasvim ok, a cijena mu je bas prihvatljiva, nadam se da ce sve biti po planu i uredu aBd
podace po mom misljenju
premalo mjesto, dosadno a ja sam tim koji trazi mir, pa zamisli onda
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 11:17:42
Anica1
I mi cemo jedan dio godisnjeg biti u Podacima, a drugi dio u Medulinu. Bila sam vec jednom u Podacim,a ima super setnica do Brista i Gradca. Malo mjesto, nema nekog sadrzaja lai meni je skroz ok.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 11:31:45
palachinken
Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 11:41:04
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.
Mi i u Podacima i u Medulinu placamo 30 eura (aprtman za 2 osobe)
U Podacima smo prije 2 godine bili kod iste zene u ovom apartmanu i ista je cijena bila, sa ukljucenom taksom.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 11:49:37
Nedi
Jel iznad magistrale ili ispod? Podace su jakoooo brdovite. 5-10 min do plaže znači u povratku sa stvarima 30-40min
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 14:05:09
teacher75
apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 14:11:21
babi
da li imate neku preporuku br. telefona za veliki drvenik za apartman dvije osobe i bebas, jer nam je upravo otkazana rezervacija za apartman od 25.06. do 02. jula. A nama je bilo ekstra tamo pa bi i ove godine.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 14:18:06
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75
apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)
Pa dobro, to su iste cijene kao i zadnje 2 godine.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.6.2011 18:02:57
niki83
ma iste su cijene..samo sto je ovo godine za razliku od prosle trebalo malo ranije rezervisati, ako si htio birati mi smo u Podacima kod čike koji ima kucu ispod magistrale, jer znam sta to znaci..ma imaju mape one njihove, pa je lahko vidjeti gdje su ... ovi iznad nisu dolazili u obzir, jer kad si s to znaci da najmanje 3x u toku dana moras setati gore-dolje... ali neka nama nasih beba
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.6.2011 10:55:56
Crvena
ma dosadno ce mi biti gdjegod da odem od ova tri mjesta koja su mi u opticaju: drace, sreser, zuljana, a zuljana ima bar lijepe plaze. a s momkom ne bih nikad ni isla na takvo mjesto. drugo je kad ides sa a nije to toliko daleko, najbliza apoteka i ambulanta su udaljeni 15ak kilometara, to je nista kad si s autom, a hb, nije nesto bolesljiva pa se ne sekiram toliko. uostalom, na onim slikama plaza na zuljani sam vidjela bas puno djece
Zuljana je malo mjesto, pravo za odmor. Apoteku svakako nosi svako sa sobom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.6.2011 11:04:30
Hannica
Pa to uopste nije skupo,mi smo prosle godine u Neumu placali 45 Eura a jos ni sezona nije bila pocela.
savjet malalopuza
imam curicu od 4 god. zadnjih par dana kaslje ali mi je neki nepoznat asalj isto kao da dolazi iz grla nista ne iskasljava ali stalno kasljuca . imate li savjet da li da je vodim pedijatru nisam nacisto sta da radim
x (100%)
x (0%)
Broj svih glasova: 44
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!