Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:45:53
Visnja RR
mi idemo 14.jula u Brela ... tj sami kraj Brela prema Splitu, plaza Jakirusa... (a zaklela bih se da sam ovo vec napisala ) smjestaj, i hrana 44 eura po odrasloj osobi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:52:11
Hannica
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Hannica
Pa i nama se cjena ucinil prihvatljivom s obzirom da je apartman bio bas blizu plaze. Ah,da...imali smo i TV.Nismo ga bas gledali ali mogli smo.
apartman na samoj plazi za tri odrasle osobe, znaci soba, kuhinja+trpezarija i kupatilo je 60KM , 20KM lezaj, sto mi je i prihvatljivo jer je rijec o Neumu, a Hrvatska je nesto sasvim drugo, u sezoni sam placala apartman za dvije osobe plus dijete 75 eura, Tucepi
Ako je 45 eura jednako 60 KM onda ok,upravu si.Valjda znam koliko sam placala.
nisam mislila na tvoje placanje, to sam vidjela, ali kazem koja mi je prihvatljiva cijena
Meni je i 30 eura za Neum puno,prosle godine nismo imali izbora i bas smo morali u Neum,ali nisam zadovoljna uopste.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:56:41
bananica
Pa i nama se cjena ucinil prihvatljivom s obzirom da je apartman bio bas blizu plaze. Ah,da...imali smo i TV.Nismo ga bas gledali ali mogli smo.
apartman na samoj plazi za tri odrasle osobe, znaci soba, kuhinja+trpezarija i kupatilo je 60KM , 20KM lezaj, sto mi je i prihvatljivo jer je rijec o Neumu, a Hrvatska je nesto sasvim drugo, u sezoni sam placala apartman za dvije osobe plus dijete 75 eura, Tucepi
Ako je 45 eura jednako 60 KM onda ok,upravu si.Valjda znam koliko sam placala.
nisam mislila na tvoje placanje, to sam vidjela, ali kazem koja mi je prihvatljiva cijena
Meni je i 30 eura za Neum puno,prosle godine nismo imali izbora i bas smo morali u Neum,ali nisam zadovoljna uopste.
pa i jest puno, al eto, do te granice s cijenom bih prihvatila, sve vise ne dolazi u obzir, ...... Hrvatska je bezobrazno skupa,al neuporediva sa Neumom, za malo vise para u Turskoj da uzivas u svemu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:59:19
teacher75
IZVORNA PORUKA: la bomba
Teacher, obavezno utiske javi
to se podrazumijeva drzite fing da nam bude dobro, tjesi me sto nikad nisam bila na peljescu pa mi mora biti zanimljivo a i imamo auto pa mozemo promijeniti ako ne valja ovi su super, jer nisu trazili nista unaprijed da platimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 11:59:37
bananica
IZVORNA PORUKA: zaha
mi smo tri puta bili u Neumu,to nam je nekako mimo odmora po par dana i svaki put nam je bilo fino pravo.Dva puta smo bili na pocetku Neuma kad se ide od Kleka,jedan apartman je bio 100KM ali ekstra sredjen,drugi put isto blizu tog 55KM,kad sam bila trudna 2009,smjestaj super i blizu plaza ali ne one velike nego kao privatne ali nisu za malu djecu betonske su i ima dubine.....2005 ili 2006.bili smo na kraju Neuma Tiha luka,smjestaj odmah pored mora,mala plaza ma milina jedna i sinoc smo poslali upit za smjestaj tu jer idemo samo na sedam dana sa gostima iz Austrije pa vidjet cemo odgovor
Tiha luka je i moj izbor sto se Neuma tice, cini mi se extra varijanta, imam broj od jedne zene , kuca odmah na plazi, pa cemo vidjeti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 12:43:21
mama2009
evo i mene, vratio se sime prvi odmor gotov, nista do augusta, bilo prelijepo odmorili se i nauzivali, smjestaj je super, cisto, ugodna atmosfera...al daleko od plaze
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 12:46:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009
evo i mene, vratio se sime prvi odmor gotov, nista do augusta, bilo prelijepo odmorili se i nauzivali, smjestaj je super, cisto, ugodna atmosfera...al daleko od plaze
ja sam uvjek trazila da je blizu zbog djeta stvari. I nasli smo samo cestu predjes i hop more plaza nema 2 min do stana .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 12:47:22
bananica
IZVORNA PORUKA: felix
ja sam uvjek trazila da je blizu zbog djeta stvari. I nasli smo samo cestu predjes i hop more plaza nema 2 min do stana .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 12:48:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 16:52:46
bemema
halooo more ... mm jos nije dobio godisnji ali planiramo brzo
prelistala sam postove o tome sta nositi na plazu ...i ima jako interesantnih stvari jako se plasim da necemo moci naci smjeataj privatni naravno u sedmom mjesecu pa ako neko ima neki kontakt telefon a iz iskustva zna da le fino neka dojavi idemo ja i mm i djecak od 2god 89. znaci neko tiho mirno mjesto ali da ima prodavnici i ponesto jos od sadrzaja hahhah podaca podgora brela zaostog tucepi b.voda tucepi vodice dakle i ostala mjesta okolo ...
ee ja i to da pitam nije reklama ili nesto tako : dali ste placali osiguranje za djete ovdje kada idete na more ,jer kolegica mi je ispricala kako je proslo ljeto njen mali se razbolio i placali su mnogo dole za lijecenj i kada su dosli ovdje nisu im priznali pa valjda ako ovdje uplatite nesto oko 3-5 km po danu i nedaj boze sta bude mozete sve naplatiti ... ako neko zna javiiii
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 18:40:16
Selminja
Ja baš isčitavam za konkretnim informacijama, ali se vec umorih Ovako, isli bi na more pocetkom ili sredinom jula, Tucepi, Brela, Podgora, Zaostrog, Baške vode...Do sad smo uvijek isli na slijepo i tamo nadjemo smejstaj, ali posto sam trenutno trudna, ne trazi nam se smejstaj nakon voznje. Znaci, soba ili apartman, da nije puno skupo, blizu plaze ko ima broj telefona ili nekog kod koga stalno ide, jos bolje, neka mi posalje broj na pp bila bih veoma zahvalna. I naravno da ima parking, pa ne trazim puno Veliki pozdrav za sve!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 22:32:59
ivanak
Evo ljudi moji, mi najvjerojatnije idemo 22.6 na par dana negdje kraj Zadra. Eto, nadam se da će sve biti ok. Ima puno puta do gori, ali mislim da će se isplatiti.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 22:52:13
Adana
Mi vagamo izmedju 2 smjestaja, jedan je izmedju Baske Vode i Brela. A drugi je u Bristu. Cijena je u 3€ razlike. Ni jedan ni drugi nemaju klimu, i udaljeni su oko 5 minuta hoda od plaze. S tim da ovaj u Bristu ima balkon sa pogledom na more, i 4 kreveta, ali onaj kod Brela ima spavacu sa bracnim krevetom i dnevni boravak sa kaucem (zaova ide sa nas troje)... Neodlucna sam...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:05:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: Adana
Mi vagamo izmedju 2 smjestaja, jedan je izmedju Baske Vode i Brela. A drugi je u Bristu. Cijena je u 3€ razlike. Ni jedan ni drugi nemaju klimu, i udaljeni su oko 5 minuta hoda od plaze. S tim da ovaj u Bristu ima balkon sa pogledom na more, i 4 kreveta, ali onaj kod Brela ima spavacu sa bracnim krevetom i dnevni boravak sa kaucem (zaova ide sa nas troje)... Neodlucna sam...
ja bih prije ovo prvo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:15:08
bananica
ako prva varijanta znaci da ste sve cetvero u jednoj sobi, onda bih ja uzela opciju broj 2
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:16:50
teacher75
ako prva varijanta znaci da ste sve cetvero u jednoj sobi, onda bih ja uzela opciju broj 2
druga varijanta brist su 4 kreveta a prva varijanta su odvojeno spavaca i dnevna, tqko sam ja skontala