Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:17:49
Adana
Ma i meni su tu vise svidja plaza, ali mi nesto ljepse da Asja spava sama na krevetu, da se ne guramo jer ce sigurno biti vruce. A i svidja mi se balkon da se uvece malo sjedi kada ona zaspi, a to nema u ovom prvom smjestaju. I u Bristu imam i pekaru i trgovinu, doktora i apoteku u Gracu koji je 2km udaljen... Ovo izmedju Brela i Baske Vode je bas izmedju, u sred nicega haman, i prije Brela ili Baske Vode nema nista... Mada nisu daleko, a i makarska je blizu...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:21:10
Adana
U smjestaju izmedju Baske Vode i Brela ima spavaca soba sa bracnim krevetom gdje bi spavali nas troje, a zaova bi spavala u dnevnom boravku na kaucu. U tom dnevnom boravku je kuhinja i trpezarija. Nema balkon.
A u Bristu su bracni krevt + dva odvojena kreveta u istoj sobi, a tu je i kuhinja i sto za rucavanje. S tim da ima balkon s alijepim pogledom.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:25:52
bananica
IZVORNA PORUKA: Adana
U smjestaju izmedju Baske Vode i Brela ima spavaca soba sa bracnim krevetom gdje bi spavali nas troje, a zaova bi spavala u dnevnom boravku na kaucu. U tom dnevnom boravku je kuhinja i trpezarija. Nema balkon.
A u Bristu su bracni krevt + dva odvojena kreveta u istoj sobi, a tu je i kuhinja i sto za rucavanje. S tim da ima balkon s alijepim pogledom.
meni to u Bristu, svi zajedno u istoj sobi nikako ne odgovara, dzaba im balkon ......nadji ti trecu varijantu sa sobom u kojoj ce biti br. krevet plus pomocni lezaj i naravno kauc u odvojenoj prostoriji za zaovu plus obavezna terasa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:29:32
ivanak
IZVORNA PORUKA: bananica
meni to u Bristu, svi zajedno u istoj sobi nikako ne odgovara, dzaba im balkon ......nadji ti trecu varijantu sa sobom u kojoj ce biti br. krevet plus pomocni lezaj i naravno kauc u odvojenoj prostoriji za zaovu plus obavezna terasa
Ajme bananaica baš me nasmija... ti baš tu "zaovu" nekako bi totalno izdvojila .... heheheeee nagrabusila bi žena sa tobom heheeee :-)) bez uvrijede.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:30:31
bananica
IZVORNA PORUKA: ivanak
IZVORNA PORUKA: bananica
Ajme bananaica baš me nasmija... ti baš tu "zaovu" nekako bi totalno izdvojila .... heheheeee nagrabusila bi žena sa tobom heheeee :-)) bez uvrijede.
e pa ne bi se smjestila ni izmedju nas , mora negdje po strani biti
< Poruku je uredio bananica -- 20.6.2011 23:31:53 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:34:56
Adana
Svakako ce Asja biti izmedju nas, pa mi zaova nije problem. A ima i cvrst san... Mada, rekla je da ce cesto izvoditi Asju u setnju... hihihihi....
Nazalost nismo bas pri lovi tako da samo svakako trazili trokrevetni apartman. Soba bi bila prednost ali nije presudno.
Znam da je Brist mali, ali blizu je Gradac pa se ne brinem. Bitno mi je da ima doktor i apoteka u Gracu. A i svakako cemo po citav dan biti na plazi, tako da se i ne mora nesto sad setkati i sl. :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.6.2011 23:46:38
Adana
Bemema, nema na cemu! :) Sjetih se i da na PIK.ba ima oglasa za izdavanje apartmana, pod opcijom nekretnine izaberes iznajmljivanje apartmana, ne biras gdje i sta, pa citaj... :)
Apartman u Bristu je 40€, a kod Brela 36.5€ ...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 0:01:59
Adana
Ja i dalje u dilemi...
Mi vagamo izmedju 2 smjestaja, jedan je izmedju Baske Vode i Brela. A drugi je u Bristu. Cijena je u 3€ razlike. Ni jedan ni drugi nemaju klimu, i udaljeni su oko 5 minuta hoda od plaze. S tim da ovaj u Bristu ima balkon sa pogledom na more, i 4 kreveta, ali onaj kod Brela ima spavacu sa bracnim krevetom i dnevni boravak sa kaucem (zaova ide sa nas troje)... Neodlucna sam...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 0:05:16
bananica
Ja i dalje u dilemi...
Mi vagamo izmedju 2 smjestaja, jedan je izmedju Baske Vode i Brela. A drugi je u Bristu. Cijena je u 3€ razlike. Ni jedan ni drugi nemaju klimu, i udaljeni su oko 5 minuta hoda od plaze. S tim da ovaj u Bristu ima balkon sa pogledom na more, i 4 kreveta, ali onaj kod Brela ima spavacu sa bracnim krevetom i dnevni boravak sa kaucem (zaova ide sa nas troje)... Neodlucna sam...