Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 10:43:41
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Adana
Pa ne izgleda bas blizu, zar ne... I nekako je izolovano, ne znam da li je ista uvece osvjetljeno i kuda prosetati... A kaze mi gazdarica da treba oko 5 min. pjeske do plaze da se sidje...
meni ovo baš i ne izgleda blizu, ovo je mislim čak iznad magistrale, traži ti nešto drugo mila, moj ti je savjet
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 10:58:49
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Pa ne izgleda bas blizu, zar ne... I nekako je izolovano, ne znam da li je ista uvece osvjetljeno i kuda prosetati... A kaze mi gazdarica da treba oko 5 min. pjeske do plaze da se sidje...
meni ovo baš i ne izgleda blizu, ovo je mislim čak iznad magistrale, traži ti nešto drugo mila, moj ti je savjet
Meni više izgleda 5 min autom. Hajd ti meni fino pošalji na pp koliko ste planirali platiti pa ti pošaljem nesto sto sam ja nasla. može li?
Osim ako volite pješačiti po suncu i nositi sebe i dijete jer se uzbrdo sigurno ne može popeti. Ili sta planirali autom pa kod plaže platiti parking 30 kuna po danu?
Da sam ja u pitanju nema šanse da bi izabrala niti jedan od ova dva ponuđena.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 11:17:24
gvendolina
IZVORNA PORUKA: helena_7
joj Adana al nas ti zadevera...odoh ti i ja traziti drugi
joj u pravu si,evo i ja sam nesto trazila amozda i sebi naletim na nesto Adana ja nisam ni vidjela ovu sliku ranije tek sad vidjeh da je podaleko,ovakav smjestaj mozes naci i bez rezervacije ...u kom periodu idete da ti trazimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 11:32:00
teacher75
adana, pitala sam prijatelje sto imaju kucu u bristu i kazu ako je kuca kod magostrale da nije puno visoko, imaju i stepenice i cesta do plaze i kazu da nije problem, do graca se moze laganom setnjom stici za pola sata, oni sa malom svako vece setaju (naravno mala je u kolicima)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 11:33:53
teacher75
ne bi ni ja nikad daleko od plaze, pogotovo jos ako je uzbrdo. radije cu uzeti losiji apartman a da je blizu plaze. sa autom je skoro uvijek problem naci parking na plazi ili se placa, pa ako cu trosit na parking onda bolje uzeti skuplji ali na plazi, da se ne moram vozikati.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 11:36:13
Adana
Ma dacu ja vama... .... Treba mene da zalite, a ne mrvicu, mrvica je k'o ukljucena u struju i da se ona pita sve moze samo da nije u sobi i da se hoda...
Hvala Teacher, teta se zove Veronika Numić, Sarajka je, ulica je Somine. Mislim da je do same magistrale, bar se tako cini na slikama. Da mozda ne znaju ko je/gdje je?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 11:47:36
M kao Mama
Mila majo najbolje ti je zapucaj lijepo dole i traži na licu mjesta, ovo jesvemačak u vreći, tako samje 2003. sa kumom i rodicom u sutomore, prekooglasa nađemo, kaže čiko 5. eura krevet, tada su gbile te cijene, plaža ispod kuće. Mi na plažu kad nudistička, te brže bolje tamo do smještaja da se pokupimo, on poče da galami ja sam ovo vamačuvao, koliko mi se ljud vratilo, vlim ja ne kaki, pusti nas da idemo evo ti 10 eura i nogom u dupe da se udaraš.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 11:52:10
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Mila majo najbolje ti je zapucaj lijepo dole i traži na licu mjesta, ovo jesvemačak u vreći, tako samje 2003. sa kumom i rodicom u sutomore, prekooglasa nađemo, kaže čiko 5. eura krevet, tada su gbile te cijene, plaža ispod kuće.
Ja sam ovako nasla u Podacama Oglas u novinama, čiko iz Sarajeva kaže ma 5 min, začas se spustiš do magistrale a plaža je odmah ispod. Kad sam dosla ovce pod ručnom pasu koliko je brdo. Kad se vracas treba ti 30-40 minuta i dusa ti na nos izađe.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 12:03:36
Honey3
eh mi evo rezervisali Neum, naselje Tiha luka, apartman Matej,bili jednom, mjesto super,nije velika guzva,kuca na plazi ima svoj restoran,balkon gleda na plazu,djeca mogu i bez mene na brckanje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 12:07:33
bananica
IZVORNA PORUKA: zaha
eh mi evo rezervisali Neum, naselje Tiha luka, apartman Matej,bili jednom, mjesto super,nije velika guzva,kuca na plazi ima svoj restoran,balkon gleda na plazu,djeca mogu i bez mene na brckanje
kada idete?? i mi cemo najvjerovatnije u Neum, isto Tiha luka, kuca do vase
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 12:13:41
Adana
Meni se taj dio Neuma ne svidja pretjerano, na samom je kraju i jos grade pa mi je nekako nedovrsen i neuredjen... Onaj dio malo nize kod Hotela Neum mi je OK... Mi smo prosle godine bili tamo na pocetku kod hotela Zenit. Na plazi ispod hotela sma se i kupali, i svaku vece setali tamo do Tihe Luke. :) A kuca nam je bila druga od plaze...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 12:14:26
Honey3
IZVORNA PORUKA: bananica
kada idete?? i mi cemo najvjerovatnije u Neum, isto Tiha luka, kuca do vase
17 jula mi a vi??''
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 21.6.2011 12:15:08
gvendolina
Ma razmisljali smo mi i na ''slijepo'' da putujemo... Ali kontam gdje cu sa Asjom, ima li gdje parking, da nije skup i sl...
ja da sam na vasem mjestu isla bi bez rez. nije u ovom periodu velika guzva,sigurno ces naci i bolji i povoljniji smjestaj na licu mjesta.Ostavite auto na 1-2 h na parkingu,malenu i zaovu ostavite u basti da popiju sokic a ti i tm trazite smjestaj Ovo pogotovo vrijedi ukoliko nem aneki konkretan i provjeren smjestaj da vam preporuci
< Poruku je uredio gvendolina -- 21.6.2011 12:19:59 >