Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 7:43:04
ivanak
Dobar dan, evo mi ćemo skoro put pod noge.... na par dana. Ako bude sreće vjerojatno negdje i oko 8 mjeseca isto par dana. Sada idemo negdje oko Zadra. Nismo ništa rezervirali, moj muž kaže da ima mjesta.... Ne valja se petljati u muška posla, mene su učili :-))))) samo sam se sjetila palachinken svekra i svekrve i rekla da ne želim spavati u šatoru sa malim djetetom pa kako god.
Dobro, zanamo gdje idemo-vidili smo na internetu pa ćemo poći u to mjesto gdje je taj apartman pa traiti smjetaj.
< Poruku je uredio ivanak -- 22.6.2011 7:44:10 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:15:56
lejlašh
I mene jako interesuje ova tema, mi idemo 02.07. aBd, haman na ćoravo (što bi se reklo ). Pošto je dvoje male djece ja ne bih daleko- mislim da nam je Makarska rivijera najpogodnija. Nismo baš najbolji s parama, ali valjda ćemo se snaći. Ako ko ima preporuku za neko manje mjesto - malo veći apartman (4 odraslih i 2 male djece) neka mi please javi. Još me interesuje i taj Pelješac - koliko se putuje do tamo i jesu li plaže pogodne za malu djecu? Hvala svima na informacijama
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:17:13
Nedi
Da li neko zna ili je ljetovao u Crnoj gori, u Ulcinju gdje postoji plaža rezervisana samo za pokrivene žene? Kakva je plaža? Da li ima hladovine? Da li je sigurno i skriveno od neželjenih pogleda? Koliko je udaljeno od naselja gdje se izaju apartmani? Sve me zanima...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:23:02
palachinken
lejlašh, Pelješac je nama Zeničanima daleko, jer ne idemo na naš dragi Kupres kao u Maraksu, nego moraš Hercegovinu svu proći pa još ako ćeš preko Stona (jer trajekt odera cijenom) nabere se puta. Ima oko 350km do Orebića, preko Stona.
< Poruku je uredio palachinken -- 22.6.2011 9:24:33 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:26:09
Nedi
A ako odete naćoravo sigurno ćete brzo naći. Ima mjesta i u Makarskoj i u Tučepima. Uđete na prvi ulaz u oba grada, parkirate uz obalu, vi na kaficu a A i A tražiti smještaj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:27:44
Nina_Lana
IZVORNA PORUKA: tajra
Moja sestra prvi put otisla u Ulcinj,i placa smjestaj u hotelu 20 eura za njih dvojeuser posted image
ovo je nevjerovatno baš je povoljno user posted image user posted image user posted image user posted image
i mi smo prosle godine otisli do ulcinja, kao prvo bez auta si kao bez nogu, plaze daleko, nigdje posebnog hlada...nama je pa mogu reci bilo lijepo jer smo imali srecu da je neko ustajao svako jutro u 5h i isao na plazu da nam zauzme mjesto, te se vracao po nas u hotel...i prilicno je dalek put
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:31:10
Nina_Lana
Još me interesuje i taj Pelješac - koliko se putuje do tamo i jesu li plaže pogodne za malu djecu?
preko Relax tours-a imas ponudu u Orebicu, ne sjecam se naziva hotela ali je prejeftin, sobe nisu posebno opremljene ali i ne smeta..hrana extra...hlada previse...jedina je mana sto ima vjetrica ali ne smeta ni to hotel na samoj plazi, a za 2 odraslih i malo dijete mi smo platili 7 noci polupansion negdje oko 700 KM...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:31:10
Nedi
IZVORNA PORUKA: Nedi
Da li neko zna ili je ljetovao u Crnoj gori, u Ulcinju gdje postoji plaža rezervisana samo za pokrivene žene? Kakva je plaža? Da li ima hladovine? Da li je sigurno i skriveno od neželjenih pogleda? Koliko je udaljeno od naselja gdje se izaju apartmani? Sve me zanima...
Može li mi iko dati bilo kakvu informaciju? Plsssss
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:32:46
DM
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni se nikad ne bi dalo ici do ulcinja jer mi je to predalek put sa ljeti po vrucinama, jos u zadnje vrijeme povraca kad idemo na duze razdaljine
Teacher-probaj je hraniti pred polazak na put tj.nek ne bude u auto odmah nakon jela; imali smo sličan slučaj u porodici gdje dijetetu nisu davali da je+de pred putovanje sa autom, a kasnije se to stabilizuje! Sorry na off topic!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:33:53
Nina_Lana
evo mene opet, nema gdje me nije bilo....ima plaza za pokrivene, ali to su privatne plaze...imas reklamu na radio Bir-u ja mislim sa informacijama o smjestaju...mislim da su apartmani u pitanju i oni imaju privatne plaze
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:34:19
DM
Ja sam sinoć poslala medic slatki pp u vezi ovoga istog, ali mi nije još odgovorila probaj i ti, pa nekome će upaliti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:39:27
Nedi
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
evo mene opet, nema gdje me nije bilo....ima plaza za pokrivene, ali to su privatne plaze...imas reklamu na radio Bir-u ja mislim sa informacijama o smjestaju...mislim da su apartmani u pitanju i oni imaju privatne plaze
Ma znam za reklamu. Bezveze je skroz i premalo informacija. Sveki je sebi uplatila i ide u subotu ali sad je panika malo uhvatila jer ne zna koliko je smještaj udaljen od plaže, ima li hladovine itd ( a rezervisala im zajednička prijateljica i ona mislila da ova sve zna)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:40:22
lejlašh
iskreno nisam baš ljubitelj Tučepa jer je sve preskupo, a malo ima hlada, odnosno moraš u 5h ustajati da ga zauzmeš . A Makarske još manje zbog gužve i prljavštine,mi smo više za neka manja mjesta- tipa Promajne, ma valjda ćemo naći nešto. O Ulcinju ne znam ništa - osim da baš mnogo mojih pokrivenih kolegica ljetuje baš tamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:44:20
Nedi
Slažem se da su Tučepi preskupi ali ja ih volim i prelijepo mi je tamo i zato smo ih odabrali za ovaj predodmor. A mjesta na plaži imaš kad god da dođeš jer još nije gužva. Bila-vidjela. Ma snaći ćete se vi
A šta kažu tvoje pokrivene prijateljice za C. goru? Hoće li opet ići ili bilo prvi i zadnji put?
Javi za suncobran nama stoji u autu kao dio opreme svugdje ga nosimo a ne treba nam do 15 jula
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.6.2011 9:47:14
Nina_Lana
Ma znam za reklamu. Bezveze je skroz i premalo informacija. Sveki je sebi uplatila i ide u subotu ali sad je panika malo uhvatila jer ne zna koliko je smještaj udaljen od plaže, ima li hladovine itd ( a rezervisala im zajednička prijateljica i ona mislila da ova sve zna)
Plaze su predaleko od smjestaja, Ulcinj je katastrofa sto se toga tice, jer ponavljam ko je bez auta, pjesaci do plaze i po pola sata (uzas)...hladovine skoro i da nema...mislim na plazi...imaju lezaljke sa suncobranima i neke kao kucice ali sve se to mislim dodatno placa