|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
23.6.2011 10:05:52   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Ma znam za reklamu. Bezveze je skroz i premalo informacija. Sveki je sebi uplatila i ide u subotu ali sad je panika malo uhvatila jer ne zna koliko je smještaj udaljen od plaže, ima li hladovine itd ( a rezervisala im zajednička prijateljica i ona mislila da ova sve zna)

Plaze su predaleko od smjestaja, Ulcinj je katastrofa sto se toga tice, jer ponavljam ko je bez auta, pjesaci do plaze i po pola sata (uzas)...hladovine skoro i da nema...mislim na plazi...imaju lezaljke sa suncobranima i neke kao kucice ali sve se  to mislim dodatno placauser posted image

e da, plaža jest daleko što se tiče Velike plaže, 500-600 metara su najbliže kuće al što se tiče Male plaže tu su kuće tik uz plažu....
ležaljke se plaćaju, prošle godine je bilo 2 ležaljke + suncobran = 5-6 eura
ja lično idem na V.plažu i uvijek idemo sa autom, meni je to sve ok i prihvatljivo

< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.6.2011 10:09:17 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1751
23.6.2011 14:27:09   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Mamarica

Za hotel Faraon sam cula sve najbolje od nekoliko poznanica. Hrana je, kazu odlicna, kao i sadrzaji za djecu.

odlicno, samo cujem pozitivna iskustva, hvala na info user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 1752
23.6.2011 15:03:39   
DM
Mi ćemo izgleda  za vikend put Ulcinjauser posted image
Jedva čekam malog nastaška da vidim u pijesku i vodiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1753
23.6.2011 15:23:11   
Bambi09
Ja "izgleda" rezervisala u Srebrenom user posted image user posted image user posted image user posted image  Obzirom da je jos "daleko" septembar, zato kazem "izgleda" al rezervisali za pocetak septembra, jer tek tada imam odmor... al nema veze, bitno je da se ode malo u Srebrenooooooo user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1754
23.6.2011 15:39:01   
teacher75
ja jedva cekam na more!!! sve rezervisano, zelja mi je da pored odmora malo i obidjemo peljesac, jer tamo nikad nisam ljetovala, a naravno izet na korculu se podrazumijevauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1755
23.6.2011 15:42:46   
Mema
Drage moje mi smo ove godine rezervisali u Bristu, pravo dobra ponuda što se tiče novca,ali nemamo nikakvih informacija kako je dole? Kakve su plaže? Ima li hlada? Moj sin ima 2.5 godine pa me sve interesuje...user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1756
23.6.2011 17:26:18   
Crvena
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja jedva cekam na more!!! sve rezervisano, zelja mi je da pored odmora malo i obidjemo peljesac, jer tamo nikad nisam ljetovala, a naravno izet na korculu se podrazumijevauser posted image user posted image user posted image

I Mljetuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1757
23.6.2011 19:33:54   
d.dita
Sledeće sedmice idemo na Sreser, nisam nikada prije bila pa ako ima neko da mi da kakav savjet bila bih veoma zahvalna!

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 1758
23.6.2011 19:38:34   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Mema

Drage moje mi smo ove godine rezervisali u Bristu, pravo dobra ponuda što se tiče novca,ali nemamo nikakvih informacija kako je dole? Kakve su plaže? Ima li hlada? Moj sin ima 2.5 godine pa me sve interesuje...user posted image

ok je, skroz malo mjesto, plaze su ok, hlada ima, obicno i nema neke pretjerane guzve na plazi, koliko vam je daleko smjestaj od plaze?

(odgovor članu Mema)
Neposredna veza do poruke: 1759
23.6.2011 22:14:48   
happysmile
Ja idem sa zaovom sljedeci petak Abd u CG u Sutomore, mm dobio godisnji tek u augustu ja ala izgorih od vrucine i ne mogu cekati, pa sa zaovom cu sad a i u augustu smo u planu:)

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 1760
24.6.2011 8:45:08   
la bomba
Zna li neko koliko je doplata za puni pansion u hotelu Komodor, u Perni???

I... Kakva je situacija u Trpnju na toj gradkoj plaži ispred hotela, ima li hlada, .... jel prevelika gužva?

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 1761
24.6.2011 9:01:03   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: la bomba

I... Kakva je situacija u Trpnju na toj gradkoj plaži ispred hotela, ima li hlada, .... jel prevelika gužva?

Hlada ima, guzve nema...user posted image

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1762
24.6.2011 9:18:21   
taurus
IZVORNA PORUKA: Crvena

I Mljetuser posted image

da Mljet obavezno
brodice voze iz trstenika, vožnja traje oko 45-50 minuta
ulaz u nacionalni park se plaća, ali zaista vrijedi
priroda je prelijepa, slana jezera sa toplom vodom su idealna za kupanje a u cijenu je uračunata i vožnja brodicom preko velikog jezera do ostrva svete katarine, gdje ima franjevački samostan i okolo su bašte za odmor uz kaficu
jedino ponesite sendviće jer samo se ima jesti u tim restoranima na ostrvu, ali cijene su bukvalno duple ili čak i više (ma i voda koja se tamo prodaje je preskupa)

mi smo se prvi put toliko oduševili, da smo izlet ponovili i slijedeće godine
išli smo sami, a ko vodi djecu može biti problem ako ne vole pješačiti, jer od ulaza u nacionalni park pa do jezera ima jedan dio kroz šumu uz brdo (stepenicama), pa se onda silazi, ali nije strašno, sve skupa možda 20-ak minuta šetnje po hladovini, ali zaista vrijedi jer je voda u jezerima tako topla i čista da se i male bebe mogu kiseliti cijeli dan i ima hladovine

mislim da je polazak iz trstenika oko 10 a povratak sa mljeta oko 16 ili 17 sati (ne sjećam se tačno)

< Poruku je uredio taurus -- 24.6.2011 9:19:46 >

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 1763
24.6.2011 9:19:52   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: happysmile

Ja idem sa zaovom sljedeci petak Abd u CG u Sutomore, mm dobio godisnji tek u augustu ja ala izgorih od vrucine i ne mogu cekati, pa sa zaovom cu sad a i u augustu smo u planu:)

superuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu happysmile)
Neposredna veza do poruke: 1764
24.6.2011 10:00:34   
bucasanja
Ako sta saznas za Sreser javi jer i mi planiramo u Avgustu

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 1765
24.6.2011 10:01:31   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: Crvena

I Mljetuser posted image

da Mljet obavezno
brodice voze iz trstenika, vožnja traje oko 45-50 minuta
ulaz u nacionalni park se plaća, ali zaista vrijedi
priroda je prelijepa, slana jezera sa toplom vodom su idealna za kupanje a u cijenu je uračunata i vožnja brodicom preko velikog jezera do ostrva svete katarine, gdje ima franjevački samostan i okolo su bašte za odmor uz kaficu
jedino ponesite sendviće jer samo se ima jesti u tim restoranima na ostrvu, ali cijene su bukvalno duple ili čak i više (ma i voda koja se tamo prodaje je preskupa)

mi smo se prvi put toliko oduševili, da smo izlet ponovili i slijedeće godine
išli smo sami, a ko vodi djecu može biti problem ako ne vole pješačiti, jer od ulaza u nacionalni park pa do jezera ima jedan dio kroz šumu uz brdo (stepenicama), pa se onda silazi, ali nije strašno, sve skupa možda 20-ak minuta šetnje po hladovini, ali zaista vrijedi jer je voda u jezerima tako topla i čista da se i male bebe mogu kiseliti cijeli dan i ima hladovine

mislim da je polazak iz trstenika oko 10 a povratak sa mljeta oko 16 ili 17 sati (ne sjećam se tačno)

mogu li iz brela do mljeta
sad si me navukla pravo mi se ide tamo da se kiselim!

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1766
24.6.2011 10:19:33   
M kao Mama
Može helikopterom,

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1767
24.6.2011 10:43:59   
anidla
zna li iko gdje naci manje mjesto sa puno hlada bez velikih guzvi? user posted image puno trazim,znam user posted image

ne da mi se ici u guzve

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1768
24.6.2011 10:46:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: anidla

zna li iko gdje naci manje mjesto sa puno hlada bez velikih guzvi? user posted image puno trazim,znam user posted image

ne da mi se ici u guzve

user posted image

pred mojojm kućom...
ovako opisano...smao iz naslova teme fali more...al moželi bazen od 6 metarauser posted image

PS. poželjela te ja nešto...de živa bila pile uslikaj malo na Fb stavi...šta ga kriješuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1769
24.6.2011 10:47:51   
pocahontas

ne da mi se ici u guzve

idi uaugustu kada je ramazan..trebalo bi da nema guzve bar na makarskoj rivijeri!user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1770
24.6.2011 10:56:14   
anidla
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ne da mi se ici u guzve

idi uaugustu kada je ramazan..trebalo bi da nema guzve bar na makarskoj rivijeri!user posted image user posted image

meni godisnji od 04.07 do 20.07 au augustu kazu od 15 su kise stalno, ko je isao na more do 15.08 isao je user posted image

hej prekljuce smo se druzili sa Rafijem user posted image meeeeedddd

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1771
24.6.2011 11:10:53   
M kao Mama
Anidla, nemoj tako mi već godinama idemo u septembru i bude nam lijepo, ako ćem malo tiho misto, onda pravam Mala Duba

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1772
24.6.2011 11:14:57   
anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ne da mi se ici u guzve

user posted image

pred mojojm kućom...
ovako opisano...smao iz naslova teme fali more...al moželi bazen od 6 metarauser posted image

PS. poželjela te ja nešto...de živa bila pile uslikaj malo na Fb stavi...šta ga kriješuser posted image

hehehhe i koliko kod tebe kosta? ma imam ja to sve kod roditelja ali fali im plave duboke vode (citaj more) user posted image

joj, noa ima milijardu slika ali ja zaboravil VISE kako se stavljaju slike,nisam odavno....isti je, ne mjenja se osim sto rastu zubi i kosa user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1773
24.6.2011 11:16:59   
anidla
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Anidla, nemoj tako mi već godinama idemo u septembru i bude nam lijepo, ako ćem malo tiho misto, onda pravam Mala Duba

svidja mi se !!! samo hocel mi dijete gledati golotinje zeno? user posted image

imas kakav dobarsmjestaj da preporucis? i blizu cega je ova maladuba?

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1774
24.6.2011 11:17:36   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ne da mi se ici u guzve

meni godisnji od 04.07 do 20.07 au augustu kazu od 15 su kise stalno, ko je isao na more do 15.08 isao je user posted image

hej prekljuce smo se druzili sa Rafijem user posted image meeeeedddd

stvarno? a gdje to? u parkiću dok je bio s tetom predpostavljam?
kako si ga skontala tita ti?user posted image
jesi vidjela friz by mamauser posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *