Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 10:05:52
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
Ma znam za reklamu. Bezveze je skroz i premalo informacija. Sveki je sebi uplatila i ide u subotu ali sad je panika malo uhvatila jer ne zna koliko je smještaj udaljen od plaže, ima li hladovine itd ( a rezervisala im zajednička prijateljica i ona mislila da ova sve zna)
Plaze su predaleko od smjestaja, Ulcinj je katastrofa sto se toga tice, jer ponavljam ko je bez auta, pjesaci do plaze i po pola sata (uzas)...hladovine skoro i da nema...mislim na plazi...imaju lezaljke sa suncobranima i neke kao kucice ali sve se to mislim dodatno placa
e da, plaža jest daleko što se tiče Velike plaže, 500-600 metara su najbliže kuće al što se tiče Male plaže tu su kuće tik uz plažu.... ležaljke se plaćaju, prošle godine je bilo 2 ležaljke + suncobran = 5-6 eura ja lično idem na V.plažu i uvijek idemo sa autom, meni je to sve ok i prihvatljivo
< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.6.2011 10:09:17 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 15:23:11
Bambi09
Ja "izgleda" rezervisala u Srebrenom Obzirom da je jos "daleko" septembar, zato kazem "izgleda" al rezervisali za pocetak septembra, jer tek tada imam odmor... al nema veze, bitno je da se ode malo u Srebrenooooooo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 15:39:01
teacher75
ja jedva cekam na more!!! sve rezervisano, zelja mi je da pored odmora malo i obidjemo peljesac, jer tamo nikad nisam ljetovala, a naravno izet na korculu se podrazumijeva
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 15:42:46
Mema
Drage moje mi smo ove godine rezervisali u Bristu, pravo dobra ponuda što se tiče novca,ali nemamo nikakvih informacija kako je dole? Kakve su plaže? Ima li hlada? Moj sin ima 2.5 godine pa me sve interesuje...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 17:26:18
Crvena
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja jedva cekam na more!!! sve rezervisano, zelja mi je da pored odmora malo i obidjemo peljesac, jer tamo nikad nisam ljetovala, a naravno izet na korculu se podrazumijeva
I Mljet
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 19:38:34
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Mema
Drage moje mi smo ove godine rezervisali u Bristu, pravo dobra ponuda što se tiče novca,ali nemamo nikakvih informacija kako je dole? Kakve su plaže? Ima li hlada? Moj sin ima 2.5 godine pa me sve interesuje...
ok je, skroz malo mjesto, plaze su ok, hlada ima, obicno i nema neke pretjerane guzve na plazi, koliko vam je daleko smjestaj od plaze?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2011 22:14:48
happysmile
Ja idem sa zaovom sljedeci petak Abd u CG u Sutomore, mm dobio godisnji tek u augustu ja ala izgorih od vrucine i ne mogu cekati, pa sa zaovom cu sad a i u augustu smo u planu:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 9:18:21
taurus
IZVORNA PORUKA: Crvena
I Mljet
da Mljet obavezno brodice voze iz trstenika, vožnja traje oko 45-50 minuta ulaz u nacionalni park se plaća, ali zaista vrijedi priroda je prelijepa, slana jezera sa toplom vodom su idealna za kupanje a u cijenu je uračunata i vožnja brodicom preko velikog jezera do ostrva svete katarine, gdje ima franjevački samostan i okolo su bašte za odmor uz kaficu jedino ponesite sendviće jer samo se ima jesti u tim restoranima na ostrvu, ali cijene su bukvalno duple ili čak i više (ma i voda koja se tamo prodaje je preskupa)
mi smo se prvi put toliko oduševili, da smo izlet ponovili i slijedeće godine išli smo sami, a ko vodi djecu može biti problem ako ne vole pješačiti, jer od ulaza u nacionalni park pa do jezera ima jedan dio kroz šumu uz brdo (stepenicama), pa se onda silazi, ali nije strašno, sve skupa možda 20-ak minuta šetnje po hladovini, ali zaista vrijedi jer je voda u jezerima tako topla i čista da se i male bebe mogu kiseliti cijeli dan i ima hladovine
mislim da je polazak iz trstenika oko 10 a povratak sa mljeta oko 16 ili 17 sati (ne sjećam se tačno)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 9:19:52
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: happysmile
Ja idem sa zaovom sljedeci petak Abd u CG u Sutomore, mm dobio godisnji tek u augustu ja ala izgorih od vrucine i ne mogu cekati, pa sa zaovom cu sad a i u augustu smo u planu:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 10:01:31
pocahontas
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: Crvena
I Mljet
da Mljet obavezno brodice voze iz trstenika, vožnja traje oko 45-50 minuta ulaz u nacionalni park se plaća, ali zaista vrijedi priroda je prelijepa, slana jezera sa toplom vodom su idealna za kupanje a u cijenu je uračunata i vožnja brodicom preko velikog jezera do ostrva svete katarine, gdje ima franjevački samostan i okolo su bašte za odmor uz kaficu jedino ponesite sendviće jer samo se ima jesti u tim restoranima na ostrvu, ali cijene su bukvalno duple ili čak i više (ma i voda koja se tamo prodaje je preskupa)
mi smo se prvi put toliko oduševili, da smo izlet ponovili i slijedeće godine išli smo sami, a ko vodi djecu može biti problem ako ne vole pješačiti, jer od ulaza u nacionalni park pa do jezera ima jedan dio kroz šumu uz brdo (stepenicama), pa se onda silazi, ali nije strašno, sve skupa možda 20-ak minuta šetnje po hladovini, ali zaista vrijedi jer je voda u jezerima tako topla i čista da se i male bebe mogu kiseliti cijeli dan i ima hladovine
mislim da je polazak iz trstenika oko 10 a povratak sa mljeta oko 16 ili 17 sati (ne sjećam se tačno)
mogu li iz brela do mljeta sad si me navukla pravo mi se ide tamo da se kiselim!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 10:46:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
zna li iko gdje naci manje mjesto sa puno hlada bez velikih guzvi? puno trazim,znam
ne da mi se ici u guzve
pred mojojm kućom... ovako opisano...smao iz naslova teme fali more...al moželi bazen od 6 metara
PS. poželjela te ja nešto...de živa bila pile uslikaj malo na Fb stavi...šta ga kriješ