|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
28.6.2011 21:56:34   
Honey3
uh sreca pa cu ja u Neumuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1801
28.6.2011 22:02:20   
nanika
Mi cemo i ove godine aBd u Čaklje, lijepo mirno mjesto, super za djecu a sav smjestaj je vecinom uz more. user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 1802
28.6.2011 22:18:35   
Honey3
IZVORNA PORUKA: nanika

Mi cemo i ove godine aBd u Čaklje, lijepo mirno mjesto, super za djecu a sav smjestaj je vecinom uz more. user posted image
a gdje su Caklje i je li skupo?????

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1803
28.6.2011 22:25:38   
zeni
i mi cemo vakouser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/otvoreno-pismo-sarajlije-dijani-%C4%8Duljak-za-pla%C5%BEu-%C4%87u-umjesto-pe%C5%A1kira-ponijeti-trulekse

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1804
28.6.2011 22:26:58   
nanika
IZVORNA PORUKA: zaha

Zaha Čaklje su prije Podgore. Mi setamo svako vece do Podgore. Cijene su kao i svugdjeuser posted image
Mi cemo na more aBd  poslije Ramazana

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1805
28.6.2011 22:36:06   
klemzi
IZVORNA PORUKA: klemzi

Mi smo planirali u Sveti Stefan, ali smo se predomislili. Idemo u Primošten, imamo samo 5 dana slobodnih, hotel Zora, za dvije osobe polupansion 800 eura. Evo link, pa ako koga zanima, maeni izgleda super. Je li neko bio u Primoštenu, da čujem utiske, ovo nam je prvi put da idemo tamo. Evo link:    http://www.uniline.hr/hrvatska/hotel/zora-primosten.php?gclid=CJ_p5IKks6kCFYOBzAodQy70Lg
Ovo je propalo user posted image user posted image user posted image Majstori nas ogulili za terasu, sve smo pare potrošili. Sad moramo tražiti nešto skromnije za pet dana user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1806
30.6.2011 11:06:24   
Visnja RR
Informacija za pokrivene forumasice

Djevojke, upravo sam razgovarala sa poznanicom koja je preko Nahle trebala ici na more u Ulcinj / koristeci plazu za pokrivene...
Ona mi je rekla da ta plaza vise ne postoji, pa su zato otkazale ljetovanje...

Sve koje ste rezervisale Ulcinj provjerite na neki svoj nacin tu informaciju... Ona kaze da je 100 % tacna

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1807
30.6.2011 11:09:31   
Hanady RR
Višnja plaža za pokrivene nije nikada ni potojala...ali već vjekovima postoji ženska plaža...
na toj plaži su samo žene i neke budu skinute kao nudisti i drugih vjera...

Mislim dosta žena različitih vjera i konfesija već godinama ide na tu plažu user posted image
al nije to plaža za pokrivene žene već ženska plaža

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1808
30.6.2011 11:21:26   
SailorMoon
Mi se jucer vratili iz Turske. Bilo nam super. Moja mala je tamo za 4 dana dobila 3 zubica haha. Kupala se ljepo u moru ili u svom bazencicom sa morskom vodom. Vrjeme, voda sve super. Samo za preporuciti. Mi smo ovde bili http://www.crystalhotels.com.tr/webyeni/index_en.html Crystal Family Resort and Spa

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1809
30.6.2011 11:26:20   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Višnja plaža za pokrivene nije nikada ni potojala...ali već vjekovima postoji ženska plaža...

Mislim dosta žena različitih vjera i konfesija već godinama ide na tu plažu user posted image

ma kako godje zvali nek se ipak provjeri ta informacija...
Zene iz Nahle su trebale ici organizovano ali su odustale jer ta plaza gdje su trebale ici ima neke radove i nije u funkciji...
Bilo bi strasno da se ne zna za to a uplati ljetovanje...
Dakle ona mi je rekla da je bila plaza za pokrivene (nje nema vise) i plaza samo za zene koja je u stvari kao "nudisticka" ...
Samo prenosim informaciju pa nek je svako ko zeli ici provjeri

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1810
30.6.2011 11:30:20   
veeseelaa
ma ta ženska plaža je podijeljena ne zvanično, tako da u jednom dijelu su žene koje su pokrivene..... i tu definitivno ne dolaze nudistikinje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1811
30.6.2011 11:30:46   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Mi se jucer vratili iz Turske. Bilo nam super. Moja mala je tamo za 4 dana dobila 3 zubica haha. Kupala se ljepo u moru ili u svom bazencicom sa morskom vodom. Vrjeme, voda sve super. Samo za preporuciti. Mi smo ovde bili http://www.crystalhotels.com.tr/webyeni/index_en.html Crystal Family Resort and Spa

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1812
30.6.2011 12:12:05   
Nedi
Panika me hvata još nista nisam rezervisala, tražim i tražim user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1813
30.6.2011 12:20:13   
Anoniman
nedi , gdje si bila prosle godine ? 

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 1814
30.6.2011 12:23:29   
Honey3
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

mogu misliti jeste se napatili,hehuser posted image
izgleda  fenomenalnouser posted image user posted image baravo za zubiceuser posted image

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1815
30.6.2011 12:25:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nedi

Panika me hvata još nista nisam rezervisala, tražim i tražim user posted image user posted image

ma nisma ni ja, sjednem u auto i gdje me put dovede user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1816
30.6.2011 13:53:01   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma postojala je neka plaža za žene na Velikoj plaži, ali su žene tu plažu pomješale sa plažom na Borićima na Maloj gdje je lječilište, helem, baš mi žao što je ovo propala, dosta žene pokrivenih je išlo u Ulcinj zbo g te plaže

Neposredna veza do poruke: 1817
30.6.2011 14:23:08   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: zaha

Zaha Čaklje su prije Podgore. Mi setamo svako vece do Podgore. Cijene su kao i svugdjeuser posted image
Mi cemo na more aBd  poslije Ramazana

e, čuj čaklje se tako izgradile, baš mi je drago prije rata tamo je bio kamp i nije bilo kuća, ma one pripadaju podgori, haman ti dođu ko vratnik na sarajevu, hahaha, kao mala tamo sam išla sa rajom na golf terene, ja sam dio svog život provela u podgori i zaista najljepše uspomene me vežu

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1818
30.6.2011 15:16:32   
Nedi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Poslala sam 106 emailova u ne znam tačno koliko broj gradova i dobila 79 odgovora da je zauzeto u nasem terminu (a haman nam je isti termin) pa ti sad vidiuser posted image user posted image
Mi smo jednom tako sa N i neda nam se vise jer smo nadrljali pravooo i to je bio najtopliji dan u godini. Da smo sami ma mozemo spavati i na plaži i još tako touser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1819
30.6.2011 15:18:19   
Anoniman

Poslala sam 106 emailova u ne znam tačno koliko broj gradova i dobila 79 odgovora da je zauzeto u nasem terminu (a haman nam je isti termin) pa ti sad vidiuser posted image user posted image
Mi smo jednom tako sa N i neda nam se vise jer smo nadrljali pravooo i to je bio najtopliji dan u godini. Da smo sami ma mozemo spavati i na plaži i još tako touser posted image

hoces da ti ja dam br od jedne zene u promajnoj pa naz vidi imal mjesta super je sve i blizu .plaze ...
Mi cemo abd u agustu tamouser posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 1820
30.6.2011 15:21:40   
teacher75
ja sam za ovih nekoliko dana pricala sa nekoliko ljudi koji su bili u zuljani i kazu da je mjesto super, pravo za odmora i da su predivne plaze tako da jedva cekamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1821
30.6.2011 15:22:49   
Nedi
IZVORNA PORUKA: felix

hoces da ti ja dam br od jedne zene u promajnoj pa naz vidi imal mjesta super je sve i blizu .plaze ...

Dajjjjjjjjjjjj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1822
30.6.2011 15:23:58   
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam za ovih nekoliko dana pricala sa nekoliko ljudi koji su bili u zuljani i kazu da je mjesto super, pravo za odmora i da su predivne plaze tako da jedva cekamuser posted image

Tičer koliko plaćate ako nije tajna? Odoh vidjeti gdje su ti žuljani

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1823
30.6.2011 15:29:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

Dajjjjjjjjjjjj

posalji prva pp meni neradiuser posted image user posted image user posted image
Napisi sta bilo da bi ti mogla odg jer te nemam u inbox

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 1824
30.6.2011 15:32:30   
Nedi
Poslalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *