Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 11:18:43
vila_7
anidla...tako su prije par godina najavljivali cijeil tjedan kisu (koji sam ja isla) i nidje veze- bila kisa 2 dana al i to navecer a preko dana upekne! - uzivali kao i inace tako da to nista ne mora znaciti. I to mi sjedimo i gledamo TV kako najavljuju kisu za svaki dan -sutradan-a sutra nista!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 11:23:54
anidla
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: anidla
zna li iko gdje naci manje mjesto sa puno hlada bez velikih guzvi? puno trazim,znam
ne da mi se ici u guzve
idi uaugustu kada je ramazan..trebalo bi da nema guzve bar na makarskoj rivijeri!
meni godisnji od 04.07 do 20.07 au augustu kazu od 15 su kise stalno, ko je isao na more do 15.08 isao je
hej prekljuce smo se druzili sa Rafijem meeeeedddd
stvarno? a gdje to? u parkiću dok je bio s tetom predpostavljam? kako si ga skontala tita ti? jesi vidjela friz by mama
friz mu je fantastican, caksto vise mislila sam te pitati da mi osisas Nou, imatu materijala za tebe :)))
da, teta bila s njim u parkicu kod moje zgrade....odmah sam ga skontala.....odgojeno ti je dijete da znas....nosio on neki autic i nije ga dao Noi ali je odmah otisao i nasao drugi i dao ga da se igra.....ja se odusevila.....meeeed je i prica tako slatko.....rekao mi je kako kaze magarac:IIII-aaaaaa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 20:18:20
tekja
Nemojte mi prizivati kisu krajem augusta pls...mi mozemo samo tada...je li neko isao preko ferijalnog zavoda i zenicke tur. agencije Dar prirode...iskustva molim mi dobili neki katalog, u ponudi hotelski smjestaj ili apartmani, cijene 300-500 KM po osobi (polupansioni), ako si u app jedes u hotelu ...ima opcija i na 5 rata?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 23:26:41
klemzi
IZVORNA PORUKA: d.dita
Zna li neko koliko košta parking u Dubrovniku, išli bi u obilazak, i gdje ima parking blizu starog grada.
Gradska garaža, ogromna, 40 kn dan. Spustiš se niz ogromni park i u starom si gradu. Eh, valja se uz taj park i vratiti Neposredno do starog grada su katastrofalne cijene.Eh da, imaš putokaze do gradske garaže.
< Poruku je uredio klemzi -- 24.6.2011 23:27:25 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 24.6.2011 23:44:45
ivanak
Eh sad....ZONA1 košta 15 kn ura, ZONA2 košta 10 kn i ZONA3 košta 5 kn ura. A u gradskoj garaži je 15 kn ura. A d dita na koju bi ti to plažu išla pa ću ti ja u detalje opisati kako i što.
< Poruku je uredio ivanak -- 24.6.2011 23:48:15 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2011 9:58:19
Adana
D.Dita sto ja volim Dubrovnik! :) Mislim da mi je poslije Sarajeva to najdrazi grad. :) Ako budete papali dole negdje u nekom retoranu, toplo preporucujem Poklisar na izlazu it Straduna. Imaju fenomenalne dagnje na buzaru! mmmmmm :) Mi smo do sada uspijevali da se parkiramo na ulici bez placanja... ;o) Treba se malo proset__ati do samog Starog grada ali nista pretjerano daleko... I obidite zidine, prelijep pogleda na sve strane! :) Uzivajte!
< Poruku je uredio Adana -- 26.6.2011 9:59:42 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2011 11:11:51
mama2009
IZVORNA PORUKA: tekja
Nemojte mi prizivati kisu krajem augusta pls...mi mozemo samo tada...je li neko isao preko ferijalnog zavoda i zenicke tur. agencije Dar prirode...iskustva molim mi dobili neki katalog, u ponudi hotelski smjestaj ili apartmani, cijene 300-500 KM po osobi (polupansioni), ako si u app jedes u hotelu ...ima opcija i na 5 rata?
isla ja prosle godine, primus kraljevic....smjestaj bezze, hrana za ocikivat za taj novac, hotel hani druga prica.....moja mama bila prezadovoljna
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2011 11:18:38
tekja
IZVORNA PORUKA: mama2009
isla ja prosle godine, primus kraljevic....smjestaj bezze, hrana za ocikivat za taj novac, hotel hani druga prica.....moja mama bila prezadovoljna
tnx
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2011 12:50:27
mamina princeza
upravo se vratila iz sibenika ( solaris hoteli) i vrijeme je bilo super ovih sedam dana taman kakvo volim toplo a opet nije ono skoro 40 da se n emoze izdrzati. juce su i dole najavili kisu i zahladjenje medjutim nije bilo - bilo je vjetra dosta al moglo se cak i kupati bez problma.
Ovo je za mene bilo totalno drugacije od makarske rivijere na koju smo naucili dosta. neki skro drugi dozivljaj i za curicu mnogo toga za zabavu .... jahanje konja, vozanje kocijom, plovidba morem , voznja vozicem ma ona bas nije znala gde prije. o cijeni necu govoriti ....jer sve to kosta dodatno.... oporavljat cu se dugo....
mozda jos neki vikendic trknemo do manjeg mjesta ako uspijemo da se bucnemo i nadam se u septembru jos par dana. nekako j etesko kad se odmoris a znas da je sve iza tebe i sutra opet sve ispocetka posao , borba s vricem nakon mjesecne pauze itd i td....... zato zene koje tek idete uzivajte punim plucima:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.6.2011 17:44:57
Crvena
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
upravo se vratila iz sibenika ( solaris hoteli) i vrijeme je bilo super ovih sedam dana taman kakvo volim toplo a opet nije ono skoro 40 da se n emoze izdrzati. juce su i dole najavili kisu i zahladjenje medjutim nije bilo - bilo je vjetra dosta al moglo se cak i kupati bez problma.
Ovo je za mene bilo totalno drugacije od makarske rivijere na koju smo naucili dosta. neki skro drugi dozivljaj i za curicu mnogo toga za zabavu .... jahanje konja, vozanje kocijom, plovidba morem , voznja vozicem ma ona bas nije znala gde prije. o cijeni necu govoriti ....jer sve to kosta dodatno.... oporavljat cu se dugo....
mozda jos neki vikendic trknemo do manjeg mjesta ako uspijemo da se bucnemo i nadam se u septembru jos par dana. nekako j etesko kad se odmoris a znas da je sve iza tebe i sutra opet sve ispocetka posao , borba s vricem nakon mjesecne pauze itd i td....... zato zene koje tek idete uzivajte punim plucima:)
Mi bili za Prvi maj u hotelu Ivan, predobro nam bilo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.6.2011 9:54:44
Mamarica
Mi smo bili lani u Plavim apartmanima u Malom Drveniku, preko Dara prirode, ishrana je u hotelu "Ivando". I smjestaj i hrana su bili super. Cula sam dosta pohvala i za hotel Hani, isto u Malom Drveniku. Ovo sto spominjes pretpostavljam da se radi u Bristu? Moja mama je bila u Bristu, sad ne znam tacno u kojem od ovih objekata (Maslina, Palma, Mimoza), uglavnom ona je bila sa prijateljicom na punom pansionu i pozitivno iznenadjena hranom i smjestajem, sobe nisu nesto napucane i nema klime, ali bilo je cisto i blizu plaze, hrana odlicna, tako da su one bile zadovoljne.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.6.2011 10:20:24
aya 05
Mi bili prije 3.godine u Plavim apartmanima u Drveniku,bas preko Dara prirode.Mi trazili prvi sprat zbog djeteta,kad smo dosli sve zauzeto,moras na drugi.Mi trazili pogled na more,kazu skuplje,ok,mi platili dosli na terasu ispred ogromno drvo ne vidi se ni M od mora od krosnje masline.Sve u svemu,razocarana se vratila kuci.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2011 10:34:59
HanaBana
Idem zadnjih 15 godina preko Dara prirode. Prvo smo isli u Drvenik, hotel Primus, dok se nisu pokvarili skroz. Prosle godine bila u Makarskoj, hotel Biokovka, prezadovoljna ali mi falila klima. Ove godine rezervisala isti hotel ali sobu sa klimom. Moze na 5 rata, sve se da dogovoriti samo treba biti uporan i ponoviti im vise puta sta tacno zelis. Mi smo do sada uvjek bili zadovoljni. Sestra se vratila u subotu iz Makarsake, smjestaj Bondi isto preko Dara prirode extra joj bilo. Za one koji su me pitali, imali su sobicu i kupatilo jer su i rezervisali samo sobu. Soba je u prizemlju, nema balkona, imali su prozor i u sobi i kupatilu, sve extra sredjeno novo, imali su i klimu, frizider, plazmu, sve naj. Hrana u restoranu pored smjestaja, biras sa menija restorana tako da su bili prezadovoljni.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2011 20:18:48
zeni
mi smo isli preko dara prirode prije 7-8 godina,nama nije bilo lose,bili smo u V.Drveniku i M.Drveniku preko njih,hrana nije bila losa,smjestaj takodje jedino sto nas je u tom hotelu bilo puuuunoooo,pa galama skoro citavu noc a mi s malom bebom,ko nam je kriv...e sad da li je iko bio u Podacama,kako je tamo,mi nasli nesto jeftino pa me strah da nije daleko od plaze,kaze nam ciko 100m al da nije zracne linije,hihihihi,