|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
30.6.2011 15:40:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam za ovih nekoliko dana pricala sa nekoliko ljudi koji su bili u zuljani i kazu da je mjesto super, pravo za odmora i da su predivne plaze tako da jedva cekamuser posted image

Tičer koliko plaćate ako nije tajna? Odoh vidjeti gdje su ti žuljani

zuljana na peljescu, mi smo nasli apartman za dvoje, tj. studio 36 eura

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1826
30.6.2011 15:54:03   
Nedi
Evo i ja sam sad gledala na webu ali ne znam nikoga ko je bio tamo...ima li ambulanta, prodavnica, kakva je plaža? Kad vi idete? 

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1827
30.6.2011 21:12:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nedi

Evo i ja sam sad gledala na webu ali ne znam nikoga ko je bio tamo...ima li ambulanta, prodavnica, kakva je plaža? Kad vi idete? 

ambulanta je u janjini i stonu, a to je nekih 15 kilometara udaljeno od zuljane, ako ste sa autom nije problem. ima mozda jedan granap, 1 restoran i 1 kafic kao i u svim ovakvim malim mjestima, ali u stonu ima konzum pa kontamo da se namirimo prije jer prolazimo ionako kroz ston, a i ako sta zafali sa autom smo pa nije daleko. mi idemo u drugoj polovini jula

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1828
1.7.2011 8:31:55   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: klemzi

Mi smo planirali u Sveti Stefan, ali smo se predomislili. Idemo u Primošten, imamo samo 5 dana slobodnih, hotel Zora, za dvije osobe polupansion 800 eura. Evo link, pa ako koga zanima, maeni izgleda super. Je li neko bio u Primoštenu, da čujem utiske, ovo nam je prvi put da idemo tamo. Evo link:    http://www.uniline.hr/hrvatska/hotel/zora-primosten.php?gclid=CJ_p5IKks6kCFYOBzAodQy70Lg
Ovo je propalo user posted image user posted image user posted image Majstori nas ogulili za terasu, sve smo pare potrošili. Sad moramo tražiti nešto skromnije za pet dana user posted image

Evo nesto skromno, na akciji. user posted image

www.intour.ba

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1829
2.7.2011 0:03:58   
leona81
ja sam nasla ovu stranicu, pa ako kome sta odgovara

http://www.facebook.com/apartmanihrvatska.hr?sk=wall

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1830
4.7.2011 10:14:24   
dzanka
Poz,
Mi smo takodje planirali Zuljanu,mjesto je prelijepo,imam samo super price o njemu.Bitno mi je da ima pjescana plaza zbog djecice,nema glasne muzike,guzve,golaca hehehe,malo mi je bed zbog ljekara i ambulante ali naoruzat cu se kao Mek Gajver,nema da fali:)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1831
4.7.2011 12:21:06   
vila_7
sjeca li se neko one stranice sto je adana postavila za prognozu vremena?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1832
4.7.2011 12:23:06   
tajcika
evo draga helena mozda ovo pomogne

www.meteo-info.hr  ili   http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/BKXX0004-Sarajevo-Bosna%20i%20Hecegovina

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1833
4.7.2011 12:28:15   
vila_7
hvala tajcika....ova druga je dobra,al opet nema mjesecnu kao sto je imala ona stranica...al ako ne nadjem i ova ce biti od pomoci za par dana! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 1834
   [Obrisana poruka]
4.7.2011 12:49:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 1835
4.7.2011 12:52:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dzanka

Poz,
Mi smo takodje planirali Zuljanu,mjesto je prelijepo,imam samo super price o njemu.Bitno mi je da ima pjescana plaza zbog djecice,nema glasne muzike,guzve,golaca hehehe,malo mi je bed zbog ljekara i ambulante ali naoruzat cu se kao Mek Gajver,nema da fali:)

user posted image user posted image user posted image kad vi idete? mozda se i vidimo tamouser posted image ima ambulanta u janjini a to je nekih 15ak km udaljeno pa se ne sekiram previse, trebalo bi mi i ovdje od kuce do ambulante toliko autom

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1836
4.7.2011 12:53:24   
teacher75
IZVORNA PORUKA: helena_7

hvala tajcika....ova druga je dobra,al opet nema mjesecnu kao sto je imala ona stranica...al ako ne nadjem i ova ce biti od pomoci za par dana! user posted image

ovdje imas za narednih 14 dana:
www.accuweather.com

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1837
4.7.2011 13:08:02   
miny

Ja pratim vremensku prognozu na ovoj stranici..
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-bosna-i-hercegovina/nmm/3/40004/0

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1838
4.7.2011 14:57:40   
dzanka

kad vi idete? mozda se i vidimo tamo ima ambulanta u janjini a to je nekih 15ak km udaljeno pa se ne sekiram previse, trebalo bi mi i ovdje od kuce do ambulante toliko autom

Mi ako Bog da planiramo odmah pocetkom avgusta,ne bi da nas to nevrijeme uhvati koje svi najavljivaju od 15-og pa nadalje:)
Super,mozda se i sretnemo,ako vidis naku zenu da prtlja dvoje djece nosi maslanicu i paradajza ta sam heheheheh,salim se.
Ma mjesto je super,cijene jos bolje apartmani po 35 eura divota.Tako je i u Trpnju,cista plaza more a i cijene su iste.Jedino je Orebic skuplji zbog plaze Trstenice,koja je btw stvarno predivna.

(odgovor članu miny)
Neposredna veza do poruke: 1839
4.7.2011 15:03:29   
dzanka
http://www.croatia1.com/images/pl-zulj/pl-zul-przina.jpg

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1840
4.7.2011 15:03:43   
Trnoruzica

kad vi idete? mozda se i vidimo tamo ima ambulanta u janjini a to je nekih 15ak km udaljeno pa se ne sekiram previse, trebalo bi mi i ovdje od kuce do ambulante toliko autom

Mi ako Bog da planiramo odmah pocetkom avgusta,ne bi da nas to nevrijeme uhvati koje svi najavljivaju od 15-og pa nadalje:)
Super,mozda se i sretnemo,ako vidis naku zenu da prtlja dvoje djece nosi maslanicu i paradajza ta sam heheheheh,salim se.
Ma mjesto je super,cijene jos bolje apartmani po 35 eura divota.Tako je i u Trpnju,cista plaza more a i cijene su iste.Jedino je Orebic skuplji zbog plaze Trstenice,koja je btw stvarno predivna.

Kazi mi, molim te, kakvo nevrijeme, gdje su najavili, da se isplacem odmah unaprijed user posted image user posted image
Mi idemo 20-og, u Zivogosce, i sad si me bas zabrinula user posted image

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1841
4.7.2011 15:06:53   
teacher75

mi se vracamo krajem jula tako da ces taman prije odlaska vidjeti kako je nama bilouser posted image a ne znam gdje si nasla apartmane po 35 eura jer sam ja jedva nasla najjeftiniji apartman-studio za dvoje za 36 eura. naravno van sezone je jeftinije

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1842
4.7.2011 15:07:48   
teacher75

http://www.croatia1.com/images/pl-zulj/pl-zul-przina.jpg

ovo je gradska a meni je ona vucina jos ljepsa, kazu da nije daleko pjeske od gradauser posted image

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1843
4.7.2011 15:12:35   
taurus
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Kazi mi, molim te, kakvo nevrijeme, gdje su najavili, da se isplacem odmah unaprijed user posted image user posted image
Mi idemo 20-og, u Zivogosce, i sad si me bas zabrinula user posted image

i mene zanima kakvo nevrijeme
je li u julu ili u augustuuser posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1844
4.7.2011 15:13:45   
teacher75
kazu u drugoj polovini avgusta da ce se pokvariti vrijeme- nista cudno, znam kad je bio film festival u tom periodu da je uglavnom bilo lose vrijeme

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1845
4.7.2011 15:15:09   
Nedi
Nema nevremena u julu, pogotovo u drugoj polovini...iš iš iš nemojte mi prizivati loše vrijemeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1846
4.7.2011 15:18:54   
taurus
pa kad skontam imamo samo mjesec ljetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1847
4.7.2011 15:20:18   
Nedi
Zato sam ti postavila pitanje na turističkim destinacijamauser posted image Maksimalno koristim svaki vikend

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1848
4.7.2011 15:44:26   
Adana

sjeca li se neko one stranice sto je adana postavila za prognozu vremena?

http://www.myweather2.com/Holiday-Destinations/Croatia/Makarska.aspx

Doduse meni je 'nastimano' za Makarsku :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1849
4.7.2011 16:27:27   
dzanka
Navodno nevrijeme krajem avgusta,ma joj ja to plaho ne vjerujem ipak ko su oni da to znaju:)))
Elem,meni nije bitno imal disko vako nako,samo mi treba pjesak za djecu,i cisto more da kada se kupam ne takmicim se u prsnom sa govancetom da prostite kraje sebe.
Apartmani se krecu od 35e pa nadalje,ako slucajno ne nadjemo u Zuljani,bit ce Peljesac u svakom slucaju vjerovatno
Razmisljala sam i o Crnoj Gori,cak nasla apartman u dobrim vodama za 27e za nas cetvero,sve novo,al nema borovineeeeeeee buahahahahahaha

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ludost

nesto najludje sto ste dosad ucinile na sta se smijete kad pomislite

odg (97%)

odg (3%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *