|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
5.7.2011 10:19:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da znate da je danas drugacija tabela nego sto je jucer bila! user posted image user posted image user posted image user posted image sad je temp.svaki dan oko 26 - ne spadne ispod 25 za tih 9 dana sto cu biti,a jucer kad sam gledala bilo i 22 user posted image user posted image user posted image
Eto o vjerodostojnosti informacija unaprijed!

gledala sam na ovoj : http://www.myweather2.com/

ma znam, rekla sam vec da se to stalno mijenja i na ovoj mojoj stranici, ne mogu oni toliko dugorocno pogoditi, nema sanse

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1876
5.7.2011 10:20:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: HanaBana

Hajme utjesite za vrijeme u augustu. ja sma rezervisala od 04 do 11 aug u Makarskojuser posted image

mislim da skoro svake godine ovaj tjedan bude lijep-mislim da je tad najljepši period na moru! Eto jesam te utjesila? user posted image   Al ozbiljno sam mislila! user posted image

i ja htjedoh ovo isto da napisemuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1877
5.7.2011 10:21:10   
Trnoruzica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da znate da je danas drugacija tabela nego sto je jucer bila! user posted image user posted image user posted image user posted image sad je temp.svaki dan oko 26 - ne spadne ispod 25 za tih 9 dana sto cu biti,a jucer kad sam gledala bilo i 22 user posted image user posted image user posted image
Eto o vjerodostojnosti informacija unaprijed!

gledala sam na ovoj : http://www.myweather2.com/

Ti si bas za mustuluka user posted image   Kako negdje procitah: "Gledajte onu vremensku prognozu koja vama odgovara!" user posted image

Teacher, hvala mnogo user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1878
5.7.2011 10:37:21   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Nedi

Izgleda da cemo u Ulcinj ove godine...dobila sam primamljivu ponudu. Ko je bio prošle godine? mamalma? vesela? jos neko? Kako je bilo?

Smjestaj je udaljen 180m od plaže (znači 250m) i aprtman odlicno izgleda...

Hajde pomozite mi da odlucim...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1879
5.7.2011 10:40:00   
vila_7
nedi imas li web stranicu tog apartmana?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1880
5.7.2011 10:41:45   
Nedi

Evo je
http://www.apartmani-montenegro.com/index.php?ob=28

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1881
5.7.2011 10:45:04   
Nedi
Predpostavljam da je ovaj pogled sa tarase pogled na malu plažu? Ima li na maloj plaži suncobrana za iznajmiti?

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1882
5.7.2011 10:46:09   
vila_7
a sta je tebi upitno? Jesi pitala za tacnu cijenu tvog termina, jel svaka soba ima terasu /pogled,....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1883
5.7.2011 10:48:40   
taurus
nedi apartman super izgledauser posted image
jedino ne znam je li to daleko od plaže (meni udaljenost u metrima ništa ne značiuser posted image )
a po slici se ne može skontati

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1884
5.7.2011 10:50:19   
henna ze
Nedi baš je super..a kad vi ono idete..zamisli portrefi se da budemo tamo zajedno...mi ćemo abda biti sa smještajem kod velike plaže...i negdje oko 20 tog bi trebali ići..dok se sve kockice poslože

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1885
5.7.2011 10:51:14   
Nedi
Nisam bila u Ulcinju pa da me nešto neiznenadi a ne volim koristiti auto preko dana smori me to...apartman ima terasu sa pogledom na more i super izgleda. Cijena je vise nego prihvatljiva (ukljucila sam i rentanje ležaljke i večeru u restoranuuser posted image )

I henciuser posted image user posted image u istom terminuuser posted image user posted image mozemo zajedno putovati

< Poruku je uredio Nedi -- 5.7.2011 10:52:11 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1886
5.7.2011 10:54:19   
Nedi
Odoh rezervisati...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1887
5.7.2011 10:54:29   
henna ze
bilo bi super Nedi...jedni za drugima...iako imamo navigaciju mene ipak strah jer je podaleko...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1888
5.7.2011 11:11:56   
Honey3

Evo je

ovo ti je pogled na malu plazu,nije ono puno daleko vidis po pogledu ali je malo uz brdo,a suncobrana ima ustvari bilo je i velika je guzva na ovoj plazi ali ne brini ima mjesta za sve,ja sam vise puta bila ali uvijek na velikoj plazi i isli smo autom bilo je podaleko pjeskeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1889
5.7.2011 11:17:08   
Nedi
IZVORNA PORUKA: zaha

Evo je

ovo ti je pogled na malu plazu,nije ono puno daleko vidis po pogledu ali je malo uz brdo,a suncobrana ima ustvari bilo je i velika je guzva na ovoj plazi ali ne brini ima mjesta za sve,ja sam vise puta bila ali uvijek na velikoj plazi i isli smo autom bilo je podaleko pjeskeuser posted image

[/quote

Hvala za infouser posted image Gužva je sugdje u ovom periodu gdje god da odem peškir na peškiru a vidjeti ćemo možda budemo išli i na veliku plažu. Kako god sad sam posla email da potvrdim rezervaciju.

Hena imaš ppuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1890
5.7.2011 11:20:43   
Honey3
jeste guzva sto kazes,to je spica ali meni u Ulcinju bude uvijek prelijepouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1891
5.7.2011 11:51:27   
Nedi
Nadam se da će i nama biti lijepo user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1892
5.7.2011 12:11:57   
tekja
Nedi, meni je u Ulcinju najbolje bilo na Valdanos plazi, poznatijoj kao vojna plaza..nema mnogo guzve, sljunkovita je i more je tako divno i cisto, ima hlada, zanimacija za djecu,  borovi su super, samo nisu za malene...na maloj plazi je krkljanac, tu se nisam ni kupala ...velika plaza, meniuser posted image ...'em je daleko od grada (mi smo bili u gradu), 'em je guzva, onaj pijesak przi, voda zuta, prljava, do hlada ima kilometar...pa ti sve vidi i probajuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1893
5.7.2011 12:13:02   
vila_7
ma Nedi bit ce ti lijepo , samo nek je more i nek je mali bijeg od svakodnevnice! user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1894
5.7.2011 12:25:13   
Nedi

ma Nedi bit ce ti lijepo , samo nek je more i nek je mali bijeg od svakodnevnice! user posted image

Tako i ja mislimuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1895
5.7.2011 12:36:28   
niki83
Nedi ovo odlicno izgleda, a cijene kako vidim, pa duplo jeftinije nego apartmani u Hr, u ovom periodu, tako da, uzivajuser posted image
Mi smo isto rezervisali od 20.jula, vidim zene se zabrinule oko vremena, ja nisamuser posted image , samo neka sam na moru, nije bitno przi li ili cemo cijeli dan setati i ici u neki obilazak, ja jednostavno zelim da se nadisem onog vazduha dole, uh jedva cekamuser posted image ako Bog da

N&N

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1896
5.7.2011 22:46:51   
bemema
MOREEEEEEEEEEEE MOREEEE  MORE DUBOKO  MORE MORE PLAVO  DOLAZIM TI SUTRAAAA   AKOBOGDA

UH JEDVA CEKAM DA SE  BUCNEM  NISAM IMA  6 GODINAAAAAAAAAAAAAAA

JUPIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1897
5.7.2011 22:53:11   
Honey3
IZVORNA PORUKA: bemema

MOREEEEEEEEEEEE MOREEEE  MORE DUBOKO  MORE MORE PLAVO  DOLAZIM TI SUTRAAAA   AKOBOGDA

UH JEDVA CEKAM DA SE  BUCNEM  NISAM IMA  6 GODINAAAAAAAAAAAAAAA

JUPIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zelimo vam sretan put i lijep provoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bemema)
Neposredna veza do poruke: 1898
6.7.2011 10:21:49   
henna ze
žene ako vas interesuje vrijeme i ruta kako stići do mora ja gledam na stranici via mischelin...
Nedi do ulcinja preko stjepan polja 380 kmuser posted image user posted image user posted image  i nije mi puno dalje od neuma...drugom rutom 480 km...dakle stjepan polje...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1899
6.7.2011 10:32:53   
Hannica
Mi cemo aBd u Makarsku.Ja muzu predlozila da idemo na neko mirno,malo mjesto,kontam jeftiniji su apartmani,ali on nece,kaze bit ce nam dosadno,hoce da ima gdje prosetat navece i da nam ne bude dosadno.user posted image
Ima li neko neki br.apartmana blizu plaze da  mozemo rezervisati?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kad pada kiša
veeseelaa

vi....

otvarate kišobran (71%)

šetate bez kišobrana (12%)

sklanjate se s iste (17%)

Broj svih glasova: 42

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *