|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
4.7.2011 16:48:06   
škorpija
može li mi neko reći ko nosi sve namirnice na more, koliko to košta za četveročlanu prodicu ako se kupuje u BiH

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dzanka)
Neposredna veza do poruke: 1851
4.7.2011 16:55:37   
Anoniman
mi kupimo za nas troje ode 100km . 

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1852
4.7.2011 16:58:56   
škorpija

IZVORNA PORUKA: felix

ih samouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1853
4.7.2011 17:34:46   
Adana
I ja nesto kontam da nam nece trebati vise od 100 - 120KM za 7 dana za nas troje... S tim da necu nista kupovati ovdje i nositi dole, vec cu se dole namiriti... Nesto me strah tih pretresa auta i sl. ... ne rizikuje mi se... Mislim i da cijene nisu drasticno vece nego kod nas.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1854
4.7.2011 17:36:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: felix

ih samouser posted image
cuj samouser posted image user posted image user posted image meni je i to puno mozda jos dodamo 20,30marki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1855
4.7.2011 17:47:17   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: klemzi

Mi smo planirali u Sveti Stefan, ali smo se predomislili. Idemo u Primošten, imamo samo 5 dana slobodnih, hotel Zora, za dvije osobe polupansion 800 eura. Evo link, pa ako koga zanima, maeni izgleda super. Je li neko bio u Primoštenu, da čujem utiske, ovo nam je prvi put da idemo tamo. Evo link:    http://www.uniline.hr/hrvatska/hotel/zora-primosten.php?gclid=CJ_p5IKks6kCFYOBzAodQy70Lg
Ovo je propalo user posted image user posted image user posted image Majstori nas ogulili za terasu, sve smo pare potrošili. Sad moramo tražiti nešto skromnije za pet dana user posted image

Evo nesto skromno, na akciji. user posted image

www.intour.ba

Hvala Nunichi...puno user posted image
Mi smo već rezervisali u Neumu ( koristimo domaćeuser posted image user posted image user posted image user posted image ) to kad nemam čim drugim da se tješim.
Hotel Zenit, polupansion, 5 dana 770 KM. Eto, moram u Neum zbog majstora user posted image user posted image

< Poruku je uredio klemzi -- 4.7.2011 17:48:54 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1856
4.7.2011 19:51:52   
Trnoruzica
Klemzi, da to nije malo previse, jel to cijena za jedno?

Ja sam u Makarskoj, u hotelu Bonaca, nasla 460 KM, za jedno, usluga polupansiona za 7 nocenja, a u Zivogošću 30 eura dnevno po osobi, sa polupansionom?

< Poruku je uredio Trnoruzica -- 4.7.2011 19:54:03 >

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1857
4.7.2011 19:54:06   
klemzi
Nije Trnoružice, ovo je za dvije osobe, to sam zaboravila napisati user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1858
4.7.2011 21:15:06   
malecka60
Ja vec par dana gledam na netu ponude za godisnji odmor, pa onako... ima svega, ali su problem slobodni termini... Ima li neko prijedlog, da je pouzdano zbog djece? Najvise bi mi odgovarala Makarska rivijera...

D 23.09.2006. :(
A 10.10.2008. :)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1859
4.7.2011 22:26:08   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Klemzi, da to nije malo previse, jel to cijena za jedno?

Ja sam u Makarskoj, u hotelu Bonaca, nasla 460 KM, za jedno, usluga polupansiona za 7 nocenja, a u Zivogošću 30 eura dnevno po osobi, sa polupansionom?

mozes li mi napisati preko koje agencije

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 1860
5.7.2011 1:08:38   
š t a
a što nositi hranu iz BiH, prvo možete imati probleme na granici, jer oduzimaju svašta, a drugo cjene u recimo Konzumu su skoro pa jednake ovim našim? I kako uspijete kupiti dovoljno hrane za 7 dana i 100 km? čestitam! Mi dnevno trošimo na moru mnogo više ali mi idemo na odmor...

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1861
5.7.2011 7:42:52   
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: teacher75

kazu u drugoj polovini avgusta da ce se pokvariti vrijeme- nista cudno, znam kad je bio film festival u tom periodu da je uglavnom bilo lose vrijeme

Hvala Vam na odgovorima, ali svejedno ste me zabrinule, tako da sam pogledala vremensku prognozu. Mi idemo 20-og jula...
Bas sam se i zabrinula.. Za Makarsku rivijeru drugom polovinom jula i ne najavljuju bog zna lijepo vrijeme user posted image

Koliko vi vjerujete u ove prognoze?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1862
5.7.2011 7:46:46   
vila_7
šta  i ja mislim da mi potrosimo dosta vise,jedan od razloga je sto ne kuham na moru nego smo bas cijeli dan na plazi, i ja kontala 40-50 KM dnevno ponijeti da imam za potrositi (znaci oko 450KM) ,al naravno trudit cu se svesti na minimum-skoro uvijek vratim dosta novca. Ne znam,ja uvijek volim ponijeti vise novca-osjecam se sigurnije pa ako nesto iskrsne nije strasno.
P.S. meni je smjestaj besplatan.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1863
5.7.2011 7:48:37   
vila_7
trnoruzice i ja idem sad 15-og i kako vidim niske temp. oko 22-26.  Al vjeruj pretposle godine kad sam bila u Zadru-najavljivali hladno i kise - i to navecer u Zadru mi gledamo njihovu prognozu i najavljuju hladno i kisu,i kisa navecer padne ali ujutro super i cijeli dan na plazi! Tako da bas i ne vjerujem,a nadam se aBd da ce nas vrijeme posluziti!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1864
5.7.2011 9:47:02   
Nedi
Izgleda da cemo u Ulcinj ove godine...dobila sam primamljivu ponudu. Ko je bio prošle godine? mamalma? vesela? jos neko? Kako je bilo?

Smjestaj je udaljen 180m od plaže (znači 250m) i aprtman odlicno izgleda...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1865
5.7.2011 9:49:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: helena_7

trnoruzice i ja idem sad 15-og i kako vidim niske temp. oko 22-26.  Al vjeruj pretposle godine kad sam bila u Zadru-najavljivali hladno i kise - i to navecer u Zadru mi gledamo njihovu prognozu i najavljuju hladno i kisu,i kisa navecer padne ali ujutro super i cijeli dan na plazi! Tako da bas i ne vjerujem,a nadam se aBd da ce nas vrijeme posluziti!

a ja na ovoj svojoj stranici od 15-19.jula vidim suncano i od 26-29 doduse na peljescu, meni to idealno, nek nije prevruceuser posted image sad im je tamo preko 30 a najavljuju za par dana cak i 36! uzas, pakao pravi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1866
5.7.2011 9:55:40   
new mama

a ja na ovoj svojoj stranici od 15-19.jula vidim suncano i od 26-29 doduse na peljescu, meni to idealno, nek nije prevruceuser posted image sad im je tamo preko 30 a najavljuju za par dana cak i 36! uzas, pakao pravi

Ja sam sad gledala doduse za Makarsku rivijeru,do 17-og suncano i vruceuser posted image ,a onda kisa,ali to je za 15 dana,od danasnjeguser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 1867
5.7.2011 10:04:01   
teacher75
doduse navecer je oko 20 al ionako necemo do kasno setati jer lana spava vec izmedju 8 i 9

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1868
5.7.2011 10:07:07   
Trnoruzica

Ma i nama godi malo nize temper, oko 26-29 je idealno, ni prevruce, a nit hladno. Taman za djecu.
Teacher, na kojoj stranici ti pratis vremensku prognozu?

Kontam, kako se moze tvrditi neko vrijeme, za 20 dana mozda su pogrijesili, pa nam ne bude kise. Ipak je to juli, ili se ja samo tjesim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1869
5.7.2011 10:08:22   
teacher75
na ovoj stranici www.accuweather.com ima za naredne 2 sedmice, al ne vjerujem ja bas pretjerano u to, ne moze se tako daleko pogoditi, promijenice se to sigurno

Neposredna veza do poruke: 1870
5.7.2011 10:08:25   
HanaBana
Hajme utjesite za vrijeme u augustu. ja sma rezervisala od 04 do 11 aug u Makarskojuser posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 1871
5.7.2011 10:11:47   
vila_7

ja cu u Zadar pa sam samo za tamo gledala prognozu i  jeste suncano ali eto malo nize temp.pa kontam kako cemo se kupati. Ma sad skonta da uopce ne znam kolike su iance temp.da su OK za kkupanjeuser posted image Nadam se da ce i more biti toplo da i bebu malo bucnem

Neposredna veza do poruke: 1872
5.7.2011 10:13:52   
MicoTico
Ne da mi se citati sve postove, pa ako je neko bio u Podgori, moez li mi prenijeti iskustav (smjestaj, plaza, cijene). Gledala sam na netu, pa mi se nesto  svidjelo, a ne znam nikoga ko je tamo bio, pa...
Isli bi mm, djeca( kom 2) , moji roditelji i ja. Ako neko zna za neki apartman tamo. a da je bio bas zadovoljan,  bila bi mu bas zahvalna!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1873
5.7.2011 10:13:53   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da znate da je danas drugacija tabela nego sto je jucer bila! user posted image user posted image user posted image user posted image sad je temp.svaki dan oko 26 - ne spadne ispod 25 za tih 9 dana sto cu biti,a jucer kad sam gledala bilo i 22 user posted image user posted image user posted image
Eto o vjerodostojnosti informacija unaprijed!

gledala sam na ovoj : http://www.myweather2.com/

< Poruku je uredio helena_7 -- 5.7.2011 10:18:13 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1874
5.7.2011 10:16:58   
vila_7
IZVORNA PORUKA: HanaBana

Hajme utjesite za vrijeme u augustu. ja sma rezervisala od 04 do 11 aug u Makarskojuser posted image

mislim da skoro svake godine ovaj tjedan bude lijep-mislim da je tad najljepši period na moru! Eto jesam te utjesila? user posted image   Al ozbiljno sam mislila! user posted image

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *