|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
21.6.2011 12:17:30   
bananica
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: zaha

eh mi evo rezervisali Neum, naselje Tiha luka,  apartman Matej,bili jednom, mjesto super,nije velika guzva,kuca na plazi ima svoj restoran,balkon gleda na plazu,djeca mogu i bez mene na brckanjeuser posted image

kada idete?? i mi cemo najvjerovatnije u Neum, isto Tiha luka, kuca do vaseuser posted image

17 jula mi a vi??''

ako se budemo  za Neum odlucili onda oko 5.jula, u septembru bi onda do Tucepa

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1676
21.6.2011 12:17:59   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Adana

30Kn sat vremena ili? :)

Danuser posted image   Platiš 30 kuna i ostnes koliko zeliš

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1677
21.6.2011 12:20:16   
henna ze
zaha najvjerovatnije da ćemo i mi u tom periodu u Neumuser posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1678
21.6.2011 12:27:13   
vila_7
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: Adana

Ma razmisljali smo mi i na ''slijepo'' da putujemo... Ali kontam gdje cu sa Asjom, ima li gdje parking, da nije skup i sl...

ja da sam na vasem mjestu isla bi bez rez. nije u ovom periodu velika guzva,sigurno ces naci i bolji i povoljniji smjestaj na licu mjesta.Ostavite auto na 1-2 h na parkingu,malenu i zaovu ostavite u basti da popiju sokic a ti i tm trazite smjestajuser posted image Ovo pogotovo vrijedi ukoliko nem aneki konkretan i provjeren smjestaj da vam preporuciuser posted image

Adana i ja sam ovo govorila-ima onih baka sto pored ceste drze natpis na kartonu- bude duplo jeftinije, a MM je jedne godine samo zasao po kucama user posted image - Baška Voda  i ansao za 10-tak min. , a kad smo Sandra i ja išle jedne godine u Tučepe,isto tako nasle odmah-samo krenule od vrata do vrata

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1679
21.6.2011 12:27:41   
Nedi
IZVORNA PORUKA: henna ze

zaha najvjerovatnije da ćemo i mi u tom periodu u Neumuser posted image user posted image

Ja se ponadala ti ćeš sa namauser posted image

PS Napravila sam borove igliceuser posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1680
21.6.2011 12:36:53   
Honey3
IZVORNA PORUKA: henna ze

user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1681
21.6.2011 12:52:47   
Bambi09
Da li slucajno neko ima kakvih informacija za Srebreno? Da li je neko bio u posljednje vrijeme u Srebrenom, sta kako kad gdje koliko??? Meni se ide u Srebreno user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1682
21.6.2011 14:51:42   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Da li slucajno neko ima kakvih informacija za Srebreno? Da li je neko bio u posljednje vrijeme u Srebrenom, sta kako kad gdje koliko??? Meni se ide u Srebreno user posted image

ja sam bila prije 4 god i to smo isli 5 god mm i ja za redom prelijepo, al u Srebrenom ti je daleko smjestaj, jedino Mlini imaju blizu smjestaj

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1683
21.6.2011 14:54:02   
Bambi09
ne znam da li ima apartman kod hotela Orlando, to bi nam bilo blizu... gdje ste vi bili??? koliko para???

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1684
21.6.2011 15:14:35   
mama2009
kod hotela (razrusenog) tada je bio ne znam dal se u nazad 4 god renovirao, ima kamp, i nema apartmana, mi smo bili kod poste (preko  magistrale) ne bi ti preporucila sa djecom to

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1685
21.6.2011 15:19:16   
salmy
Obzirom da smo u Dubrovniku,cesto odemo u Mline i Kupare.... i uvijek je tolika guzva haos.Mala su mjesta sa dosta borovine,i pretezno su penzineri i djecica
Meni se licno ne dopada
Mi idemo 1-2 Jula pa ako hoces mogu se raspitati,kad Vi idete?

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1686
21.6.2011 18:28:16   
virgulina
molim vas ako je neko bio u Orebicu da mi kaze koja je najbolja plaza za dijete 3 godine tj. da li ima neka pjescana a da ima hlada na njoj i da nije jako guzva user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1687
21.6.2011 18:34:13   
maja78 RR
ima pjescanja na pocetku orebica Trstenica, ali nema hlada
a druga pjescana je hotelska plaza, ali moze doci ko hoce, i tu ima hlada puuuno, to je mislim drugi hotel po redu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 1688
21.6.2011 19:45:32   
virgulina
MAja , hvala puno user posted image , prvi put idemo u Orebic a svo troje smo bas bijele puti i plasim se sunca
hvala jos jednom

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1689
21.6.2011 19:47:19   
maja78 RR
onda definitivno idite na tu hotelsku plazu
ne boj se niko ne tjera, nije nista ogradjeno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 1690
21.6.2011 20:01:32   
R&T@
Moja sestra prvi put otisla u Ulcinj,i placa smjestaj u hotelu 20 eura za njih dvojeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1691
21.6.2011 20:02:45   
amdi
Mi smo posljednje 2 godine bili u Orebiću i isli smo na Trstenicu-glavnu plažu. Izvini majo sto ti kontriram, ali ja sam mogla sa djecom biti po cijeli dan na plazi, tacno negdje oko 1-2 sata bude hlada na samom početku plaže, a u 5 se moras kupiti s plaže jer je hladno. Svo vrijeme pirka vjetrić a isli smo u sred avgusta

Neposredna veza do poruke: 1692
21.6.2011 20:07:36   
maja78 RR
ma ne kontriras mi, svako ima misljenje user posted image

po meni mana peljesca, tj. Orebica i jeste sto uvijek ima vjetra (koji zavara pa se izgori) i sto je voda uvijek hladnija nego po dalmaciji, kako se ide prema kraju peljesca sve je gore

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 1693
21.6.2011 21:38:29   
Bambi09
moj kolega s posla, vec 5 godina ide u CG i placa sobu 7 eura...

a sto se tice Srebrenog, veze me uspomena iz djetinjstva, uvijek smo isli dole i bilo je predivno... a zadnji put sam bila prije 8 godina, kada sam zanijela Sabinu user posted image i jos uvijek je bilo razruseno i nije bilo smjestaja za iznajmiti, tada smo odsjeli u Dubrovniku a busom dolazili u Srebreno na kupanjac...
kontali smo kraj augusta ili pocetak septembra

Neposredna veza do poruke: 1694
21.6.2011 21:41:29   
Medić*
IZVORNA PORUKA: tajra

Moja sestra prvi put otisla u Ulcinj,i placa smjestaj u hotelu 20 eura za njih dvojeuser posted image

I mi polovinom jula idemo u Ulcinj, po 7 eura cemo imati smjestaj po osobi u privatnoj vili, za malenog nista, uglavnom moze se naci bas jeftino, jeste da cu ja spremati rucak, za ostale obroke je lako user posted image  ali mi tako odg najvise zbog malenog. Petnaestak min od plaze. Blizu je i plaza samo za zene jer meni tako odg, mada najvise idemo zbog malenog jos nije vidio mora user posted image  valjda nakon toga zavoli vodu i kupanje user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1695
21.6.2011 22:48:25   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: tajra

I mi polovinom jula idemo u Ulcinj, po 7 eura cemo imati smjestaj po osobi u privatnoj vili, za malenog nista, uglavnom moze se naci bas jeftino, jeste da cu ja spremati rucak, za ostale obroke je lako user posted image  ali mi tako odg najvise zbog malenog. Petnaestak min od plaze. Blizu je i plaza samo za zene jer meni tako odg, mada najvise idemo zbog malenog jos nije vidio mora user posted image  valjda nakon toga zavoli vodu i kupanje user posted image

Bože ragi kada ovo vidim dođe mi da plačem, mi prošle godine jedva našli po 35 eura, na velikoj plaži, pa kada su vidjeli da smo iz SA dali nam za 30 eura, ništa posebno jedna sobica koja se zve apartman, pali s nogu tražeći, a moj brat isto tako u nekoj vili sa bazenom, netom po 10 eura. Ulcinj, i ja nikada više, jednoj je baka išla u drijenjke.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1696
21.6.2011 22:55:59   
Medić*
E draga moja jesu vas valka zeznuli, cuj 30 eura. Vjerujejem da neces vise user posted image . Zato unaprijed se dogovori covjek, po preporuci nekoj user posted image  

Za ove pare mi imamo sobu, kuhinju, kupatilo i balkoncic.

< Poruku je uredio medic slatki -- 21.6.2011 22:56:46 >

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1697
21.6.2011 23:02:34   
M kao Mama
Ma dogovorila sam ja, ide komšija godinama i plača po 20 eura partman, a zadnje godine po 10 plaćao, više se srodili, i ja ga nazovem pitam za cijenu kađe ne sikiraj se ako je preporuka preko M. bit če to povoljno, mi otišli on meji traži po 10 eura po osobi, ma kad poludila nisam, baš sam imala loše iskustvo grozno

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1698
21.6.2011 23:05:16   
Medić*
Hair user posted image  Jos kada vide strane table oni postanu bezobrazni pravo. Mi ovo preko muzevog prijatelja pa nam bas super doslo.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1699
21.6.2011 23:21:59   
DM
Medić-vidiš li ti ppuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tRUDNOCA
amaniamanic

DRAGE MOJE: AKO STE IMALE OPERACIJU COKOLADNIH CISTI...POSLIJE KOLIKO STE ZATRUDNILE NAKON OPERACIJE...MOLIM ODGOVORE....HVALA VAM...

ODMAH (52%)

PAR MJESECI (0%)

2 MJESECA (3%)

6 MJESECI (9%)

1 GODINU (3%)

JOS NISAM (33%)

Broj svih glasova: 33

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *