|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
21.6.2011 10:43:41   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Adana

Pa ne izgleda bas blizu, zar ne... user posted image  I nekako je izolovano, ne znam da li je ista uvece osvjetljeno i kuda prosetati... A kaze mi gazdarica da treba oko 5 min. pjeske do plaze da se sidje...

meni ovo baš i ne izgleda blizu, ovo je mislim čak iznad magistrale, traži ti nešto drugo mila, moj ti je savjet

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1651
21.6.2011 10:44:36   
M kao Mama
izvinjavam se ovo je tik do magistrale, nema spavanja cijelu noć od kamiona, ipak pogledaj još negdje

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1652
21.6.2011 10:58:49   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Pa ne izgleda bas blizu, zar ne... user posted image  I nekako je izolovano, ne znam da li je ista uvece osvjetljeno i kuda prosetati... A kaze mi gazdarica da treba oko 5 min. pjeske do plaze da se sidje...

meni ovo baš i ne izgleda blizu, ovo je mislim čak iznad magistrale, traži ti nešto drugo mila, moj ti je savjet

Meni više izgleda 5 min autom. Hajd ti meni fino pošalji na pp koliko ste planirali platiti pa ti pošaljem nesto sto sam ja nasla. može li?

Osim ako volite pješačiti po suncu i nositi sebe i dijete jer se uzbrdo sigurno ne može popeti. Ili sta planirali autom pa kod plaže platiti parking 30 kuna po danu?

Da sam ja u pitanju nema šanse da bi izabrala niti jedan od ova dva ponuđena.

Neposredna veza do poruke: 1653
21.6.2011 11:14:08   
vila_7
joj Adana al nas ti zadevera...odoh ti i ja traziti drugiuser posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1654
21.6.2011 11:17:24   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: helena_7

joj Adana al nas ti zadevera...odoh ti i ja traziti drugiuser posted image

joj u pravu si,evo i ja sam nesto trazila amozda i sebi naletim na nestouser posted image
Adana ja nisam ni vidjela ovu sliku ranije tek sad vidjeh da je podaleko,ovakav smjestaj mozes naci i bez rezervacijeuser posted image ...u kom periodu idete da ti trazimouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1655
21.6.2011 11:23:46   
Adana
user posted image  user posted image  user posted image    user posted image   

Trazim i ja jos, i cekam odgovore sto sam poslala upite... user posted image

Isli bi aBd 6. - 13.7.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1656
21.6.2011 11:28:30   
Nedi
Ma pustile bi mi tebe da hodas gore-dole ali nam zao mrviceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1657
21.6.2011 11:32:00   
teacher75
adana, pitala sam prijatelje sto imaju kucu u bristu i kazu ako je kuca kod magostrale da nije puno visoko, imaju i stepenice i cesta do plaze i kazu da nije problem, do graca se moze laganom setnjom stici za pola sata, oni sa malom svako vece setaju (naravno mala je u kolicima)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1658
21.6.2011 11:33:53   
teacher75
ne bi ni ja nikad daleko od plaze, pogotovo jos ako je uzbrdo. radije cu uzeti losiji apartman a da je blizu plaze. sa autom je skoro uvijek problem naci parking na plazi ili se placa, pa ako cu trosit na parking onda bolje uzeti skuplji ali na plazi, da se ne moram vozikati.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1659
21.6.2011 11:36:13   
Adana
Ma dacu ja vama... user posted image  .... user posted image  Treba mene da zalite, a ne mrvicu, mrvica je k'o ukljucena u struju i da se ona pita sve moze samo da nije u sobi i da se hoda... user posted image

Hvala Teacher, teta se zove Veronika Numić, Sarajka je, ulica je Somine. Mislim da je do same magistrale, bar se tako cini na slikama. Da mozda ne znaju ko je/gdje je? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1660
21.6.2011 11:47:36   
M kao Mama
Mila majo najbolje ti je zapucaj lijepo dole i traži na licu mjesta, ovo jesvemačak u vreći, tako samje 2003. sa kumom i rodicom u sutomore, prekooglasa nađemo, kaže čiko 5. eura krevet, tada su gbile te cijene, plaža ispod kuće. Mi na plažu kad nudistička, te brže bolje tamo do smještaja da se pokupimo, on poče da galami ja sam ovo vamačuvao, koliko mi se ljud vratilo, vlim ja ne kaki, pusti nas da idemo evo ti 10 eura i nogom u dupe da se udaraš.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1661
21.6.2011 11:52:10   
Nedi

Mila majo najbolje ti je zapucaj lijepo dole i traži na licu mjesta, ovo jesvemačak u vreći, tako samje 2003. sa kumom i rodicom u sutomore, prekooglasa nađemo, kaže čiko 5. eura krevet, tada su gbile te cijene, plaža ispod kuće.

Ja sam ovako nasla u Podacamauser posted image user posted image user posted image user posted image
Oglas u novinama, čiko iz Sarajeva kaže ma 5 min, začas se spustiš do magistrale a plaža je odmah ispod. Kad sam dosla ovce pod ručnom pasu koliko je brdo. Kad se vracas treba ti 30-40 minuta i dusa ti na nos izađe.

Neposredna veza do poruke: 1662
21.6.2011 11:56:15   
teacher75
najbolje je kad se fini vidi na slici ili na mapi gdje se nalazi kuca, onda te ne moze prevariti, ako se ne vidi meni je sumnjivo, jer za cas slazu

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1663
21.6.2011 11:57:10   
M kao Mama
Tiki, jeste li Vi konačno odlučili gdje idete, kada akobogda putujete

Neposredna veza do poruke: 1664
21.6.2011 11:59:52   
Adana
Ma razmisljali smo mi i na 'slijepo' da putujemo... Ali kontam gdje cu sa Asjom, ima li gdje parking, da nije skup i sl...

Neposredna veza do poruke: 1665
21.6.2011 12:02:03   
teacher75

Tiki, jeste li Vi konačno odlučili gdje idete, kada akobogda putujete

jesmo, u zuljanu na peljesac sredinom jula- 36 eura apartman za dvoje na prvom spratu, ima balkon,nema klimu, 40 metara od plaze

Neposredna veza do poruke: 1666
21.6.2011 12:03:36   
Honey3
eh mi evo rezervisali Neum, naselje Tiha luka,  apartman Matej,bili jednom, mjesto super,nije velika guzva,kuca na plazi ima svoj restoran,balkon gleda na plazu,djeca mogu i bez mene na brckanjeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 1667
21.6.2011 12:06:06   
Nedi
Parking je 30 kuna. Po povratku smo svratili u Makarsku (tamo gdje je nekad bio kamp Jure. Kamp je izgorio i sad je tu parking).

E vidis taj parking je u hladovini, spusta se skroz do plaze. Vi mozete na plazu dok tm trazi smjestajako ne nađete nista do tada

< Poruku je uredio Nedi -- 21.6.2011 12:07:16 >

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1668
21.6.2011 12:07:33   
bananica
IZVORNA PORUKA: zaha

eh mi evo rezervisali Neum, naselje Tiha luka,  apartman Matej,bili jednom, mjesto super,nije velika guzva,kuca na plazi ima svoj restoran,balkon gleda na plazu,djeca mogu i bez mene na brckanjeuser posted image

kada idete?? i mi cemo najvjerovatnije u Neum, isto Tiha luka, kuca do vaseuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1669
21.6.2011 12:10:24   
Adana
30Kn sat vremena ili? :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1670
21.6.2011 12:11:14   
bananica
hajde Adana i ti u Neum, da nas je viseuser posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1671
21.6.2011 12:13:05   
Honey3
Apartmani 2 + 2 + 4evo ga

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1672
21.6.2011 12:13:41   
Adana

Meni se taj dio Neuma ne svidja pretjerano, na samom je kraju i jos grade pa mi je nekako nedovrsen i neuredjen... Onaj dio malo nize kod Hotela Neum mi je OK...
Mi smo prosle godine bili tamo na pocetku kod hotela Zenit. Na plazi ispod hotela sma se i kupali, i svaku vece setali tamo do Tihe Luke. :) A kuca nam je bila druga od plaze...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1673
21.6.2011 12:14:26   
Honey3
IZVORNA PORUKA: bananica

kada idete?? i mi cemo najvjerovatnije u Neum, isto Tiha luka, kuca do vaseuser posted image

17 jula mi a vi??''

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1674
21.6.2011 12:15:08   
gvendolina

Ma razmisljali smo mi i na ''slijepo'' da putujemo... Ali kontam gdje cu sa Asjom, ima li gdje parking, da nije skup i sl...

ja da sam na vasem mjestu isla bi bez rez. nije u ovom periodu velika guzva,sigurno ces naci i bolji i povoljniji smjestaj na licu mjesta.Ostavite auto na 1-2 h na parkingu,malenu i zaovu ostavite u basti da popiju sokic a ti i tm trazite smjestajuser posted image Ovo pogotovo vrijedi ukoliko nem aneki konkretan i provjeren smjestaj da vam preporuciuser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 21.6.2011 12:19:59 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *