|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
16.6.2011 12:49:51   
Visnja RR
Nasa clanica iz Cazina je dobila ljetovanje u Poksatne ...sve besplatno za cijelu porodicu.... pa da joj i ovdje cestitam...jer nas ona cita ali ne pise user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1526
16.6.2011 12:54:57   
la bomba
A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ...  ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ...
Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno.
Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit.

Žuljana i Neum kod mene nula bodova.

Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni.

< Poruku je uredio la bomba -- 16.6.2011 12:56:15 >

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1527
16.6.2011 12:59:09   
veeseelaa
A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ...

Klek ti je bio blizu, 2 KM pa trebala si tamo otići prelijepo je
Ja sam se u Neumu samo stacionirala inače mi je Neum izuzev jednog restorana bezveze, već sma pisala, mi smo išli do Stona i on je jako blizu a i do Dubrovnika se može skoknuti

Neum je dobar samo jer su mu navedena mjesta blizu i naravno Dubrovnik

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1528
16.6.2011 13:01:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ...

Klek ti je bio blizu, 2 KM pa trebala si tamo otići prelijepo je
Ja sam se u Neumu samo stacionirala inače mi je Neum izuzev jednog restorana bezveze, već sma pisala, mi smo išli do Stona i on je jako blizu a i do Dubrovnika se može skoknuti

Neum je dobar samo jer su mu navedena mjesta blizu i naravno Dubrovnik

potpisujem

mi cemo evo trecu godinu aBd u Klek i ovaj dio jadrana mi je bas super

< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.6.2011 13:02:29 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1529
16.6.2011 13:04:45   
koka i po
Meni je u Neumu odlicno.pretezno tamo i ljetujem.poznata raja...nekako ko da sam kod kuce.doduse....ispod hotela Neum a ne Sunce(tamo mi je bez veze).vec dugi niz godina iznajmljujemo privatni apartman tik do mora(kad mi se ne kupa sjedim na terasi i gledam druge koji se namacu i przeuser posted image ).gazde su oslicne,gostoprimstvo na nivou i idemo sa gazdom u ribe user posted image .vecernje setnje pored mora...muzikica...lagani povjetarac ma milina...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1530
16.6.2011 16:34:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

slabo gdje na peljescu ima mjesta neke akcije osim u orebicu i malom stonu a inace sva a mjesta su penzionerska i nema bas nekih desavanja...

mi smo bili u lovistu i u trsteniku i dracama...prava penzija, ali meni je super mirno i lijepo.

ma mi i ne trazimo akciju, i hocemo penzijuuser posted image ionako s user posted image nismo ni prispjeli ni za kakve akcije, pa bolje a nema nista da ne patimo sto ne mozemouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1531
16.6.2011 16:36:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: la bomba

A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ...  ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ...
Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno.
Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit.

Žuljana i Neum kod mene nula bodova.

Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni.

a mi bas ne zelimo nigdje blizu orebica jer nam je to duza voznja, ili se mora na trajekt itd... trazimo nesto blize, zuljana je najdalje sto bi otisli, prije toga smo kontali ici u sreser ili drace jer su najblizi sto se tice peljesca, a buduci da idemo sredinom jula kad je svugdje najveca guzva, tucepi i ostatak makarske rivijere ne dolaze u obzir

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 1532
16.6.2011 16:42:04   
Lady26
Moja rodica je bila u Zuljani i to sa momkom....ujedali se bukvalno od dosade user posted image user posted image user posted image
Ne bih se ja usudila tako daleko sa user posted image jos plus nema ljekara, apoteke i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1533
16.6.2011 16:46:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moja rodica je bila u Zuljani i to sa momkom....ujedali se bukvalno od dosade user posted image user posted image user posted image
Ne bih se ja usudila tako daleko sa user posted image jos plus nema ljekara, apoteke i sl...

ovo sto kaze lady stoji, ne bih se ni ja usudila.prva bolnica je u orebicu ili u neumu a to je podaleko...zato lijepi klek, ima i kod njih dr, ali brate u neumu ima bolnica a i dubrovnik nije preko svijeta....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1534
16.6.2011 16:53:45   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

ma dosadno ce mi biti gdjegod da odem od ova tri mjesta koja su mi u opticaju: drace, sreser, zuljana, a zuljana ima bar lijepe plaze. a s momkom ne bih nikad ni isla na takvo mjesto. drugo je kad ides sa user posted image a nije to toliko daleko, najbliza apoteka i ambulanta su udaljeni 15ak kilometara, to je nista kad si s autom, a hb, nije nesto bolesljiva pa se ne sekiram toliko. uostalom, na onim slikama plaza na zuljani sam vidjela bas puno djece

< Poruku je uredio teacher75 -- 16.6.2011 16:54:23 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1535
16.6.2011 21:25:19   
niki83
Mi smo odlucili..Podace..nikad nisam bila, kazu dosta bosanaca ima, i guzva naravno, ali na to smo vec i navikliuser posted image ... Uglavnom apartman je sasvim ok, a cijena mu je bas prihvatljiva, nadam se da ce sve biti po planu i uredu aBduser posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 1536
16.6.2011 21:29:34   
Hannica
Bila sam ja jednom u podacim,davno nekad,kad sam tek srednju skolu zavrsila.Lijepo mjesto,vise za porodice s djecom,ali to me nije sprijecilo da mi bude lijepo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1537
16.6.2011 21:32:49   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Nasa clanica iz Cazina je dobila ljetovanje u Poksatne ...sve besplatno za cijelu porodicu.... pa da joj i ovdje cestitam...jer nas ona cita ali ne pise user posted image

Pametno,dok smo mi pisali zena glasala.user posted image user posted image Cestitke.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1538
16.6.2011 22:26:02   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: niki83

Mi smo odlucili..Podace..nikad nisam bila, kazu dosta bosanaca ima, i guzva naravno, ali na to smo vec i navikliuser posted image ... Uglavnom apartman je sasvim ok, a cijena mu je bas prihvatljiva, nadam se da ce sve biti po planu i uredu aBduser posted image

podace po mom misljenju user posted image

premalo mjesto, dosadno a ja sam tim koji trazi mir, pa zamisli onda

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1539
17.6.2011 11:17:42   
Anica1

I mi cemo jedan dio godisnjeg biti u Podacima, a drugi dio u Medulinu.
Bila sam vec jednom u Podacim,a ima super setnica do Brista i Gradca. Malo mjesto, nema nekog sadrzaja lai meni je skroz ok.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1540
17.6.2011 11:31:45   
palachinken
Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1541
17.6.2011 11:41:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken

Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.

Mi i u Podacima i u Medulinu placamo 30 eura  (aprtman za 2 osobe)

U Podacima smo prije 2 godine bili kod iste zene u ovom apartmanu i ista je cijena bila, sa ukljucenom taksom.

< Poruku je uredio Anica1 -- 17.6.2011 11:42:30 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1542
17.6.2011 11:49:37   
Nedi

Jel iznad magistrale ili ispod? Podace su jakoooo brdovite. 5-10 min do plaže znači u povratku sa stvarima 30-40min

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1543
17.6.2011 14:05:09   
teacher75

apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)

Neposredna veza do poruke: 1544
17.6.2011 14:11:21   
babi
da li imate neku preporuku br. telefona za veliki drvenik za apartman dvije osobe i bebas, jer nam je upravo otkazana rezervacija za apartman od 25.06. do 02. jula. A nama je bilo ekstra tamo pa bi i ove godine.

Neposredna veza do poruke: 1545
17.6.2011 14:18:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75

apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)

Pa dobro, to su iste cijene kao i zadnje 2 godine.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1546
17.6.2011 18:02:57   
niki83
ma iste su cijene..samo sto je ovo godine za razliku od prosle trebalo malo ranije rezervisati, ako si htio birati user posted image
mi smo u Podacima kod čike koji ima kucu ispod magistrale, jer znam sta to znaci..ma imaju mape one njihove, pa je lahko vidjeti gdje suuser posted image ... ovi iznad nisu dolazili u obzir, jer kad si s user posted image to znaci da najmanje 3x u toku dana moras setati gore-dolje... ali neka nama nasih bebauser posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 1547
18.6.2011 10:55:56   
Crvena

ma dosadno ce mi biti gdjegod da odem od ova tri mjesta koja su mi u opticaju: drace, sreser, zuljana, a zuljana ima bar lijepe plaze. a s momkom ne bih nikad ni isla na takvo mjesto. drugo je kad ides sa user posted image a nije to toliko daleko, najbliza apoteka i ambulanta su udaljeni 15ak kilometara, to je nista kad si s autom, a hb, nije nesto bolesljiva pa se ne sekiram toliko. uostalom, na onim slikama plaza na zuljani sam vidjela bas puno djece

Zuljana je malo mjesto, pravo za odmor. Apoteku svakako nosi svako sa sobom user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

Neposredna veza do poruke: 1548
18.6.2011 11:04:30   
Hannica

Pa to uopste nije skupo,mi smo prosle godine u Neumu placali 45 Eura a jos ni sezona nije bila pocela.

Neposredna veza do poruke: 1549
18.6.2011 11:49:54   
teacher75
mi smo u zuljani nasli najjeftinije za 36 eura, 40 metara od plaze- dvokrevetni apartman na 1.spratu, mislim da nema klimu

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prvi čovjek na mjesecu
veeseelaa

Vjerujete li da je Nil Armstrong zaista koračao po mjesecu ili mislite da se radi o glupostima kojim možne sile zavaravaju svijet?

Mislim da je Nil bio na mjesecu (50%)

Ma kakvi, čista glupost (13%)

Nisam sigurna (11%)

Imam odredjene sumnje prema ovom događaju (25%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *