Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 8.1.2010 21:52:22
Aminad
IZVORNA PORUKA: Mirkica
vidim da si iz Tuzle ja nisam ali su moji u Tuzli nego jel taj film ima gdje kod nas da se kupi???
Koji je to kanala i na kojem jeziku i to bih rado sagledala (Jusuf) , Hazreti Merjem ko ima snasu neka gleda divan film i definitivno nemoras biti Musliman da bih je gledao nego je napravljeno bas onako kako je bilooo
Ne znam ima li negdje da se kupi, moji dobili od nekoga, ne znam ništa više, samo znam da sam ja uzela 3DVD podavno od njih i da im nisam vratila još
A kanal se zove Sahar-iranski ali od 19:30 čini mi se, imaju program koji uređuju bosanci i Jusuf je s prevodom na naš jezik. Bude oko 21h i slično je urađen kao Merjema samo što kratko traje, samo pola sata. Mislim da je na istom kanalu Merjema bila ovako isto u nastavcima prije Jusufa.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 8.1.2010 22:59:58
Amelaa RR
Evo ja i dragi upravo pregledali AVATAR......ebimu misha...ja ne bi bila ja da nisam placka plackava... Ali nisam mogla ostati ravnodusna...ovo je daleko od bajke...iz ovog se moze dosta nauciti.. Zaista predobar film..vrijedi svake minute gledanja...Svaka cast James Cameronu
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 14.1.2010 22:58:59
Mirkica
e super uzivaj , ej sto ti nevalaj ovaj status nikada neznam jesil tu ili nisi
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 15.1.2010 20:44:52
Mirkica
IZVORNA PORUKA: shejla
"Zivot je lijep" je fakat prekrasan film.
Ja neko vece gledala "Julie & Julia" (tako nekako se pise) i bezze je pravo, meni.
tri dana preplakala zbog tog filma i vise se ne usudzujem da ga gledam mene je nesto taj film potrefiooo dobro me je potrefio i dana danas kad mi naumpadne ona scena kad njega odvodi vojnik dodze mi da placem
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 15.1.2010 21:00:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanja , al' fakat film je prelijep...
Od novijih Inglourious Basterds mi je super dobar, pravi Tarantino...
The Notebook je predivan film a citala sam knjigu po kojoj je napravljen zove se Zima za dvoje, davno, sjecam se da nisam vidjela slova koliko su mi suze tekle
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 15.1.2010 21:20:25
leli§
meni se od horora najvise svidio, a i najvis eme prepao the Omen---Predskazanje... Boze sacuvaj nisam mogla zaspati... ne volim horore niti mi je uzitak gledati ih, ubijek skiljim ispod deke