Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 16:32:32
Mirkica
Povratak na Cold Mountain
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanja , al' fakat film je prelijep...
Od novijih Inglourious Basterds mi je super dobar, pravi Tarantino...
The Notebook definitivno moj najbolji film , najdrazi film ma eto Super ja sam oplakal milion puta uz ovaj film koliko tu emocija ima ...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 16:43:08
reallove
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Povratak na Cold Mountain
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanja , al' fakat film je prelijep...
Od novijih Inglourious Basterds mi je super dobar, pravi Tarantino...
The Notebook definitivno moj najbolji film , najdrazi film ma eto Super ja sam oplakal milion puta uz ovaj film koliko tu emocija ima ...
ja cu veceras potraziti taj film The Notebook...volim takve filmove
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 16:59:10
Mirkica
reallove i ovaj put gledajte sami ako slucjano zaplacete da se ne stidite :))) posto si ti emotivna oplakasec sigurno
znali neko neku nasu stranicu za skidanje filmova ja sam prije skidala s medioteka.com ali vise neradi tu sam sebi skinula film Hazreti Merjem divan film iz tri dijela e tu sam moju dus u isplakala ali moj dragi muz je izbrisao igrom slucaja i sada nenmogu nigdje da nadzem gdje bih skinula ponovo ako neko zna neka javiii
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 20:24:55
Aminad
IZVORNA PORUKA: Mirkica
reallove i ovaj put gledajte sami ako slucjano zaplacete da se ne stidite :))) posto si ti emotivna oplakasec sigurno
znali neko neku nasu stranicu za skidanje filmova ja sam prije skidala s medioteka.com ali vise neradi tu sam sebi skinula film Hazreti Merjem divan film iz tri dijela e tu sam moju dus u isplakala ali moj dragi muz je izbrisao igrom slucaja i sada nenmogu nigdje da nadzem gdje bih skinula ponovo ako neko zna neka javiii
Odličan film, moji roditrelji ga imaju snimljenog na DVD, ne znam odakle si mogla bih ti presnimiti. Mi sad pratimo Jusufa preko satelitske na kanalu Sahar. Odličan je, bude oko 21h.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 20:49:51
Mirkica
vidim da si iz Tuzle ja nisam ali su moji u Tuzli nego jel taj film ima gdje kod nas da se kupi???
Koji je to kanala i na kojem jeziku i to bih rado sagledala (Jusuf) , Hazreti Merjem ko ima snasu neka gleda divan film i definitivno nemoras biti Musliman da bih je gledao nego je napravljeno bas onako kako je bilooo
< Poruku je uredio Mirkica -- 7.1.2010 20:50:39 >
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 21:55:29
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: pocahontas
film izvornog naziva TAKEN pogledati, pogledati, pogledati ..odlican i uzbudljiv...
Slazem se!!! Uuh, dobar, dobar...
Sto se tice serija, Friends-i su meni apsolutno neprevazidjeni, carevi!!! A Prison break je super prva i donekle druga sezona, trecu su vec razvodnili a cetvrta mi je vala ala spanska sapunica, bezveze totalno i bas su me iznervirali! Pokvarise onako dobru seriju, trebali su zavrsiti sa drugom sezonom i bila bi to najubudljivija serija ikad!!!
Reallove i ostali koji se spremate da gledate Notebook, javite kako vam se svidja film...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 22:29:48
shejla
I ja sam odgledala Prison break, i u neko doba sam skontala da se i scenarista pogubio pisuci i onda je poceo da ubacuje samo zaplete, a nista ne raspetlja... Na kraju je toliko stvari ostalo bez odgovora Je li iko gledao film Prison break... kazu to je nastavak - umjesto 5-te sezone je film???
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 22:36:49
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: shejla
I ja sam odgledala Prison break, i u neko doba sam skontala da se i scenarista pogubio pisuci i onda je poceo da ubacuje samo zaplete, a nista ne raspetlja... Na kraju je toliko stvari ostalo bez odgovora Je li iko gledao film Prison break... kazu to je nastavak - umjesto 5-te sezone je film???
Ma gledala sam ja, bezveze totalno, nije to film vec dupla epizoda (zavrsna epizoda cetvrte sezone), razocaravajuce totalno, sokantno je kako zavrsava glavni lik...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 22:49:47
Anoniman
Notebook je dobar film
ja evo sad razmisljam koji mi je naj film...fakat se ne mogu odluciti
ali evo recimo filmovi koji su meni dragi
pulp fiction, doberman, 4 sobe, od sumraka do zore, sin city, trainspotting, smrtonosno oruzje (svi), kum (to je ipak kum), iskupljenje u shawshanku, afera thomasa crowna.....ma ima Hin
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 22:56:36
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: dana3
zar je "Avatar"stigao vec u BiH? ovde se tek prikazuje u kinima
Wolverine-ko voli fantaziju
Cuj zar je stigao u BiH??? Sto nebi stigao???
Jeste li gledali "Paranormal activity", je li fakat tako strasan kao sto kazu na reklami???
Ja gledala...strasan jeste, ne bih ga gledala nikad navecer ma inace ga ne bih opet voljela gledati jer su meni rekli da je pravo istinit dogadaj..a ima isto tako dosta njih koji kazu da je to opet samo dobro uradjen film ... Ja ga gledala pred spavanje...pa nisam smjela ni u wc kasnije..nije on sad scenama toliko strasan koliko covijek sam sebi navuce neku suhvu..
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:05:30
shejla
znaci da ne gledam Ja inace horore gledam bez tona...a ovaj je koliko sam skontala uradjen dokumentarno - nesto na fazon onih vjestica iz sume...kako se ono zvalo Isto su govorili da je istinit dogadjaj, dok se nije pojavio drugi dio
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:08:59
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: dana3
zar je "Avatar"stigao vec u BiH? ovde se tek prikazuje u kinima
Wolverine-ko voli fantaziju
Cuj zar je stigao u BiH??? Sto nebi stigao???
Jeste li gledali "Paranormal activity", je li fakat tako strasan kao sto kazu na reklami???
Ja gledala...strasan jeste, ne bih ga gledala nikad navecer ma inace ga ne bih opet voljela gledati jer su meni rekli da je pravo istinit dogadaj..a ima isto tako dosta njih koji kazu da je to opet samo dobro uradjen film ... Ja ga gledala pred spavanje...pa nisam smjela ni u wc kasnije..nije on sad scenama toliko strasan koliko covijek sam sebi navuce neku suhvu..
I ja sam cula to kao po istinitom dogadjaju i ti folovi, a bice garant opet kao i sa Blair witch project, isto su tako pricali a zapravo su samo vrlo dobro promovisali film, svi smo se navukli na to , i neka smo, bas mi je bilo zanimljivo gledati u tom ubjedjenju ... Ja volim horore i cula sam da je Paranormal activity suupeer ko to voli i jedva cekam da ga gledam, al' mi treba drustvo, mm to nikako ne voli i odbija da gleda