Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 13:25:12
Niobe
IZVORNA PORUKA: škorpija
jel ko gledo avatara u kinu, znate li jel 3d verzija ili obična, kakav je film vrijedi li buljiti u ekran 3 sata
ja gledala piratsku verziju i zaista mi se svidio. 3D je, bar po najavama. i da nije, ja bih opet isla da ga gledam u kinu, iako sam gledala. Izvanredni efekti, predivni prizori, spektakularno. Isplati se
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 13:36:06
snijeg
IZVORNA PORUKA: Niobe
jesam ja normalna ako mogu pogledat film i po 5-6 puta a da mi ne dosadi
Naravno da jesi, ja sam Amadeusa gledala 15 puta i svaki put ga gledam sa istim žarom kao da je prvi put. Ako niste gledale, pogledajte, mene taj film svaki put podsjeti da je dovoljno biti živ da bi ljudi bili zlobni prema tebi, iako im daješ svoj maksimum!!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 13:44:22
sara.at
IZVORNA PORUKA: maja78
jedva cekam avatar da gledam :)
jesam ja normalna ako mogu pogledat film i po 5-6 puta a da mi ne dosadi
nadam se da jesi jer sam ista takva, i vise od 5-6 puta
i ja vise, al nisam smjela napisat
kukuu a sta je onda samnom ja nijedan nemogu pogledati do kraja pocne me nervirati otkad sam trudna samo ove crtice gladam a alvin njega mogu sto puta jos pogledati......
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 14:34:51
leli§
IZVORNA PORUKA: škorpija
jel ko gledo avatara u kinu, znate li jel 3d verzija ili obična, kakav je film vrijedi li buljiti u ekran 3 sata
izdat je i u 3d i u obicnoj verziji pa kako ti volja- odnosno ne znam kakva je situacija sa nasim kinima :):):) ja sam gledala 3d verziju --- glava me zabolila i prvi komentar nakon filma je bio: moze li james cameron napraviti film ispod 2 sata film je ok, efekti su super, prica je onako bajka-bajka:):):) ali boje su puno bolje kad se skinu naocale :):):)
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 14:46:48
IvanaTz
Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanja , al' fakat film je prelijep...
Od novijih Inglourious Basterds mi je super dobar, pravi Tarantino...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 14:50:44
snijeg
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanja , al' fakat film je prelijep...
odličan film i naprosto ga je nemoguće odgledati bez suza....... hvala Ivana što me podsjeti, mogla bih ga još jednom pogledati da isplačem negativnu energiju
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 15:37:35
lost
Izdvajam neke od mojih omiljenih i svima ih toplo preporučujem jer su zaista svaki na svoj način odlični: Forrest Gump The Green Mile Instinct Gothika Mr. Brooks Cast Away A Beautiful Mind Deja Vu Man On Fire The Lake House The Truman Show City Of Angels....... Ima ih još mnogo ne mogu da se sada sjetim svih...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 15:49:52
Aminad
Nešto se nadam da će mi neko pozitivno odgovoriti na pitanje: radi li u Tuzli i jedno kino? Skoro sam sigurna da je odgovor negativan, ali opet se nadam da griješim!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 15:53:32
sara.at
IZVORNA PORUKA: lost
Izdvajam neke od mojih omiljenih i svima ih toplo preporučujem jer su zaista svaki na svoj način odlični: Forrest Gump The Green Mile Instinct Gothika Mr. Brooks Cast Away A Beautiful Mind Deja Vu Man On Fire The Lake House The Truman Show City Of Angels....... Ima ih još mnogo ne mogu da se sada sjetim svih...
City of Angels to je moj omiljeni film al sad mi nije preporucljivo da ga gledam jer placem i na djeciji film a kako bi tek na ovaj
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 4.1.2010 15:58:03
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Aminad
Nešto se nadam da će mi neko pozitivno odgovoriti na pitanje: radi li u Tuzli i jedno kino? Skoro sam sigurna da je odgovor negativan, ali opet se nadam da griješim!
Ne radi ni jedno!!! Uzas stvarno, u sta se to Tuzla pretvara...