|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti
4.1.2010 16:51:22   
reallove
PS.I love you...
meni je jedan od najboljih,mm i ja kupili cd i gledali samiuser posted image ...odlican jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 276
7.1.2010 16:32:32   
Mirkica
Povratak na Cold Mountain
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanjauser posted image , al' fakat film je prelijep...

Od novijih Inglourious Basterds mi je super dobar, pravi Tarantino...user posted image

The Notebook definitivno moj najbolji film , najdrazi film ma eto Super  ja sam oplakal milion puta uz ovaj film koliko tu emocija ima ...

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 277
7.1.2010 16:41:04   
Amelaa RR
Neku noc gledala predobar film
Heat
user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 278
7.1.2010 16:43:08   
reallove
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Povratak na Cold Mountain
IZVORNA PORUKA: IvanaTz

Svima onima koji vole da se isplacu uz film najtoplije preporucujem The Notebook (izasao prije 5-6 godina), ja sam ga gledala 10ak puta, znam ga napamet a suze su uvijek sastavni dio gledanjauser posted image , al' fakat film je prelijep...

Od novijih Inglourious Basterds mi je super dobar, pravi Tarantino...user posted image

The Notebook definitivno moj najbolji film , najdrazi film ma eto Super  ja sam oplakal milion puta uz ovaj film koliko tu emocija ima ...

ja cu veceras potraziti taj film The Notebook...volim takve filmove

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 279
7.1.2010 16:45:50   
dzeni_nl
i ja cu reci muzu da mi potrazi The Notebook posto ja moram imat i titlove pa ne mogu sama naci

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 280
7.1.2010 16:59:10   
Mirkica
reallove i ovaj put gledajte sami ako slucjano zaplacete da se ne stidite :))) posto si ti emotivna oplakasec sigurno

znali neko neku nasu stranicu za skidanje filmova ja sam prije skidala s medioteka.com ali vise neradi tu sam sebi skinula film Hazreti Merjem divan film iz tri dijela e tu sam moju dus u isplakala ali moj dragi muz je izbrisao igrom slucaja i sada nenmogu nigdje da nadzem gdje bih skinula ponovo  ako neko zna neka javiii

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 281
7.1.2010 17:02:52   
mamaajna
bibljotekar-ko voli avanturisticke-komedije ala IndianaJons samo moderniji, film ima vise nastavaka

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 282
7.1.2010 17:29:45   
dzeni_nl
dolaze li u obzir serije,jer sam ja gledala dvije predobre

Lost, sad cekam 6 sezonu i

Prison Break sve cetiri sezone sam pregledala i serija mi je za 10, mada sam zivce pogubila u neizvjesnosti sta ce dalje da se desi...

< Poruku je uredio dzeni_nl -- 7.1.2010 17:30:20 >

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 283
7.1.2010 18:33:27   
reallove
Evo nekoliko prijedloga,meni su ovi svi super:
Passengers
Jack and Jill (love story)

You don't  mess with the Zohan(komedija)
oni koji vole hororeuser posted image
Boogeyman
One missed call

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 284
7.1.2010 18:52:37   
breskvicaa
Zna li neko stranicu da mogu skinuti film trazim vec neko vrijeme ali nemogu da nađem user posted image  Hvala user posted image

< Poruku je uredio maida_sa -- 7.1.2010 18:53:02 >

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 285
7.1.2010 19:30:14   
reallove
IZVORNA PORUKA: maida_sa

Zna li neko stranicu da mogu skinuti film trazim vec neko vrijeme ali nemogu da nađem user posted image  Hvala user posted image

Probaj 4 shared ili raspitaj se moja sestra iz Bosne skida sa free zone,mislim da je bh telecom...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 286
7.1.2010 19:32:57   
pocahontas
film izvornog naziva TAKEN pogledati, pogledati, pogledati user posted image ..odlican i uzbudljiv...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 287
7.1.2010 20:24:55   
Aminad
IZVORNA PORUKA: Mirkica

reallove i ovaj put gledajte sami ako slucjano zaplacete da se ne stidite :))) posto si ti emotivna oplakasec sigurno

znali neko neku nasu stranicu za skidanje filmova ja sam prije skidala s medioteka.com ali vise neradi tu sam sebi skinula film Hazreti Merjem divan film iz tri dijela e tu sam moju dus u isplakala ali moj dragi muz je izbrisao igrom slucaja i sada nenmogu nigdje da nadzem gdje bih skinula ponovo  ako neko zna neka javiii

Odličan film, moji roditrelji ga imaju snimljenog na DVD, ne znam odakle si mogla bih ti presnimiti. Mi sad pratimo Jusufa preko satelitske na kanalu Sahar. Odličan je, bude oko 21h.

Gledali smo Avatar - jako dobar film!

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 288
7.1.2010 20:49:51   
Mirkica
vidim da si iz Tuzle ja nisam ali su moji u Tuzli nego jel taj film ima gdje kod nas da se kupi???

Koji je to kanala i  na kojem jeziku i to bih rado sagledala (Jusuf) , Hazreti Merjem ko ima snasu neka gleda divan film i definitivno nemoras biti Musliman da bih je gledao nego je napravljeno bas onako kako je bilooo

< Poruku je uredio Mirkica -- 7.1.2010 20:50:39 >

BA 13.12.2008

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 289
7.1.2010 21:45:49   
shejla
IZVORNA PORUKA: dana3

zar je "Avatar"stigao vec u BiH?
ovde se tek prikazuje u kinima

Wolverine-ko voli fantaziju

Cuj zar je stigao u BiH??? Sto nebi stigao???

Jeste li gledali "Paranormal activity", je li fakat tako strasan kao sto kazu na reklami???

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 290
7.1.2010 21:55:29   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: pocahontas

film izvornog naziva TAKEN pogledati, pogledati, pogledati user posted image ..odlican i uzbudljiv...

Slazem se!!! Uuh, dobar, dobar...user posted image

Sto se tice serija, Friends-i su meni apsolutno neprevazidjeni, carevi!!! A Prison break je super prva i donekle druga sezona, trecu su vec razvodnili a cetvrta mi je vala ala spanska sapunica, bezveze totalno i bas su me iznervirali! Pokvarise onako dobru seriju, trebali su zavrsiti sa drugom sezonom i bila bi to najubudljivija serija ikad!!!

Reallove i ostali koji se spremate da gledate Notebook, javite kako vam se svidja film...user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 291
7.1.2010 21:57:07   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shejla

Jeste li gledali "Paranormal activity", je li fakat tako strasan kao sto kazu na reklami???

vala bas..kao da smo Bogu iza tregera cccccc user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 292
7.1.2010 22:29:48   
shejla
I ja sam odgledala Prison break, i u neko doba sam skontala da se i scenarista pogubio pisuci user posted image  i onda je poceo da ubacuje samo zaplete, a nista ne raspetlja... Na kraju je toliko stvari ostalo bez odgovorauser posted image  
Je li iko gledao film Prison break... kazu to je nastavak - umjesto 5-te sezone je film???

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 293
7.1.2010 22:36:49   
IvanaTz

I ja sam odgledala Prison break, i u neko doba sam skontala da se i scenarista pogubio pisuci user posted image  i onda je poceo da ubacuje samo zaplete, a nista ne raspetlja... Na kraju je toliko stvari ostalo bez odgovorauser posted image  
Je li iko gledao film Prison break... kazu to je nastavak - umjesto 5-te sezone je film???

Ma gledala sam ja, bezveze totalno, nije to film vec dupla epizoda (zavrsna epizoda cetvrte sezone), razocaravajuce totalno, sokantno je kako zavrsava glavni lik...

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 294
7.1.2010 22:49:47   
Anoniman
Notebook je dobar filmuser posted image

ja evo sad razmisljam koji mi je naj film...fakat se ne mogu odlucitiuser posted image

ali evo recimo filmovi koji su meni dragi

pulp fiction, doberman, 4 sobe, od sumraka do zore, sin city, trainspotting, smrtonosno oruzje (svi), kum (to je ipak kum), iskupljenje u shawshanku, afera thomasa crowna.....ma ima Hinuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 7.1.2010 22:55:22 >

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 295
7.1.2010 22:52:10   
IvanaTz
Uh Kum je vrh (kum svih filmovauser posted image user posted image user posted image ), kako sam to zaboravila... Mi ga gledamo jednom godisnje obavezno (sva tri dijela) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 296
7.1.2010 22:53:30   
Amelaa RR
Moze Kum ...kum je ama kumuser posted image user posted image user posted image user posted image Dada dobro si hin ti pobrojala..begenisem spisak

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 297
7.1.2010 22:56:36   
Amelaa RR

Ja gledala...strasan jeste, ne bih ga gledala nikad navecer ma inace ga ne bih opet voljela gledati jer su meni rekli da je pravo istinit dogadaj..a ima isto tako dosta njih koji kazu da je to opet samo dobro uradjen film ...
Ja ga gledala pred spavanje...pa nisam smjela ni u wc kasnije..nije on sad scenama toliko strasan koliko covijek sam sebi navuce neku suhvu..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 298
7.1.2010 23:05:30   
shejla
znaci da ne gledam user posted image
Ja inace horore gledam bez tona...a ovaj je koliko sam skontala uradjen dokumentarno - nesto na fazon onih vjestica iz sume...kako se ono zvalo user posted image  Isto su govorili da je istinit dogadjaj, dok se nije pojavio drugi dio user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 299
7.1.2010 23:08:59   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ja gledala...strasan jeste, ne bih ga gledala nikad navecer ma inace ga ne bih opet voljela gledati jer su meni rekli da je pravo istinit dogadaj..a ima isto tako dosta njih koji kazu da je to opet samo dobro uradjen film ...
Ja ga gledala pred spavanje...pa nisam smjela ni u wc kasnije..nije on sad scenama toliko strasan koliko covijek sam sebi navuce neku suhvu..

I ja sam cula to kao po istinitom dogadjaju i ti folovi, a bice garant opet kao i sa Blair witch project, isto su tako pricali a zapravo su samo vrlo dobro promovisali film, svi smo se  navukli na to , i neka smo, bas mi je bilo zanimljivo gledati u tom ubjedjenju ...
Ja volim horore i cula sam da je Paranormal activity suupeer ko to voli i jedva cekam da ga gledam, al' mi treba drustvo, mm to nikako ne voli i odbija da gleda

< Poruku je uredio IvanaTz -- 7.1.2010 23:09:46 >

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *