Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:11:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: shejla
znaci da ne gledam Ja inace horore gledam bez tona...a ovaj je koliko sam skontala uradjen dokumentarno - nesto na fazon onih vjestica iz sume...kako se ono zvalo Isto su govorili da je istinit dogadjaj, dok se nije pojavio drugi dio
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:17:48
shejla
mislim da su najstrasniji ikad napravljeni filmovi SAW (svi nastavci). Zapravo su vise gadni... mm to gleda sav sretan, ja jedva, bas mi u neko doba dodje zlo Bas sam kontala nesto o tom autoru kakav je to psihopata... Trebalo bi ga zatvoriti u ludaru preventivno
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:33:40
Mirkica
IZVORNA PORUKA: shejla
mislim da su najstrasniji ikad napravljeni filmovi SAW (svi nastavci). Zapravo su vise gadni... mm to gleda sav sretan, ja jedva, bas mi u neko doba dodje zlo Bas sam kontala nesto o tom autoru kakav je to psihopata... Trebalo bi ga zatvoriti u ludaru preventivno
i za mene je taj film totalno los ja bih onakve filmove zabranila da se emituju , uopste nije starsan vec gadan nenormalan film i ja nemogu da gledam , ja volim Horore za mene je horor The Amityville Horror jos kad se zna da je film istinit ja se ziva izplasim :)
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:41:45
Mirkica
hahhah jest vala da lijepse spavamo i taj sam film gledala super je ja volim na taj fazon horore :)
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:47:07
Mirkica
hahha meni ej prvi dio bio starsniji ja sam gledal taj film i posle nakon 7 dana umislila i ja sebi da ce me neko nazvati ojjj majko moja bas sam bila luda ali mi je stvarno bio strasan dok drugi dio sam prespavala u kinu :)
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 7.1.2010 23:54:48
Nunichi
Joooj jeste!!! Eto sad cu je sanjati, neka te neka Erna. Ja inace volim te horore sa "normalnim" likovima, ali su mi najstrasniji kad u njima ima djece sa "onim nekim" cudnim-strasnim pogledom. Ova njena kosa mi ne izlazi iz glave...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 8.1.2010 0:03:18
Anoniman
Mante se horora toliko sam ih gledala u tinejdžerskom uzrastu da sad kad idem ulicom prepadam se svoje sjene Dajte mi dobru komediju al baš, baš dobru...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 8.1.2010 0:06:47
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva
Mante se horora toliko sam ih gledala u tinejdžerskom uzrastu da sad kad idem ulicom prepadam se svoje sjene Dajte mi dobru komediju al baš, baš dobru...
Hotfuzz, engleska komedija, meni super. A i onaj "mahmurluk" mi je dobar, ako nisi gledala.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 8.1.2010 0:13:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Ja volim horore i cula sam da je Paranormal activity suupeer ko to voli i jedva cekam da ga gledam, al' mi treba drustvo, mm to nikako ne voli i odbija da gleda
Ivana drugi krug druženja gledamo filmove ... I mm nije zainteresovan za filmove većinu ih je gledao tako da su mu sad svi bezz kaže sve isti kalup ...