Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 15.1.2010 21:47:11
teacher75
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl
ja sam gledala sex i grad, pomalo mi je dosadan, ali mi je kraj dobar i tada sam plakala.
ja sam veliki ljubitelj Sex i grad-a pa mi se i film svidio, mada je serija bolja. nekako me nostalgija uhvatila za mojim djevojackim danima dok sam gledala film:)) dok je trajala serija i ja sam bila djevojka, pa sam se bas pronasla i u seriji i u filmu, jer i u filmu su one sad ozbiljnije nego u seriji. jedva cekam 2.dio
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 15.1.2010 21:52:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Mante se horora toliko sam ih gledala u tinejdžerskom uzrastu da sad kad idem ulicom prepadam se svoje sjene Dajte mi dobru komediju al baš, baš dobru...
daj mi beispiel kakve komedije volis...one tupave ili one neke bolje...mislim s nekom "porukom"...ne znam ni sama kako da objasnim....znaci tipa "americke pite" ili tipa "gore ne moze" (fol gore ne moze ima poruku " elem znas sta zelim reci
ne znam jesi li gledala "kralj etera" meni pravo dobra komedija, "hemiski orgazam" ova mi je od tupavih najbolja, "riba zvana vanda" kum svih komedija, "smijesna strana istorije (ne mogu je naci nikako)...meni su isto dobre sve s Rob Schneiderom i s Adam Sandlerom
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 15.1.2010 22:00:29
shejla
ja potrebu za komedijama zadovoljavam uz fox life Jest da su serije, ali se ismijem svaki dan...ujutro uz kafu ili nekad u toku dana...sta god utrefim bude dobro: darma i greg, reba, scrubs, dr. house (nije bas komedija, ali ima super provala), kako jim kaze...
A od filmova komedija ja volim one sa Jim Carryjem
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 16.1.2010 22:00:16
Mirkica
Davno sam ga gledalal al je meni odlican film i gledala sam ga sigurno 10 puta
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 16.1.2010 22:04:26
Dida79
Jeste li gledali film Treptaj...uh svaki put me raslace ali je
Emma Brody (Madeleine Stowe) oslijepjela je kao dijete. Vid joj je vraćen presađenom rožnicom. Sada može vidjeti svoju najbolju prijateljicu Candice (Laurie Metcalf). Može vidjeti ljepote Chicaga i lice čovjeka koji je ubio njezina susjeda. No ponekad Emmin (Madeleine Stowe) um registrira slike tek dan poslije. Istražitelj John Hallstrom (Aidan Quinn) vjeruje da je Emma vidjela ubojicu – i da je on i dalje prati.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 16.1.2010 22:07:59
Mirkica
Dida gledala sam davno ovaj film dobar je mada ja nikako da se sjetim kraja :)))
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 16.1.2010 22:09:30
Amelaa RR
Nemoj zezat...e bas mi je zao...ma hoce mene to..mislim da uvijek omasim kad imas sta plaho na tv..Al svejedno cu se ja potruditi da ga nadjem u videoteci..
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 16.1.2010 22:22:07
Mirkica
e neznam kako sam zaboravila ovaj film ali film je dobar , odlican ma fantastican na Engleskom je Helen of Troy evo i iscjecak , stvarno vrijedi pogledati.....
< Poruku je uredio Mirkica -- 16.1.2010 22:28:38 >
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 16.1.2010 22:31:15
teacher75
Ja brate volim Kuma, pogotovo prva dva dijela, gledala sam nekoliko puta, pa Scarface (Lice s oziljkom), itd... volim te filmove o mafiji. Zatim, kao sto sam prije vec navela, volim spanske filmove Pedra Almadovara (Sve o mojoj majci, Pricaj s njom, Los odgoj, Vracam se, Slomljeni zagrljaji...)- isto ih gledala nekoliko puta. Dalje, i ja moram spomenuti Notebook, predivna ljubavna prica. Volim pogledati i dobru komediju (posebno komedije Ben Stiller-a), stare romanticne komedije s Meg Ryan, filmove pod rezijom Clint Eastwood-a (Mystic River, Million Dollar Baby, Gran Torino...).Veliki sam filmofil!!!