Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 26.1.2010 11:26:01
Anoniman
dadada gledala sam smješna strana istorije i ide na moju listu najboljih komedija 1. Glup -gluplji (Jim Carrey i Jef Daniels) tupav jest al sam se ismijala 2. hemijski orgazam 3. Drillbit Taylor (Owen Vilson) 4. Hancoc (Wil Smith)-za ovaj film mislila sam da je glupa fantazija i nešto kao spaiderman ali me pravo iznenadio- pozitivno ...morate pogledati 5. put oko svijeta za 80 dana (Jackie Chan) mislim kad je riječ o Džekiju suvišno komentarisat meni su svi njegovi filmovi dobri. 6. smoking (Jackie Chan) 7. gas do daske svi dijelovi (Jackie Chan) 8. smješna strana istorije -stari film 81 parodija na historijski razvoj čovječanstva najsmješniji dio mi je Rim a najbolji "Španska inkvizicija" urađeno kao mjuzikl. (zaista neobičan film pogotovo u poređenju sa današnjim komedijama)
gledala twilight, odlican film, kada se vampir zaljubi u obicnu djevojaku i ona u njega. inace ne volilm horor filove, ali ovaj nije strasan jer ovi vampiri nepiju krv od ljudi vec od zivotinja.
moram rec mm da mi skine i ovaj drugi dio new moon pa da i njega pogledam.
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 2.2.2010 21:59:55
Hanady RR
pa kad poče...što prije ne javi ženo draga
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 12.2.2010 21:54:54
teacher75
veceras u 23.05 je predobar film na bht1, jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala- brazilski City of God, pa preporucujem svima da pogledaju. necete se pokajati, dobio je bezbroj nagrada, napet i po istinitom dogadjaju.
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 20.4.2010 8:19:57
tap3ah
Ja sinoć gledao "Shutter Island." sa Leonardo DiCapriom (inače ga nešto ne gotivim) ..... neobičan film .... ne preporučujem osjetljivima (kraj je malkice )
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 25.4.2010 0:28:40
teacher75
maloprije na dvd odgledala divan ljubavni tuzni film Dear John po bestseller knjizi Nicholas Sparks-a, pisca predivne knjige The Notebook po kojoj je isto snimljen predivni film (pisali smo vec o tome). ko je procitao/ pogledao The Notebook (nas prevod: Zima za dvoje ili Biljeznica) svidjece mu se i ovaj film, jer je slicna (ljubavna) tematika
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 4.5.2010 21:34:20
teacher75
preporucujem jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala veceras na ftv u 22.25. spanski film- zivot je more, dobio nekoliko oskara prije nekoliko godina. potresna i dirljiva prica, tema eutanazija. igra jedan od mojih omiljenih glumaca javier bardem. obavezno pogledajte ako volite dobru zivotnu dramu!