|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
19.5.2010 21:21:29   
Adana
"Mama Mia" je bas lijep film. Toplo preporucujem! user posted image
Kao i "Kuca na jezeru".
Svi dijelovi folma "TAXI". user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 451
19.5.2010 21:36:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: larina

IZVORNA PORUKA: Latinka

Ja od srca preporučijem "It's complicated" - nasmijavao me do suza 
Gledalauser posted image user posted image user posted image

Jooooooooj, ona scena kad ona online priča sa S.Martinom, a bivši se pošteno pripremio i čeka je na krevetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo i sad se smijem na glas....vrh scena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 452
19.5.2010 21:57:01   
de_de
Ne znam je li ko vec pisao, ja sam za vikend gledala „Lov na bivšu ženu“ sa Jennifer Aniston i Gerard Butler. i stvarno je dobar, a  "It's complicated" vec drugi put iznajmljujemo u videoteci i nikako da ga odgledamo, ne da nam se.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 453
20.5.2010 14:43:56   
Anoniman
Meni je film "Lajanje na zvezde"
jedan od najboljih filmova, vjerujem da ste ga sve gledale...ali slučajno naleti na inserte iz filma pa sam se ismijala ko nije gledao obavezno odmah u videoteku...

umni rad je fizički neizdrživuser posted image

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 454
20.5.2010 15:20:16   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Breskva

Meni je film "Lajanje na zvezde"
jedan od najboljih filmova, vjerujem da ste ga sve gledale...ali slučajno naleti na inserte iz filma pa sam se ismijala ko nije gledao obavezno odmah u videoteku...

umni rad je fizički neizdrživuser posted image

Znam ga napamet i odgledam ga obavezno najmanje jednom godisnje...user posted image user posted image user posted image

...profesore, bio sam nevaljao, molim vas da i mene kaznite...

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 455
20.5.2010 15:48:59   
Anoniman
...ma ti si zlatan...user posted image

...sto piljis u mene? odmaram oci, imas....dosta hlorofila...lupas!ne, to moje srce lupa za tobom, ja ti samo prenosim...
sta ti je filozofe znamo se od malena?
mislis znamo se od malih nogu? Da, samo zamisli ja na tvoje noge evo do sad uopste nijesam obracao paznju...

ivana traba nam kafa za ovouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IvanaTz)
  Neposredna veza do poruke: 456
20.5.2010 16:10:26   
IvanaTz
bas vala user posted image user posted image user posted image , ma da hoce vise lijepo vrijeme doc', kafa se svakako dogovara!

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 457
20.5.2010 17:54:01   
meg 1
Definitivno Pride and prejudice sa Keira Knightley, Ponos i predrasude serija i film :)

vjezbanje kod kuce

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 458
20.5.2010 19:38:01   
larina
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: larina

IZVORNA PORUKA: Latinka

Ja od srca preporučijem "It's complicated" - nasmijavao me do suza 
Gledalauser posted image user posted image user posted image

Jooooooooj, ona scena kad ona online priča sa S.Martinom, a bivši se pošteno pripremio i čeka je na krevetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo i sad se smijem na glas....vrh scena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je scena najboljauser posted image user posted image zato zene ne propustajte ovaj filmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 459
20.5.2010 19:45:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: de_de

Ne znam je li ko vec pisao, ja sam za vikend gledala Lov na bivšu ženu“ sa Jennifer Aniston i Gerard Butler. i stvarno je dobar, a  "It's complicated" vec drugi put iznajmljujemo u videoteci i nikako da ga odgledamo, ne da nam se.

Sinoć sam ga gledala....simpa film za opuštanje user posted image

A ovaj 'Lajanje na zvezde' nisam gledala....ali vidim da bi morala...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 460
20.5.2010 19:48:54   
Anoniman
larina sad mi se toliko gleda taj film a tek ću ga sutra dobit, ne izazivaj višeuser posted image

(odgovor članu larina)
  Neposredna veza do poruke: 461
20.5.2010 20:07:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

A ovaj 'Lajanje na zvezde' nisam gledala....ali vidim da bi morala...

morašuser posted image nećeš se pokajati ja ga pamtim od srednje škole... i kao što ivana reče svake god.  repriza

Neposredna veza do poruke: 462
20.5.2010 20:10:48   
maja78 RR
lajanje na zvezde je prejak

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 463
21.5.2010 19:56:27   
larina
IZVORNA PORUKA: Breskva

larina sad mi se toliko gleda taj film a tek ću ga sutra dobit, ne izazivaj višeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 464
21.5.2010 20:03:38   
teacher75
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

nisam ga ni ja gledala, ciji je to film? jel ex jugoslovenski, il srbijanski? ima li ga u videotekama?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 465
21.5.2010 21:02:12   
maja78 RR
Beogradski e sad iz kojeg doba ne mogu da se sjetim, ja vjerujem da ima u vidotekama

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 466
21.5.2010 21:35:27   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

nisam ga ni ja gledala, ciji je to film? jel ex jugoslovenski, il srbijanski? ima li ga u videotekama?

koliko ja znam film je ex YU ali i odlican je bas za ismijati a onao i vrati u prosle dane  super je

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 467
24.5.2010 8:23:14   
Ilhana RR
Evo ja preporucujem film Dear John koji sam sinoc gledala... romantika i ljubav ubija u njemu... bas ono fin za ususkati se pred tv i gledati...

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 468
24.5.2010 8:45:55   
Anoniman
Ja sam sinoć gledala Derailed i stvarno je za preporučiti. user posted image
Glumi Jennifer Aniston i Clive Owen.

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 469
24.5.2010 10:15:37   
leona81
my sister's keeper

http://www.imdb.com/title/tt1078588/

morate ovo pogledati...odavno nisam gledala bolji film

Bracni par, kcerka oboljela od leukemije, brat nije adekvatan donor, pa oni odluce da rode jos jedno dijete da bude donor za bolesnu curicu. Kada mala napuni 11 godina odluci da tuzi roditelje jer su uradili jako puni operacija, vadjenje kostane srzi nekoliko puta i sad kad treba da i bubreg da, ne zeli vise da sudjeluje u to. Tada se familija pocinje raspadati i odmotava se klupko...Moja iskrena preporuka

sto se tice akcije Book of Eli i 50 Dead Men Walking, odlicni filmovi

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 470
24.5.2010 11:06:55   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

my sister's keeper

Bracni par, kcerka oboljela od leukemije, brat nije adekvatan donor, pa oni odluce da rode jos jedno dijete da bude donor za bolesnu curicu. Kada mala napuni 11 godina odluci da tuzi roditelje jer su uradili jako puni operacija, vadjenje kostane srzi nekoliko puta i sad kad treba da i bubreg da, ne zeli vise da sudjeluje u to. Tada se familija pocinje raspadati i odmotava se klupko...Moja iskrena preporuka

super je film, imam ja i taj dvd i tu knjigu na engleskom user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 471
24.5.2010 11:12:16   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

my sister's keeper

ako ti se svidio ovaj film, pokusaj nabaviti ovaj, jos je bolji! jest da sam se isplakala tokom filma, jos ga gledala u trudnoci, al je predivan! http://www.imdb.com/title/tt0955298/

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 472
24.5.2010 11:19:49   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Pogledala SUMRAK meni čudo film... Sad odo gledati nastavak Mlad MJESEC.... Javnem kakav jeuser posted image user posted image

Pogledajte ovaj film, meni je bas sjeo... Zapravo pogledajte oba nastavka, ja sam ga cak i sanjalauser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 473
24.5.2010 11:23:55   
teacher75

Pogledala SUMRAK meni čudo film... Sad odo gledati nastavak Mlad MJESEC.... Javnem kakav jeuser posted image user posted image

Pogledajte ovaj film, meni je bas sjeo... Zapravo pogledajte oba nastavka, ja sam ga cak i sanjalauser posted image

mene to nekako nikako ne zanima, ne volim filmove o vampirima i neke fantazije (izuzetak je gospodar prstenova). sumnjam da ce mi se svidjeti user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 474
24.5.2010 11:28:57   
sporty mamaa
Ne znam, meni je film u isto vrijeme i napet i romantican... A ovo nisu klasicni vampiri( ovi su se odlucili na neku vrstu dijete, tj.nece piti ljudsku krv) ali kad se ovaj lijepi vampir(glumac je extra) zaljubi u novu djevojku u gradu pocinje uzbudljiva prica... On se ne moze suzdrzati da joj popije krv jer ga uzasno privlaci, ali ipak ljubav pobjeduje.... U drugom djelu saznaje da nakon sto je ovaj vampir napustio decko u kojeg se samo"prividno" zaljubila vukodlak( isto ti vukodlaci ne napadaju ljude)... I onda slijedi okrsaj izmedu njih dvojice, meni je extrauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *