|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti
16.1.2010 22:48:00   
Mirkica
vjerovala ili ne ja sa m plakala kao godina u ovom filmu kad je Al Pacino dobio onaj poziv user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 376
20.1.2010 22:20:47   
Nunichi
Mi smo sinoc gledali...
user posted image

Odlican je. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 377
20.1.2010 22:24:30   
Skvo RR
I meni se taj gledaaaaaaa!!! Znaci dobaruser posted image !

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 378
20.1.2010 22:26:38   
NANICA
Sherlock je extraaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 379
20.1.2010 22:32:16   
Nunichi
Ma meni je odlican! user posted image Pogledaj, neces se pokajati.
A Avatar ne mogu da se natjeram da gledam... user posted image Mada citala sam da je extra, ali nisam ja od tih fantastika. user posted image user posted image user posted image user posted image

ps. nanice, neka si se malo pojavila u nasem gradu. user posted image user posted image

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 380
20.1.2010 22:33:52   
NANICA
Avatar je pegla prvih 5-10 minuta ali onda .....
hvala draga, malo da vas provirim user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 381
21.1.2010 7:58:15   
tap3ah
Cure samo da vam skrenem pažnju ..... Avatar ni pod razne ne gledaje ni na kakvom piratu ili bilo čemu što nije original ....... grijeh je.

A od filmova zadnje sam gledao dobro .... one Gadove od Taranitna .... meni super bilo tih 2,5 sata

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 382
21.1.2010 8:19:07   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: tap3ah

Cure samo da vam skrenem pažnju ..... Avatar ni pod razne ne gledaje ni na kakvom piratu ili bilo čemu što nije original ....... grijeh je.

totalno se slazem

A od filmova zadnje sam gledao dobro .... one Gadove od Taranitna .... meni super bilo tih 2,5 sata

ne volim te "ratne" ali ovaj me odusevio

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 383
22.1.2010 17:15:30   
sporty mamaa
Drage moje evo ja pisem popis filmova koje ste predlozile, jel vas mogu zamoliti da napisete o kojem se zanru radi da ga mogu lakse pronaci... Tnx...user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 384
23.1.2010 0:42:27   
sporty mamaa
Evo sad cemo ja i mm gledati AVATAR,  mana je samo sto je pirat al sta cesuser posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 385
23.1.2010 0:47:52   
milenium
skinuli ga s neta ili?

Neposredna veza do poruke: 386
23.1.2010 1:02:40   
milenium
imaš pp na mobu.user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 387
23.1.2010 10:16:27   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: milenium

skinuli ga s neta ili?

milenium mozes ga gledati Oline na www.nicijazemlja.net

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 388
23.1.2010 10:20:25   
Mya_81 RR
Vidim da vam se svidja Sherlock. Ja se nabrijala preksinoć i stvarno se veselila što ćemo ga gledati, ali sam se strašno razočarala. Meni je film nevjerovatno dosadan!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 389
23.1.2010 16:20:13   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: milenium

skinuli ga s neta ili?

Uzeli u videoteci, al sam se razocarala jer je film pirat... A i nije mi nesto, ja mislila sad cu uzivat kad ono bas nije po mom ukusu... A mm inace veliki "filmofil" je ostao razocaran... Kaze meni nista nije skuzio... U pola filma smo oboje zaspali, nisam ga jos vratila pa ga mozda i pogledam veceras ako mi se bude dalo...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 390
23.1.2010 16:20:59   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Vidim da vam se svidja Sherlock. Ja se nabrijala preksinoć i stvarno se veselila što ćemo ga gledati, ali sam se strašno razočarala. Meni je film nevjerovatno dosadan!

I ja se tako nabrijala za avaataruser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 391
23.1.2010 16:28:27   
Mya_81 RR
Meni je Avatar dobar...jest da kad su u pitanju takvi filmovi nema mi boljeg od Gospodara prstenova (mislim da bih to mogla gledati 24/7)...a je li se i gornji post odnosi na 'Avatar'...ne znam šta niste skontali user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 392
23.1.2010 16:32:33   
Anoniman
Život je lijep user posted image

Neposredna veza do poruke: 393
23.1.2010 16:55:32   
fahrisa
Babel, Amores perros, 21 gram - sveto trojstvo mojih omiljenih filmova

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 394
23.1.2010 17:08:29   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Meni je Avatar dobar...jest da kad su u pitanju takvi filmovi nema mi boljeg od Gospodara prstenova (mislim da bih to mogla gledati 24/7)...a je li se i gornji post odnosi na 'Avatar'...ne znam šta niste skontali user posted image

Sad da me pitas kratak sadrzaj, ne bi ti znala reciuser posted image user posted image user posted image Pitaj me veceras kad pogledam do kraja, mozda nesto i skontam, ipak sam ja plavusauser posted image user posted image user posted image A i bila sam sinoc bas pospana...

Neposredna veza do poruke: 395
23.1.2010 17:14:04   
shejla
i ja sam sinoc gledala Avatar i bas se pripremila....kad ono bezze user posted image
mm nije ni gledao, odusato je poslije pola sata, a ja sam se prisilila da odgledam do kraja, sve kontam nesto ce se izroditi... Jer sam citala da je bilo i user posted image kod nekih dok su gledali, ali eto mene nije bas nesto dirnuo...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 396
23.1.2010 22:42:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

daj mi beispiel kakve komedije volis...one tupave ili one neke bolje...mislim s nekom "porukom"...ne znam  ni sama kako da objasnim....znaci tipa "americke pite" ili tipa "gore ne moze"user posted image (fol gore ne moze ima porukuuser posted image " elem znas sta zelim reci

ne znam jesi li gledala "kralj etera" meni pravo dobra komedija, "hemiski orgazam" ova mi je od tupavih najbolja, "riba zvana vanda"  kum svih komedija, "smijesna strana istorije (ne mogu je naci nikako)...meni su isto dobre sve s Rob Schneiderom i s Adam Sandlerom

Volim Ledeno doba, Shrekuser posted image ...nešto s Edi Marfijem, Owen Vilsonom, Džeki Čenom...Američka pita "gore ne može"dobro si to navelauser posted image -nisam imala strpljenja izgledati ni do pola taj film a kad sam čula da ima još i 2,3 dio možda sad i 8...user posted image
Potražit ću ove što si navela"riba zvana vanda" i "smješna strana istorije" ja mislim da nisam gledala pošto ne pamtim dobro nazive. Hvaja

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 397
24.1.2010 0:11:10   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: shejla

i ja sam sinoc gledala Avatar i bas se pripremila....kad ono bezze user posted image
mm nije ni gledao, odusato je poslije pola sata, a ja sam se prisilila da odgledam do kraja, sve kontam nesto ce se izroditi... Jer sam citala da je bilo i user posted image kod nekih dok su gledali, ali eto mene nije bas nesto dirnuo...

Bas tako... Nije mi nesto, ima i boljih... Kad tako na hvale neki film, ja se odmah sjetim mame i njenih rijeci kad podem u videoteku: " Samo mi nemoj donjeti onaj sto je dobio Oscara"user posted image user posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 398
24.1.2010 8:49:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: fahrisa

Babel, Amores perros, 21 gram - sveto trojstvo mojih omiljenih filmova

uh, potpisujem za sva 3! odlicni filmovi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu fahrisa)
Neposredna veza do poruke: 399
24.1.2010 9:17:34   
new mama
Ja veceras idem u kino da gledam ovaj film Knjiga iskupljenja sa Denzelom Washingtonom,javim vam kakav jeuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *