Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:41:28
MajolinaTZ
"Haman" da ovdje moras prvo predati zahtjev,pa ako je odobren, onda ti dodaju poruku "Osjecaj se k'o kod kuce" ... Salim se ba,nego ovo za pravopis je posljedica zivljenja u mjestu gdje nema puno nase raje,pa kad nadjes stranicu kao ova, zanima te bas SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:43:50
acudesa
IZVORNA PORUKA: MajolinaTZ
"Haman" da ovdje moras prvo predati zahtjev,pa ako je odobren, onda ti dodaju poruku "Osjecaj se k'o kod kuce" ... Salim se ba,nego ovo za pravopis je posljedica zivljenja u mjestu gdje nema puno nase raje,pa kad nadjes stranicu kao ova, zanima te bas SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pa, upravo si predala i odobren ti je
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:45:02
veeseelaa
MajolinaTZ mene su tukli kad sam tek došla, pa ti vidi ima jedna što ide po kućama u smislu ispomoći ženama ako imaju problem oko dojenja (ona to sredi, potegli dva-tri puta), nje se dooobrooo čuvaj
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:46:28
acudesa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
MajolinaTZ mene su tukli kad sam tek došla, pa ti vidi ima jedna što ide po kućama u smislu ispomoći ženama ako imaju problem oko dojenja (ona to sredi, potegli dva-tri puta), nje se dooobrooo čuvaj
joj, jesi luda
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:47:27
batterfly
Sjedi 5, polozila si....Sa zadovoljstvom mogu reci "Osjecaj se k'o kod kuce"...
Sala mala, ajd sad prosetaj, ....
VELKAM ti nama kad kod mozes, sto rijedje to bolje... (SALA)-za ove koje nisu humoristicne
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:54:26
MajolinaTZ
Fali mi par kvakica,sta ces,nismo svi rodjeni sa perfektnom tastaRAturom A jbg,investicija je zesca ... par stotina maraka,pardon eura da uletis preko SHtele pa te onda napadaju ... Osjecam se ko politicar !!!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 0:58:26
acudesa
Fali mi par kvakica,sta ces,nismo svi rodjeni sa perfektnom tastaRAturom A jbg,investicija je zesca ... par stotina maraka,pardon eura da uletis preko SHtele pa te onda napadaju ... Osjecam se ko politicar !!!
na ovoj temi nije ispravno, majolina, jbg i tako to