Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 1.11.2009 18:23:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude
kome ti sms iz jordana da šalješ?
tebi i naci cu jos koga
Ja tek sad skontala da je reallove u Jordanu pingpong Ma, odosmo totalno u OT... BTW, izbacuje me iz cipela riječ kontati u usmenom i pismenom odgovoru mojih učenika
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 2.11.2009 20:43:58
reallove
IZVORNA PORUKA: pingpong
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: reallove ma neznam stvarno vidjela sam jednom nesto za sms ali nisam citala,al eto skupljam bodove pa sta bude
kome ti sms iz jordana da šalješ?
tebi i naci cu jos koga
Ja tek sad skontala da je reallove u Jordanu pingpong Ma, odosmo totalno u OT... BTW, izbacuje me iz cipela riječ kontati u usmenom i pismenom odgovoru mojih učenika
pingpong
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:07:19
Anoniman
: )reallove( :
Izbaci me iz takta riječ OTUDERA koju sam čula jučer u busu za Hrasnicu : ) Također me Ozbacuju "iscipela" slični primjeri: onudijer, ovudijer, tudijer, ondale, ovdale, otale, anamo...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 3.11.2009 18:27:54
reallove
hehehe da me ispravis jel...dok sam zivjela u bosni,moja komsinica sa prozora svojoj maloj govori"neces mi prljavijenogu u kucu" pa kontam,boze odakle je ona
< Poruku je uredio reallove -- 3.11.2009 18:29:06 >