Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 31.10.2009 23:12:43
ena23
"Kada Vam se u glavi smanta od bezbroj krivina, kad Vam se đovda dobro iztrucka od silnih rupa i taman kad izgubite želju da stignete tamo đe ste nakastili možete biti sigurni da ste stigli u selo Vodnica (naziv sela je izmišljen , ali ne i hićaja). Oštra planinska hava i nepregl - adna visoravan - hedija su za vaše začadžale nozdrve i zakanaćene oči koje su takve- budući da ste golem napor uložili da vam džan na usta ne izađe"
đovda = tijelo
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pingpong
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pingpong
E, a znate li šta znači FISKATI??? (listovi s moje gore bi trebali znati)
znam ja znam fiskati ili žigati a znal ko šta je ĐOVDA
Jok ja
"Kada Vam se u glavi smanta od
bezbroj krivina, kad Vam se đovda
dobro iztrucka od silnih rupa i
taman kad izgubite želju da stignete
tamo đe ste nakastili možete biti sigurni
da ste stigli u selo Vodnica
(naziv sela je izmišljen , ali ne i hićaja).
Oštra planinska hava i nepregl -
adna visoravan - hedija su za vaše
začadžale nozdrve i zakanaćene oči
koje su takve- budući da ste golem
napor uložili da vam džan na usta ne
izađe"
đovda = tijelo
Veesela odaklen ti ova hicaja? Ako tu ima jos deder nam ih prosljedi, ja uzivam u ovim starinskim rjecima. A rjec djovda je nastale od turskog "govde" ("o" je s dvije tackice) sto znaci tjelo, trup...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 31.10.2009 23:17:21
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ena23
IZVORNA PORUKA: Romali
Žene, zar niste na Željku?? Ja shvatila da vesela ide na concert
Uh, koja od nas ne bi na Zeljka...
jok ja, šalih da na temi "danas sam sretna jer..." neko napisa da je hepi zbog Željkinog koncerta a meni za sreću treba puno više, pa hanumi pozavidjeh
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 31.10.2009 23:21:37
Visnja RR
EVERA neki dan se igram sa Asjom vani i ode joj negdje loptica...i ja je pitam bebo gdje je loptica tek ce jedna komsinica : "evera je" Evera je - evo je