Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:34:44
ena23
Odosmo off topic ali ipak jos i ovo da reknem acudesi: ako nisi vec, idi na temu "kako docekujete muza s posla" e ja sam neki dan upiskila se od smjeha na toj temi i divila se kako su zene duhovite (pogotovo ona sto pravi kokice svako malo) A evo ontopic: " de da ti ja nasto REKNEM" !!!
< Poruku je uredio ena23 -- 30.10.2009 21:36:01 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:36:30
acudesa
IZVORNA PORUKA: ena23
Odosmo off topic ali ipak jos i ovo da reknem acudesi: ako nisi vec, idi na temu "kako docekujete muza s posla" e ja sam neki dan upiskila se od smjeha na toj temi i divila se kako su zene duhovite (pogotovo ona sto pravi kokice svako malo) A evo ontopic: " de da ti ja nasto REKNEM !!!
hoćem
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:38:34
Anoniman
Negdje se već pričalo kako nam ove nepravilno izgovorene riječi "uđu u uho" pa ih govorimo i kada treba i kada ne treba... Ja sam se jednom obrukala na ispitu zbog "izvinjajem se"... Pokojna Gordana Muzaferija, sa upitnicima iznad glave, gledala me dok sam joj ja objašnjavala zašto sam to rekla : )
< Poruku je uredio pingpong -- 30.10.2009 21:39:25 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:46:26
reallove
IZVINJAJEM SE joooj boze ja se ISMIJAJEM ovdje zabolise me smijesni misici..a meni ide na zivce kad neko REKNE-U MENE ono kao U MENE EMIN NECE DA SPAVA
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:47:16
acudesa
IZVORNA PORUKA: pingpong
Negdje se već pričalo kako nam ove nepravilno izgovorene riječi "uđu u uho" pa ih govorimo i kada treba i kada ne treba... Ja sam se jednom obrukala na ispitu zbog "izvinjajem se"... Pokojna Gordana Muzaferija, sa upitnicima iznad glave, gledala me dok sam joj ja objašnjavala zašto sam to rekla : )
nisam znala da je preminula
< Poruku je uredio acudesa -- 30.10.2009 21:52:31 >