Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 16:26:04
acudesa
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
A jeste li cule za taacke-kolica
pahuljice, kako sveki kaže? tačke-građevinska kolica je ispravan termin, sa kratkim naglaskom na a
Moja sveki je obrazovana zena A kako je to ispravno, majke ti?Ja to prvi put cula kad sam se udala.
hmm, koji si ti namazanko -nećeš protiv sveki, ma ni "pod razno" Pa, provjeri ispravno je (ima jedan, ne mogu se sjetiti, ali ono baš narodni termin..nešto sl. "škontre")
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 16:36:10
acudesa
Pahuljičice moja , ja tebe volim puno i ne ljuti se na mene , ali ja jednostavno ne mogu a da ne komentarišem na ovoj temi, pa makar i tebe milu i dragu
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 17:28:08
acudesa
IZVORNA PORUKA: dana3
TACKE-kazemo sa dugim akcentom na A- a ne kao tacke sa kratkim-to je u Krajini naziv za TZV. kolica.
Drugi naziv koji spada u narodnu bastinu su SAJTRAGE ( SH) nemam nasu tastaturu ali mislim da kontate.
bona, dano3, da nije tebe i mene-na ovoj temi ne bi ostala niti jedna riječ našeg jezika koju ne bi "prozvali" malo, po malo, redaju se riječi (pogrešne ili ne), neće nam ostati ni jedna za pravilan govor ps-spasimo riječi odoše helać
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 18:16:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa
Pahuljičice moja , ja tebe volim puno i ne ljuti se na mene , ali ja jednostavno ne mogu a da ne komentarišem na ovoj temi, pa makar i tebe milu i dragu
A duse.... Nama "pashe" kad ti komentarises na ovoj temi...svaka ti "sohu" vuce (Shala)