Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 19:06:18
acudesa
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
IZVORNA PORUKA: acudesa
Pahuljičice moja , ja tebe volim puno i ne ljuti se na mene , ali ja jednostavno ne mogu a da ne komentarišem na ovoj temi, pa makar i tebe milu i dragu
A duse.... Nama "pashe" kad ti komentarises na ovoj temi...svaka ti "sohu" vuce (Shala)
uj..uj..uj... ubi ti mene sohom
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 19:19:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa evo mahera, sad pazite šta pišete, lako vam je sa mnom kako samo prelomi jezik da ovo izgovori-svaka čast
Nemoj, bona, pa će meni krv piti ako šta (namjerno ili slučajno) napišem pogrešno. Kako rekoh na anketi o pravopisu... ocjenjujem pravopis i gramatiku kad sam na poslu... a ovdje sam da "kuliram"... i kupim savjete iskusnih hanuma.
< Poruku je uredio pingpong -- 30.10.2009 19:20:23 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 20:54:32
acudesa
IZVORNA PORUKA: pingpong
IZVORNA PORUKA: acudesa evo mahera, sad pazite šta pišete, lako vam je sa mnom kako samo prelomi jezik da ovo izgovori-svaka čast
Nemoj, bona, pa će meni krv piti ako šta (namjerno ili slučajno) napišem pogrešno. Kako rekoh na anketi o pravopisu... ocjenjujem pravopis i gramatiku kad sam na poslu... a ovdje sam da "kuliram"... i kupim savjete iskusnih hanuma.
draga pingpong, ovo je tvoja oblast-a, ti se skoro pa nisi ni javila-to sve govori o tebi, ko tebi šta kaže-taj obraza nema (ja ti se divim da si mogla čitati naša lupetanja i ne javiti se , 19 stranica je na temu koju ti "u malom prstu", ženo, imaš i nisi niti jednom pokušala da se praviš pametna-nego, hajd, sve na zezu )
leeeeeeeeeggggeeeeeeenddddddoooooo
ps-a, sve ovo što sam tebi napisala, za mene, primadonu, važi suprotno, hihihi (nije moja oblast, javljala se i kad treba i ne treba, nisam mogla mirno čitati naša lupetanja i stalno se pravim pametna, a nemam čim )
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:01:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa draga pingpong, ovo je tvoja oblast-a, ti se skoro pa nisi ni javila-to sve govori o tebi, ko tebi šta kaže-taj obraza nema (ja ti se divim da si mogla čitati naša lupetanja i ne javiti se[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image], 19 stranica je na temu koju ti "u malom prstu", ženo, imaš i nisi niti jednom pokušala da se praviš pametna-nego, hajd, sve na zezu )
Kakva lupetanja?! Pa, ja sam se pošteno ismijala riječima koje ste izvukle "sa dna kace"... svaka vam čast... ...eh, sjetih se još jedne koja me "izbaciva iscipela": MEŠĆINI!!! Jednom je jedna majka poslala mojoj mami (učiteljici) pisamce: Mešćini ti mom sinu voliš davat jedinice!
< Poruku je uredio pingpong -- 30.10.2009 21:03:28 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 30.10.2009 21:03:17
acudesa
IZVORNA PORUKA: pingpong
IZVORNA PORUKA: acudesa draga pingpong, ovo je tvoja oblast-a, ti se skoro pa nisi ni javila-to sve govori o tebi, ko tebi šta kaže-taj obraza nema (ja ti se divim da si mogla čitati naša lupetanja i ne javiti se[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image], 19 stranica je na temu koju ti "u malom prstu", ženo, imaš i nisi niti jednom pokušala da se praviš pametna-nego, hajd, sve na zezu )
Kakva lupetanja?! Pa, ja sam se pošteno ismijala riječima koje ste izvukle "sa dna kace"... svaka vam čast... ...eh, sjetih se još jedne koja me "izbaciva iscipela": MEŠĆINI!!! Jednom je jedna majka poslala mojoj mami (učiteljci) pisamce: Mešćini ti njemu voliš davat jedinice!
hihihh hahahaha joj, što me nasmija ma, mešćini, tako ti je to