Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 13.11.2009 11:29:09
reallove
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Odavno nas nema na ovoj temi, pa rekoh, da nas "vrnem" na pravi kurs. Evo kako je zahladnilo, na svakom cosku cujem kako ljudi govore:"Jes' mi zima!"(jes' mi hladno)
hladno im pa se griju z drvima
joj dobro ti ovo z mogle bi se zdogovoriti da ga cesce koristimo
sve z dogovorom,more
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 14.11.2009 15:46:22
teta berta
MM i njegovi prijatelji imaju neke svoje rijeci kojima se zapravo sprdaju i meni nesvjesno te rijeci "izlete" u svakodnevnom govoru... Kao npr. mere, mere, drvin(drva), vele, okoje ti je to, dodi vamo ja cu te izicit i tako to... boze sacuvaj...
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 29.11.2009 20:47:56
veeseelaa
ja se sva naježim kad se dotična mojoj kćerci obrati sa ŠĆERIIIIIIIII još kad zapišti svojim piskutavim glasom bi je punim međ rogove što bi rekao naš narod: Hoće mi zlo
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.11.2009 20:52:51 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 29.11.2009 23:19:21
ena23
nedavno: "Ma oni nju bolan maTLetiraju, nije lahko zivit s takvim bratom jos je sad svi uzeli maTletirati, pa nije to lahko, jadna zena, maTLetira je i onaj cojk njezin..."
elem, zena je izmatletirana...