Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 15:54:14
Niobe
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
MajolinaTZ mene su tukli kad sam tek došla, pa ti vidi ima jedna što ide po kućama u smislu ispomoći ženama ako imaju problem oko dojenja (ona to sredi, potegli dva-tri puta), nje se dooobrooo čuvaj
< Poruku je uredio Niobe -- 5.11.2009 15:55:01 >
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 15:55:39
reallove
IZVORNA PORUKA: Niobe
MajolinaTZ mene su tukli kad sam tek došla, pa ti vidi ima jedna što ide po kućama u smislu ispomoći ženama ako imaju problem oko dojenja (ona to sredi, potegli dva-tri puta), nje se dooobrooo čuvaj
međede
joj tebe nema al kad se jednom javis ja se smijem naredna 3 dana
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 16:05:04
Niobe
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: Niobe
međede
joj tebe nema al kad se jednom javis ja se smijem naredna 3 dana
Ma nije mi do smijeha vele, al kad vidjeh njen post, odmah sam veselija
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 19:45:31
Anoniman
Vozdrica, hanumice drage... vidim ode se u OT... pa da vas vratim na pravi kurs... Mene je uvijek izbacivalo "iscipela" kad moj stari nastavnik likovnog kaže: POČMIMO S RADOM... i mešćini da sam još nešto šćela da reknem al' mi nemere naumpas'
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 5.11.2009 21:06:09
reallove
IZVORNA PORUKA: pingpong
Vozdrica, hanumice drage... vidim ode se u OT... pa da vas vratim na pravi kurs... Mene je uvijek izbacivalo "iscipela" kad moj stari nastavnik likovnog kaže: POČMIMO S RADOM... i mešćini da sam još nešto šćela da reknem al' mi nemere naumpas'
POCMIMO SA RADOM-rece NASTAVNIK
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 13.11.2009 11:16:40
Anoniman
Odavno nas nema na ovoj temi, pa rekoh, da nas "vrnem" na pravi kurs. Evo kako je zahladnilo, na svakom cosku cujem kako ljudi govore:"Jes' mi zima!"(jes' mi hladno)
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 13.11.2009 11:24:17
reallove
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Odavno nas nema na ovoj temi, pa rekoh, da nas "vrnem" na pravi kurs. Evo kako je zahladnilo, na svakom cosku cujem kako ljudi govore:"Jes' mi zima!"(jes' mi hladno)
hladno im pa se griju z drvima
RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta 13.11.2009 11:26:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
hladno im pa se griju z drvima
joj dobro ti ovo z mogle bi se zdogovoriti da ga cesce koristimo