|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar
3.9.2015 21:16:50   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ziel

LTM koji sad br.bodica nosi Nora? user posted image

ja napisah u svom postu a ti taman postavi pitanje
Nora nosi 62 i bas joj je taman...medjutim kako sam je presvlacila i stalno joj mjenjala...ispucam sve bodije 62 na preklop i juce joj obucem 68 bogam i nije joj sta plaho veliko user posted image
izasla je u bodiju 56 koji je rastegljivi pamuk, bilo joj bas knap, ali seka je izasla u njemu iz bolnice i ona je.
Ima nje masala, u startu je bila teza pola kg u odnosu na seku... nismo je vagali jos ali mislim onako laicki po tezini da lijepo napreduje.

e nisam vam se pohvalila, Nora i ja sutra idemo na gostovanje kod mojih a u nedjelju cemo kod sveki. sa drugim djetetom sve ide brze i bolje... sutra ujutru prije nego mm ode ganjati ostatak papirologije nas dvije cemo kod mojih, moja mama ce nas vratiti kuci. kontam svejedno mi ja sjedila kuci jal kod mojih, pa da malo promjenim cetiri zida user posted image

a nisam vam pricala ni za skerlicevu i mm user posted image otisao on u pon ili utorak vise ni ja ne znam da otvori ono porodiljsko i naravno ponjeo otpusna pisma. kad ga ta doktorica pita kao hoce li da mi otvori sa tim datumom porodiljsko. mm stao blijedo gleda, kaze kako mislite od danas beba prdjena 24og. kaze ona pa sta fali user posted image reko jesi ti nju pitao kako bi ja pravdala doznake i platu user posted image mislim ko bi mi dao doznake za 10 dana kojih sjedim kuci i dojim bebu user posted image
sreca majke mi pa ja ne hodam po ovim doktorima, ja bih to sve pobila. njemu svaka cast za strpljenje koje ulozi u sve ovo user posted image

Cuj kako ces pravdati. 24 krenula kuci s posla svratila malo do bolnice porodila se, radila jos deset dana i onda otisla na porodiljsko user posted image Imaju i ovi doktori bisera user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 301
3.9.2015 21:17:37   
rose

IZVORNA PORUKA: Leena

Ltm & rose, diiiiivne cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rose, cupkica me podsjeca na moje cure kad su se rodile user posted image
Za taj pupak, sve hocu da ti napisem, pa zaboravim, izvini... I Lejli je isto bilo. Malo
Vise hidrogenom cistila i Bivacin stavljala i proslo. Ali reci ce ti i patronazna isto, jesi ti
Isto u Starom Gradu? Ova nasa patronazna je divna... I ima zena memoriju strasnu. Dosla meni kad se L rodila i kaze:"dobro, zuta je, ali nije koliko joj je sestra bila", ja se sokirala sto se sjeca, jos smo preselili, nije mogla po kuci zapamtiti.

ja sam u centru al mi nije bila patrionazna od proslog puta...na godisnjem je...bila druga dva puta i ja je zvala danas...pa je ocekujem sutra user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 302
3.9.2015 21:20:08   
lala88
trudnice koje bi da spavaju na stomaku http://www.amazon.com/dp/B00CY8D57Q/?tag=bapi05-20
LTM Rose bebe su vam medene.
LTM kazu za grceve da nema veze sta jedes, ja sam pazila 15 dana B i dalje imao grceve, imao ih sve dok nismo kupili sirup, sad je super. Sad su izgleda zubi, stalno mu pljuvacka izlazi iz usta, gura rucicu u usta, place i nervozaan, a kad mu protrljam desne smiri se.

8.7.2015g B

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 303
3.9.2015 21:22:12   
lala88
http://www.kgn24.com/2015/06/whoops-check-out-this-bed-for-pregnant.html evo jos jedno rijesenje za spavanje na stomaku user posted image

8.7.2015g B

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 304
3.9.2015 21:24:29   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: lala88

trudnice koje bi da spavaju na stomaku http://www.amazon.com/dp/B00CY8D57Q/?tag=bapi05-20
LTM Rose bebe su vam medene.
LTM kazu za grceve da nema veze sta jedes, ja sam pazila 15 dana B i dalje imao grceve, imao ih sve dok nismo kupili sirup, sad je super. Sad su izgleda zubi, stalno mu pljuvacka izlazi iz usta, gura rucicu u usta, place i nervozaan, a kad mu protrljam desne smiri se.

Za ove pare cu se strpiti jos dva mjeseca user posted image A i nekako mi neudobno izgleda. Sigurno se varam. Moralo bi biti dobro za ove pare user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 305
3.9.2015 21:25:38   
rose
lala super su i ja sam od onih koje inace spavaju a stomaku al se u trudnoci odvikla...sad nije dobro za grudi a i bile su mi bolne ...pa sam jos na boku ili ledjima user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 306
3.9.2015 21:37:00   
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

LTM,rose ajjjj bebaca malih masAllah ,pa ko ih nebi pojeo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hajd sad ti user posted image

http://tinypic.com/view.php?pic=nz95x&s=8#.VeihL_RJ1PY user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 307
3.9.2015 21:45:39   
rose

LTM,rose ajjjj bebaca malih masAllah ,pa ko ih nebi pojeo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mashala okice ko dva grumencica uglja...ko kod moje Sabrine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 308
3.9.2015 21:47:37   
mom2B
Jaaao Boze divnih beba user posted image user posted image user posted image user posted image

rose, ltm, m.a.m. djeca su vam preslatka, neka su ziva i zdrava puuuno godinaaaa....

Joj ko ce iscekati jos pola trudnoce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 309
3.9.2015 21:54:49   
ziel

A sto li je ova ljepotica tako ozbiljna...sigurno razmislja kako da vlada svijetom user posted image
Da joj nije vruca pod dekicom? Joj jesam ja nekakva mene valov vrucine spopadaju pa mislim svima tako user posted image

Lala88 dobro je ovo za spavanje ali kao sto kaze Pcelica strpicemo.se.jos malo do poroda a vidis i nakon poroda necemo moci zbog dojki da.spavamo na stomaku mila.majko.user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 310
3.9.2015 21:55:46   
M.A.M.
Hehe hvala rose,a sad ima bas tamne okice,al bice zelene na mamuuser posted image
mom2be proletit ce to brzo akoBogda,bitno je samo da ste ti i bebica zdraveuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 311
3.9.2015 21:56:09   
*pcelica*

A jesam li ja jedina koja ne vidi sliku user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 312
3.9.2015 21:57:52   
M.A.M.
Ziel ovo je bilo navece nakon kupanja,a bilo malo zahladilo pa je mama utoplilauser posted image a jos je ona mala za smijanje,samo kada pajki smjeska seuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 313
3.9.2015 22:02:05   
Leptirica87
Masallah za bebice da su vam zive i zdrave uvijek i vesele sa svojim najblizima,da vas uvijek cine sretnim,ispunjenim i nasmijanim..
.zelim vam od sveg srca user posted image ja sam se sva raznjezila,ali nekako zadala u razmisljanje kad citam kako iskusne mame oko bebica hocul ja znati s mojom ako bog da ....da necu gdje pogrijesiti u necemu dok je jos tako mala i krhka....mada mi svi kazu da to dodje samo od sebe....😊

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 314
3.9.2015 22:05:37   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Masallah za bebice da su vam zive i zdrave uvijek i vesele sa svojim najblizima,da vas uvijek cine sretnim,ispunjenim i nasmijanim..
.zelim vam od sveg srca user posted image ja sam se sva raznjezila,ali nekako zadala u razmisljanje kad citam kako iskusne mame oko bebica hocul ja znati s mojom ako bog da ....da necu gdje pogrijesiti u necemu dok je jos tako mala i krhka....mada mi svi kazu da to dodje samo od sebe....😊

Znat ces vjeruj mi,to je urodjeno nama majkama,mada straha ima,ja svake 3 minute gledam dise li hehe,i kad ne place ja umisljam da je cujem,kaze mi mm ona dok poraste,mi cemo dobiti po 3 infarktauser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 315
3.9.2015 22:09:49   
*pcelica*

Nista se ne brini. Kad prvi put vidis svoju bebicu sve ce ti prirodno doci. KO da si cijeli zivot se brinula o bebi. Jednostavno proradionaj majcinski instikt.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 316
3.9.2015 22:12:27   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: ziel

LTM koji sad br.bodica nosi Nora? user posted image

ja napisah u svom postu a ti taman postavi pitanje
Nora nosi 62 i bas joj je taman...medjutim kako sam je presvlacila i stalno joj mjenjala...ispucam sve bodije 62 na preklop i juce joj obucem 68 bogam i nije joj sta plaho veliko user posted image
izasla je u bodiju 56 koji je rastegljivi pamuk, bilo joj bas knap, ali seka je izasla u njemu iz bolnice i ona je.
Ima nje masala, u startu je bila teza pola kg u odnosu na seku... nismo je vagali jos ali mislim onako laicki po tezini da lijepo napreduje.

e nisam vam se pohvalila, Nora i ja sutra idemo na gostovanje kod mojih a u nedjelju cemo kod sveki. sa drugim djetetom sve ide brze i bolje... sutra ujutru prije nego mm ode ganjati ostatak papirologije nas dvije cemo kod mojih, moja mama ce nas vratiti kuci. kontam svejedno mi ja sjedila kuci jal kod mojih, pa da malo promjenim cetiri zida user posted image

a nisam vam pricala ni za skerlicevu i mm user posted image otisao on u pon ili utorak vise ni ja ne znam da otvori ono porodiljsko i naravno ponjeo otpusna pisma. kad ga ta doktorica pita kao hoce li da mi otvori sa tim datumom porodiljsko. mm stao blijedo gleda, kaze kako mislite od danas beba prdjena 24og. kaze ona pa sta fali user posted image reko jesi ti nju pitao kako bi ja pravdala doznake i platu user posted image mislim ko bi mi dao doznake za 10 dana kojih sjedim kuci i dojim bebu user posted image
sreca majke mi pa ja ne hodam po ovim doktorima, ja bih to sve pobila. njemu svaka cast za strpljenje koje ulozi u sve ovo user posted image

Cuj kako ces pravdati. 24 krenula kuci s posla svratila malo do bolnice porodila se, radila jos deset dana i onda otisla na porodiljsko user posted image Imaju i ovi doktori bisera user posted image

ja peglala na poslu user posted image otisla malo da se porodim i vratila se da peglam user posted image
ja krepala od sege kad mi je pricao user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 317
3.9.2015 22:15:09   
LieToMe RR

mashala okice ko dva grumencica uglja...ko kod moje Sabrine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

masala bebice user posted image
hajd valjda ce jos biti beba sa plavim ocima...za sad vi vodite vi tamnooki user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 318
3.9.2015 22:17:35   
rose

Hehe hvala rose,a sad ima bas tamne okice,al bice zelene na mamuuser posted image
mom2be proletit ce to brzo akoBogda,bitno je samo da ste ti i bebica zdraveuser posted image

mojoj starijoj curi su tamno sive...nisu ni moje ni tatine...vec izmedju (mojd plavo zelene a muzeve smedje)...a ova garavusa isto tamne oke ima...ne znam kakve ce biti kasnije user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 319
3.9.2015 22:18:40   
rose

sve smo grijesile i grijesimo al s drugom djecom manje...polako, snaci ces se...kad se rodi beba, rodi se i mama user posted image

Neposredna veza do poruke: 320
3.9.2015 22:22:10   
rose
evo jedn s velikom sekom user posted image

http://s14.postimg.org/iwcibappt/IMG_7152.jpg

< Poruku je uredio rose -- 3.9.2015 22:25:54 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 321
3.9.2015 22:22:56   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

A jesam li ja jedina koja ne vidi sliku user posted image

Konacno otvorih user posted image user posted image user posted image Masallah prava bebara. Bas napredna ne urekla se. Opet kazem nikad ih ni prstic ne zabolio user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 322
3.9.2015 22:29:45   
ziel
Ode mi post ugasi se mob.taman bila zavrsila user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 323
3.9.2015 22:32:28   
Leena
Mam, i tvoja cura pravi medic
Rose, vidi velikoj seki osmjeha ponosnog user posted image
Neko je pitao sta se ne smije jesti:

http://www.babycenter.com/0_foods-and-beverages-to-avoid-during-pregnancy_10348544.bc?scid=bulletin_preg_2_20150903&pe=MlVESkZXbHwyMDE1MDkwMw..

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 324
3.9.2015 22:34:27   
M.A.M.

evo jedn s velikom sekom user posted image

http://s14.postimg.org/iwcibappt/IMG_7152.jpg

A vidi molim te sekine radosti kako ona cuva bebicu,masAllah kosice rose prava mala crnkicauser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *