Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A vidi identicne hehe,cupe male slatke,a valjda ni mojoj nece opasti kosica bas joj brzo raste i tamnija je za razliku od mene i muza,mi oboje plavi bili ko bebe. Reci mi kad kupas bebu,stavljas li joj vatu u usi,meni rekose da je pozeljno da nebi dobila upalu uha
A vidi identicne hehe,cupe male slatke,a valjda ni mojoj nece opasti kosica bas joj brzo raste i tamnija je za razliku od mene i muza,mi oboje plavi bili ko bebe. Reci mi kad kupas bebu,stavljas li joj vatu u usi,meni rekose da je pozeljno da nebi dobila upalu uha
ne stavljam..nisam ni starijoj..ono pripazis malo , ja ih u ovom uzrastu ne kupam sam, obavezno s muzem...ja je drzim a on je posipa vodom i pere
ne stavljam..nisam ni starijoj..ono pripazis malo , ja ih u ovom uzrastu ne kupam sam, obavezno s muzem...ja je drzim a on je posipa vodom i pere
Tako i nas dvoje,ja drzim i kupam a muz posipa,on jos nesmije da je kupa
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 7:32:18
ninuska
mam mashallah..i tvoja bebica ko med . rose, ltm, mam da su vam zive i zdrave.
Evo i mene poceli pucati hormoni.izbaci mi na fb sliku od prije dvije g9d kad je mala krenula u vrtic. Ma kako mi je mala bila..kad se sjetim njenog odbijanja . I kako me je znala nekad iznervirati..evo placem . Svasta od mene
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 7:48:01
Travelove
Jutro drage mamice, nadam seda ste sve dobro. Sinoc su mi se dvije prijateljice/poznanice / kolegice porodile, pa jedva cekam izvjestaje. Moje prvo pitanje je jel boli:-D . Ja ne volim ovu vrucinu i jedva cekam one temperature 20-25 stepeni, kada covjek moze da normalno dise. Pozz svim mamicama,malo sam, letimice pregledala i nagledala se lijepih beba, carobnih medica, dasu zive i zdrave
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 8:01:51
mom2B
Dobro jutro drage moje
Kako ste mi jutros?
Juce sam bila jako potresena slikom i sudbinom onog malenog djecaka iz Sirije, ali su me sinocnje slike vasih beba tako raznjezile i raspolozile. Hvala vam na tome drage mame
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 8:51:48
anitaa
Dobro jutro ova moja mazuljica jos spava, oko 6 se dobro narucki i propusti jutarnje rituale nas ostalih troje sto i nije tako strasno jel :-) Rose, MAM, LTM imate prelijepe kcerkice, stavicu nekad i ja sliku svoje, najvise lici na Sabrinu, tamnokosa cupa drecavo plavih oka...kose su joj na mene.. Carobno jutro citala sam tvoje dileme vezano za porod, i sama sam ih nedavno imala, Ela ih sama razrijesila kad je odlucila da nas sarmira tog nedjeljnog jutra, malo prije termina..nema pravila, i prvi CR i drugi prirodan sam dobro podnijela, beba sad imala nekih manjih peripetija, hB sve dobro proslo samo je izbockali vise nego stariju za 4 godine...bitno je imati povjerenje u strucna lica, ali ipak se pouzdati u neku svoju intuiciju, ako princeza ne odluci da sama izabere put do maminog zagrljaja, sretno u svakom slucaju...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 9:36:30
ziel
Dobro jutro dame, mene probudi sestra zove pita kad cemo poceti taj rostilj, evo i mm ustao pa cemo oko 11 vjerovatno krenuti, moramo se dogovoriti sta ce ko ponijeti i tako... a stomko me zeza,ja stvarno ne znam sta je ovo ako nisam.blizu wc-a cini mi se da necu moci kontrolisati i tako 3x dnevno.... sta da radim? Prestala Mg sumece piti mislila da je od toga ali nije evo 10 dana ih ne pijem a ovo stanje se nastavlja
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 10:07:06
LieToMe RR
Jutroooo, mada je meni vec uveliko dan em zavrsila posla po kuci, i film odgledala i evo pakujemo se lagano odosmo na prvu turneju
Noc bila mirna, N lijepo pajkila. Posiki navece obje sike i onda sastavi 4-4i po sata tako da i ja lijepo sastavim u komadu. Samo da vam mahnem i pozelim ugodan ostatak dana. Citamo se i tipkamo veceras kad se vratimo od mojih.
Maloprije me mm zeza, kaze jel se to selis uzela veliki ruksak pa spakovala i sebi rezervnu presvlaku, ulozaka, cak sam i caj za dojilje i od komoraca spakovala plus njene stvarcice, isto da ce se modirati a sto je najsmjesnije necemo pretjerano dugo ostajati, tamo negdje do 5-6. tacno sam ko krtica
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 10:52:20
*pcelica*
Dobro vam jutro ili dan. Ne odoh da vadim nalaze. Probudila se i bilo mi mrsko ustati. Cijelu noc nisam oka klopila. Komsijine cuke lajali pa onda nekavu plastiku lomili a meni otvoreni prozori. Trebala sam i mmov telefon odnijeti na servis ali mi mrsko i to. Sve cu aBd u ponedjeljak
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 10:53:15
Elastigirl
Jutro drage moje,
Evo da se i ja prijavim. Kako su lijepe bebice, ne urekle se :) da nam budu sretne i zadovoljne aBd.
Ja jutros rano na transfuziologiju dala krv jer nemam utvrđen rh faktor i dam i se krvna grupa upise u knjizicu i sad nazad na posao. Uspejla sam pokupiti i neku prehladu blagu, samo mi se spava. I dalje kuburim sa pritiskom, vecinom mi je 140/70 tako da sam bas nasikirana. Doduse mjerim sa onmi digitalnim, pa se ponekad utjesim da nije tacan.
Uglavnom danas cu sa nalazim krvi i urina kod doktorice pa cemo vidjeti sta kaze.
Zelim vam svima lijep dan, ziel uzivaj u rostilju smao nemoj pretjerati radi zdravlja ai stolica nije bas najbolja ako sam dobro upratila, ltm lijepo se provedi na svojoj turneji, a to za pakovanje, isto bih uradila znaju ci sebe :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 11:17:04
LieToMe RR
Mi stigli na destinaciju. Cura je malo negodovala dok sam je oblacila za izlazak ali cim smo u auto zaspala do duse i vakat joj, pojela je obje sike prije puta, cisto da se namiri.
Mene i raja s posla zvali da vide kako sam a ja u skitnji eto drage moje uzivajte. pcelice hajd sta te briga, ima dana, odmori i uzivaj...izvadice se nalazi, popravice se i mobitel. samo ti uzivaj
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 11:29:44
Leena
IZVORNA PORUKA: ninuska
Evo i mene poceli pucati hormoni.izbaci mi na fb sliku od prije dvije g9d kad je mala krenula u vrtic. Ma kako mi je mala bila..kad se sjetim njenog odbijanja . I kako me je znala nekad iznervirati..evo placem . Svasta od mene
Ista sam Meni je juce tu sliku izbacio kad je Esma krenula u vrtic... A jutros po pehu, Lejla cim je ustala kazu: Hoću nane. Neću teljice (učiteljici) I, naravno, scena pred vrticem i plac... Prvi dan nasmijana usla, svaki dan sve teze... A Esma mi je tako plakala mjesc dana.. u cvor mi se zeludac svezao.. uzas..
Travelove, boli da se ne lažemo. Ko kaže da ne boli, pogotovo prvi porod, laže te 100%. ali se brzo zaboravi i brzo prođe
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 13:30:14
ninuska
IZVORNA PORUKA: Leena
IZVORNA PORUKA: ninuska
Ista sam Meni je juce tu sliku izbacio kad je Esma krenula u vrtic... A jutros po pehu, Lejla cim je ustala kazu: Hoću nane. Neću teljice (učiteljici) I, naravno, scena pred vrticem i plac... Prvi dan nasmijana usla, svaki dan sve teze... A Esma mi je tako plakala mjesc dana.. u cvor mi se zeludac svezao.. uzas..
Travelove, boli da se ne lažemo. Ko kaže da ne boli, pogotovo prvi porod, laže te 100%. ali se brzo zaboravi i brzo prođe
Ma ja se isplakala pravo.bas nisam odavno...nazvala muza i jecam . Nesto mi se stislo..ma meni najvise krivo sto znam zagalamiti kad me iznervira, sto nekad nemam vremena da se igram u odredjenom momentu. Samo prebacujem sebi . rose i ja ocekujem takvu reakciju. Samo kad rodim moja nece ici svaki dan u vrtic jer je nema ko uzeti. Pa cemo kombinovati. Jel'''' i ti zaplaces ltm uzivaj..dobro je i zidove pomijeniti [travelove/b] boli, naravno..al s3 i brzo zaboravi :).
pcelice ima dana.odmori. taman ce sljedece sedmice biti malo svjezije. Da ne moram po malu vjeruj da ne bih izasla. Velika sparina
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 15:05:27
*pcelica*
Ma otisla bih ja da skinem brigu s ledja. Ali juce nisam rucala. Jela sladoled i voce sinoc malo salate ali nista konkretno. Jutfos u sest gladna. Kontam pozlit ce mi od gladi a i nisam znala kakva ce svekrva danas biti da joj ostavim malenu. U ponedjeljak cu ja ako Bog da. Sestra mi nece raditi pa cemo onda malo i skitnju LTM i ja sam prije gdje god sam isla pakovalapresvlake sebi i bebi ko da cemo nociti . Kad ne poneses po baksuzluku oni se unerede pa ti treba. Ja sam jos kod mame imala sve kompletno da ne moram od kuce nista nositi ali se opet natovarim
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 15:10:40
Travelove
Ja se oslonila na ove price od clanica, sto su expresno zavrsile . Ma hajde sta cu, kako kilioni zena na svijetu, tako i ja. Imam siroke kukove, mozda mi to malo pomogne hehehe. Al necu sad da se opterecujem sa time, ima jos vremena nije jos prpa, cim udjem u deveti, pocecu da se sikiram :-) ... Moja bebi mene bas slusa u stomaku, pravo je njezna i graciozno udara ,samo ono da se javi....Princeza mamina Drugarica poslala sliku bebice ma med med, odjednom me obuze neki osjecaj,daje i meni sto prije, pa neka boli hihih.... Ja i dalje ne spavam, zapravo rano se budim. Jedva cekam da se porodim pa da se naspavam hahaha, u kojim sam ja zabludama. Ma salim se, samo mi daje leci na stomak. Dobri su oni duseci sto je neko postavio, kao i cijena...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 15:11:14
maksi
Dan
Masale lijepih cura na ovoj nasoj temi bogami cu imati puno posla kad budem birala snahu
Pokusavam staviti sliku svog momka ali mi ne ide preko tableta Pokusacu kasnije opet
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 15:29:40
Carobno jutro
dan,
Evo mene tek. Pregledah vam srece, nagledat se ne mogu. MashAllah, sto su slatke svaka. LTM, ona ko zabica spava dusa draga, sve sam gledala kako ovo. Rose, cupa mala, ona ima sebi frzuricu mene ito kiselnia muci i rekli su mi da ima kosicuu, pa cemo vidjeti MAM, A je kako ona gleda samo i okice su joj nesta
E sad moj izvjestaj IScitah i sta mi svi napisaste. Bila sam kod profsroa danas na pregledu (Mehmedbasica). CTG uredan, bile beba budnaa, kaze super je sve. Prelgedao me ginekoloski, Prebrojala sam zvijezde sve. Elem on smmatra da beba ne moze proci i jos se nije spustila. Nisam otvorena ni sekunda. Ni grlic se nije skratio. Elem poroda ni na mapi kaze. Ona se nije spustila. Ma nista On uze stvari u svoje ruke i eto carski ide pa aBd s Bozijom pomoci da i to zavrsimo. U nedjelju idem da se dogovorim sa ovim doktorm sa Jeezera i njega je kontaktirao i ovaj se slozio i eto cure moje drage, odlucise oni za mene. Mislim da ce carski nekad biti ili krajem sljedece sedmice ili pocetkom one tamo, pa etos hajrom
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar 4.9.2015 15:35:24
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
dan,
Evo mene tek. Pregledah vam srece, nagledat se ne mogu. MashAllah, sto su slatke svaka. LTM, ona ko zabica spava dusa draga, sve sam gledala kako ovo. Rose, cupa mala, ona ima sebi frzuricu mene ito kiselnia muci i rekli su mi da ima kosicuu, pa cemo vidjeti MAM, A je kako ona gleda samo i okice su joj nesta
E sad moj izvjestaj IScitah i sta mi svi napisaste. Bila sam kod profsroa danas na pregledu (Mehmedbasica). CTG uredan, bile beba budnaa, kaze super je sve. Prelgedao me ginekoloski, Prebrojala sam zvijezde sve. Elem on smmatra da beba ne moze proci i jos se nije spustila. Nisam otvorena ni sekunda. Ni grlic se nije skratio. Elem poroda ni na mapi kaze. Ona se nije spustila. Ma nista On uze stvari u svoje ruke i eto carski ide pa aBd s Bozijom pomoci da i to zavrsimo. U nedjelju idem da se dogovorim sa ovim doktorm sa Jeezera i njega je kontaktirao i ovaj se slozio i eto cure moje drage, odlucise oni za mene. Mislim da ce carski nekad biti ili krajem sljedece sedmice ili pocetkom one tamo, pa etos hajrom
hvala hvala
e pa sretno onda draga, bice to sve aBd ok. bolje tako taj planirani carski nego da bude ni tamo ni vamo pa hajd hitni carski. mislim, doktori su ipak ti koji znaju bolje, ja to uvijek kazem. a i ti znas sebe, svoju konstituciju... ja tebi mila od srca zelim sve najljepse, da to sve ide ko podmazano i da uskoro u narucju imas svoju princezu! ja ne sumnjam u tebe i tvoju hrabrost i izdrzivost, na kraju, nema onoga sto majka ne moze prezivjeti i izdrzati!